1. Magnetyczne przebieranki 9zł/szt. lalka magnetyczna, elastyczna z kompletem ubranek magnetycznych, można ubierać, przebierać, lalka i ubranka są całe magnetyczne, więc nic nie spada, dobrze się trzyma np na lodówce, pralce, tablicy magnetycznej, grzejniku, kupione w szwecji, świetna na prezent, mam 6 szt tak jak na fotce.
2. Grab'n Glow lampka/latarka Smerfetka 2w1 25 zł/szt, mam 2 sztuki, firma Tech4kids, lampka kupiona w szwecji, nowa oryginalnie zapakowana, Lampka nocna i latarka w jednym, Podnieś lampkę, a automatycznie przełączy się w tryb latarki, aktywowana ruchem. Po odłożeniu latarki na płaską powierzchnię, ponownie stanie się lampką nocną! Kolory zmieniają się (niebieski, czerwony, zielony), lampka daje delikatne ciepłe światło, w sam raz do zasypiania. Idealna w domu ale także poza domem, gdyż zasilana jest bateriami, można ją więc wszędzie ze sobą zabrać. Wys. lampki: ok 15 cm. Smerfetkę można ściągnąć z lampki i na jej miejsce dać inną figurkę z serii grab'n glow. Do lampki gratis dodaję 1 figurkę z serii mashems.
3. Fisher Price Imaginext Mr.Freeze z serii Batman NOWY 25 zł, Nowy w pudełku, oryginalnie zamknięty.
4. Fisher Price Imaginext Batman na skuterze śnieżnym Nowy 25zł, Nowy w pudełku, oryginalnie zamknięty.
5. Fisher Price Imaginext Batman na motorze Nowy. UNIKAT !!! 35zł
6. Fisher Price Imaginext Robotnik drogowy Nowy 20zł, Wiertło jest ruchome, naciskając przycisk obraca się, nowy w pudełku
7. Trash Pack nowa arena z 1 spinnerem i śmieciakiem 18zł, zestaw zawiera: arena / ring oktagon UFT , 4 x barierki , spinner z serii Mastergracze , śmieciak z limitowanej serii, wymiary ringu: 34 x 34 cm. Nowy oryginalnie zapakowany
8. Granna 4 pory roku, nowa gra bez folii, 17 zł
9. Mashems figurki, możesz ją rzucać, ugniatać, podrzucać, miętolić, miażdżyć - dzięki temu, że jest miękka, gumowa o glutowej konsystencji- przyjmuje różne kształty, ale zawsze wróci do swojego pierwotnego Łatwe do czyszczenia - wystarczy zamoczyć pod ciepłą wodą. Figurki zapakowane są w kapsule, mam 5 szt 1 sztuka - 4 zł
Koszty wysyłki wg cennika poczty.
Zapraszam