Gość: mama Pauli IP: *.chello.pl 10.09.09, 15:26 P.doktorze,nasze gratulacje:)zawsze z zaufaniem oddawałam w ręce moje dziecko,jeszcze raz gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Krakowski lekarz nagrodzony IP: *.chello.pl 10.09.09, 15:27 Lekarz lekarzowi nie równy :) I jak to sie mówi trzeba byc najpierw dobrym człowiekiem żeby zostac dobrym lekarzem.A szpital ten słynie z tego że słowo dobry człowiek- dobry lekarz to wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Krakowski lekarz nagrodzony 10.09.09, 16:32 i pomyśleć, ze miał zostać skrzypkiem..... gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
bydlakzkrakowa Re: Krakowski lekarz nagrodzony 10.09.09, 20:01 Miał zostać zapaśnikiem!! Odpowiedz Link Zgłoś
konikdrewniany07 Re: Krakowski lekarz nagrodzony 11.09.09, 00:05 samokrytyczny nick - "bydlak z krakowa" - to doprawdy wzruszające, a poza tym, co ty wiesz, gościu ? jacek puchała miał być skrzypkiem - pięknie grał, naprawdę przepięknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Krakowski lekarz nagrodzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 17:13 BRAWO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Wojdyła Krakowski lekarz nagrodzony IP: 83.2.156.* 10.09.09, 18:10 Wieloletnia ciężka praca i lata spędzone za stołem zabiegowym - efekty Pana pracy są imponujące !!! Brawo panie doktorze - miło przecztyać pozytywną wiadomość bo ostatnio o lekarzach wypada pisać źle lub bardzo źle- szczere gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Krakowski lekarz nagrodzony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.09, 19:26 GRATULUJĘ PANIE DOKTORZE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzieczny Krakowski lekarz nagrodzony IP: *.autocom.pl 10.09.09, 19:39 WIELKI POLAK SKROMNIE NAGRADZANY ZA PRACĘ......malutki holender SOWICIE NAGRADZANY ZA...??????NO WŁAŚNIE ...ZA CO? Odpowiedz Link Zgłoś
bydlakzkrakowa Krakowski lekarz nagrodzony 10.09.09, 20:02 Gratulacje !!! Padam do nóżek!!! Odpowiedz Link Zgłoś