Gość: lukasz IP: *.tele2.pl 29.03.05, 18:02 Witam, szukam chetnych do jezdzenia wieczorami na rolkach. blonia, park jordana, bulwary... :) lukasz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: R O L K I - szukam chetnych 29.03.05, 21:49 duzo osob jezdzi po bloniach, przynajmniej w poprzednich sezonach tak bylo, konkretnie rolkarze zajmuja odcinek miedzy cichym kacikiem a wejsciem do parku jordana, niektorzy jezdza az pod hotel cracovia (na pozostalych alejkach wokol blon nie da sie w ogole jezdzic) - tam pojawiaja sie non stop ci sami ludzie, niektorych widuje zawsze jak sie tam pojawie, wiec mozna powiedziec, ze stale towarzystwo:P na bulwarach nie ma co jezdzic, bo ciemno i ciasno, a poza tym tam ludzie oddaja sie zwykle innym czynnosciom niz jazda na rolkach ;) ogolnie nie ma gdzie jezdzic na rolkach, ale chyba troche zszedlem z tematu, bo nie tego dotyczyl twoj watek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 01.04.05, 09:24 Fajnie tez mozna pojezdzic kolo toru kajakowego, przy stopniu wodnym kosciuszko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cezarex27 Re: Będzie dzisiaj ktoś przy barierce pod smokiem? 19.06.05, 16:17 cześć jezdzi dzisiaj ktoś z was w okolicach wawelu??? jeżeli tak to dajcie znać proszę. cezarex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@łpa Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.crowley.pl 07.07.05, 16:20 ktoś cię pytał o prognozę pogody?????????????! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedziela niedziela 24.07 IP: *.tele2.pl 23.07.05, 12:56 bedzie ktos jezdzil w niedziele po poludniu na bloniach?? przez te wakacje strasznie pusto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 30.03.05, 13:18 no jak na poczatek wiosny, to niewiele osob jest zainteresowanych tym swietnym sportem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciocia stefana Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 16:27 Ja już mam towarzystwo(psie),a poza tym ze względu na wiek wolno jeżdżę,ale szykuję się do inauguracji sezonu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 31.03.05, 00:09 ja chę tnie się zgloszę:)tylko mam beznadziejne rolki, turkoczą jak się na nich jeżdzi:(Njpierw muszę sobie zarobić i kupić nowe-lepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: R O L K I - szukam chetnych 31.03.05, 00:46 ja mam do sprzedania rolki sprzed 2 sezonow, stan dobry (uzywane regularnie tylko przez 1 sezon), salomony, nr buta bodaj 42, moge sie umowic na pokaz i prezentacje, a nawet w ramach zaplaty udzielic paru lekcji ;) kontakt> seven@gazeta.pl albo tutaj przez forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melba Re: R O L K I - szukam chetnych IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 31.03.05, 05:29 ja reflektuje!!! i pisze powaznie - wyslesz zdjecie i napiszesz cene? (odezwe sie zreszta na twojego mejla)!!! NIE SPRZEDAWAJ JESZCZE !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: R O L K I - szukam chetnych 31.03.05, 12:54 spokojnie :) jeszcze nie sprzedane, moge wyslac zdjecia, chociaz uwazam, ze lepiej sie spotkac i zobaczysz jak sie w rzeczywistosci prezentuja. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: R O L K I - szukam chetnych 31.03.05, 12:58 maila zadnego nie dostalem, mozliwe, ze moja skrzynka na gazecie znowu wariuje, jesli tak to podam Ci inny adres, na ktory powinno dojsc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 31.03.05, 09:23 do: elle Nie musisz kupowac calych rolek. Wystarczy ze zmienisz same koleczka. Tylko kup lepszej klasy. Maja w wielu sklepach sportowych. I wpadnij na blonia :)) milego, lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 13:58 ja jestem bardzo chetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 31.03.05, 14:43 ja jezdze wieczorami, tak po 19-20, oprocz poniedzialku. z regoly jestem na bloniach lub w parku milego, lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:54 a jak mam cie tam spotkac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 31.03.05, 14:57 a kiedy bedziesz? to sie mozemy umowic milego, lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.krakow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 14:58 jutro popoludniu tak kolo 5. to moze sie jaoks zesemesujemy jak tam bedziemy zeby sie rozpoznac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 31.03.05, 15:02 jutro nie moge, moge dzisiaj lub we wtorek. tylko ze pozniejszym wieczorem, od 19. mam czarne rolki, krotkie wlosy, 180 cm :) lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 31.03.05, 15:21 Hmmm, pytanko do tych, co już w tym roku jeździli - czy nie jest trochę za zimno jeszcze na rolki? No i drugie (z gatunku retorycznych;)) - czy w parku Jordana dalej zatrzęsienie ekshibicjonistów?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 31.03.05, 15:26 jezdzilem wczoraj, i bylo troche chlodno, ale w swieta bylo swietnie. ekshibicjonistów w parku nie widzialem, ale jak jezdzisz glownymi alejkami to jest tam jasno i sporo ludzi, wiec raczej nie ma problemu, szczegolnie ze ostatnio sporo tam patroli. milego, lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 31.03.05, 15:35 :) Ekshibicjoniści raczej nie atakują na głównych alejkach. Wystarczy usiąść na ławce w jakiejś bocznej alejce, poprawiać sobie rolki i .......bliskie spotkanie 3. stopnia gotowe;PPP Pozdrowienia i być może do zobaczenia:)! Chociaż zimno mnie trochę odstrasza...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 31.03.05, 18:25 ja w zeszlył roku jeździłam w P.Jordana- sama i jakoś spotkania 3stopnia nie było :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 31.03.05, 19:24 ojejku ile odpowiedzi nabyło od wczoraj:)Ja potrzebuje numeru 38,39 niestety 42 to za duże ale tak czy tak widzę że już są zainteresowani:)A poza tym chyba skorzystam z rady łukasza i poszukam kółek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 31.03.05, 19:27 Aaaa czy teraz nie jest za ciemno w parku jordana:)chyba muszę się pośpieszyć z trymi kółeczkami bo wszyscy się już poumawiali:)POZDROWIENIA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 31.03.05, 19:52 do: elle no tak, sezon juz sie zaczety :) Musisz tylko sprawdzic jaka srednice maja Twoje stere kolka. Najlepiej zreszta wez do sklepu stara rolke zeby na pewno pasowaly. Im wieksza srednica tym jazda szybsza, za to malutkie sa lepsze do akrobacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 01.04.05, 08:28 Alejki w parku i na bloniach sa oswietlone!!! To nie jest dziki las, tylko srodek miasta ;) Natomiast najlepsi sa 'mrugajacy rolkarze' czyli tacy co maja migajace swiatelko od roweru przypiete do rekawa. Bardzo to ladnie wyglada, a i bezpieczne bardzo. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivo555 Re: ile lat ma lukasz? IP: *.ae.krakow.pl 01.04.05, 14:54 hmmm.. troche duzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: ile lat ma lukasz? IP: *.tele2.pl 02.04.05, 08:58 jak sie ciesze! czy to oznacza ze przyjedziesz? :) lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczna7 Re: ile lat ma lukasz? 03.04.05, 12:18 Nie Łukasz :)) raczej nie przyjdę :) Nie umawiam się z Nieznajomymi :) Poza tym, coś mi się wydaje, że Twój grafik spotkań rolkowych jest bardzo bardzo zapełniony :D Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 02.04.05, 10:53 Kurcze a to można w każdych rolkach wymienić kółka? Ja bym bardzo, bardzo chętinie pojeździła, ale mam takie stare kółeczka, co to mnie na błoniach słychać jak po bulwarach jeżdżę :) A na nowe niestety środków brak. A same kółka ile mniej eięcej kosztują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 03.04.05, 11:20 chyba kazde rolki maja wymienne kolka. byc moze zreszta powinnas wymienic nie tyle kolka co lozyska. no ale to trzeba zobaczyc. Najlepiej idz do serwisu lub dobrego sklepu sportowego. Koszt zapewne od 50 zl w gore. Sklepy np na ul. Studenckiej, Max na Zyblikiewicza lub Zakopiance, na Grodzkiej pod arkadami na pietrze, wiecej nie pamietam, ale na pewno jeszcze wiele. milego, lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pe Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 04.04.05, 08:51 A czy ktos jezdzil nad wisla? A jesli tak to po ktorej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: R O L K I - szukam chetnych 04.04.05, 11:37 nad wisla w ogole zle sie jezdzi, bo albo jest ciasno albo rowerzysci albo zly asfalt albo masa ludzi, a czasem jeszcze do tego rozne kundle... ale jesli by cos polecac to mysle, ze okolice kazimierza (nazywa sie to chyba bulwar inflancki) albo bylego hotelu forum, ale to nie sa zbyt rozlegle tereny, ot, gora 10 minut jazdy w jedna strone i trzeba zawrocic, bo sie juz nie da jechac Odpowiedz Link Zgłoś
agatsu Re: R O L K I - szukam chetnych 05.04.05, 14:54 Nad Wisla jezdzi sie super, ale lepiej po drugiej stronie od Wawelu. A jeszcze lepiej, jak juz ktos napisal kolo toru kajakowego. Mozna stamtad pojechac swiezo wybudowana sciezka rowerowa wzdluz Wisly - bardzo fajna wycieczka. mm, rozmarzylam sie.. Sezonu jeszcze nie zaczelam, pora sie zabrac. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rol Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 04.04.05, 08:53 Bylem wczoraj na bloniach. Fajnie sie jezdzi, sloneczko przygrzewa :) Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Re: R O L K I - szukam chetnych 04.04.05, 11:56 A ja mam pytanie - gdzie się uczyliście jeździć? Ktoś wam pokazywał jakieś podstawy rolkowania czy sami poprzestaliscie na metodzie prób i błędów? Pewnie też wkrótce będę w okolicach Błoń ale moje umiejętności są raczej dość nędzne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 04.04.05, 20:01 :) troche trzeba podpatrzec, troche podpytac, a troche metoda prob i bledow. Daj znac jak sie bedziesz wybierac :) Odpowiedz Link Zgłoś
alrisa Re: R O L K I - szukam chetnych 05.04.05, 13:37 Na razie jeszcze się wstrzymam... Błonia nie wchodzą teraz w grę a potrzebuję baardzo dobrej powierzchni do jeżdżenia a raczej upadania :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya to moze ogolnoforumowe spotkanie rolkowe? 05.04.05, 08:19 Widac, ze watek ciagle w gorze - znaczy sie forumowcy na rolkach jezdza:) Co wy ba to? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: to moze ogolnoforumowe spotkanie rolkowe? IP: *.tele2.pl 05.04.05, 08:36 Jestem za!! Zaproponuj termin. ...i jakis znak rozpoznawczy ;) Rozumiem ze spotykamy sie na bloniach od strony petli w cichym kaciku :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: to moze ogolnoforumowe spotkanie rolkowe? 05.04.05, 11:13 Moze w sobote po poludniu? Bo wczesniej to chyba blonia sa miejscem zarezerwowanym na inne uroczystosci. Ja osobiscie bede jezdzila wczesniej, ale raczej nad Wisla bo na blonia mam kawalek. Nie mam pomyslu na znak rozpoznawczy, czekam na propozycje. Ktos sie jeszcze przylaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: to moze ogolnoforumowe spotkanie rolkowe? IP: *.tele2.pl 05.04.05, 13:42 znak rozpoznawczy: apaszka przywiazana do ochraniacza :) milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elle Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 05.04.05, 14:08 To w sobotę po południu?Na Błoniach?Bo już się w sumie pogubiłam:( Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 ja też chcę!! 05.04.05, 15:15 tylko nie jeździłam już ze 4 lata chyba, a poza tym do soboty nie zdążę kupić rolek :(( ale pamiętajcie o mnie... poza tym porządne rolki do jazdy rekreacyjnej można już koło 150zł kupić w miarę dobre z tego co wiem, ceny ostatnio poszły w dół (na szczęście) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: ja też chcę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 15:33 no, ale jak ty dojedziesz do nas z Nowej Huty ? z kim zostawisz Córę ? no i czy Mąż Ciebie puści ? (acha, a jak w małżeństwie ? -powrót do normy, czy dalej "konfliktowy nastróje" ???), lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: ja też chcę!! 05.04.05, 15:59 hehe, ja widzę, że tu o mnie nikt nie zapomina :) no jakoś dojadę, autobusów tu u nas sporo jeździ :) w niektóre dni małą mogę zostawić bez problemu, w inne gorzej, ale to do uzgodnienia. w małżeństwie na razie rozejm (ale nie pokój....), potem zobaczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kether Re: R O L K I - szukam chetnych 05.04.05, 16:15 siemanko ja od tego sezonu reaktywowalem dawne hobby - kupilem sobie rolki i zaczalem jezdzic po 6 latach przerwy no i przyznac musze, ze warto bylo ;D jezdze zazwyczaj trasa dla rowerow przy wisle w okolicach wawelu;) info dla osob chcacych zaczac jazde albo wymienic sprzet, a ktore maja ograniczone fundusze: smialo mozna kupic roleczki na allegro, tak jak ja to zrobilem - przymierzylem w sklepie rolki K2 Velocity 4.0 (cena w promocji: 440), dobralem rozmiar i zamowilem przez internet odpowiedniki (z lepszymi lozyskami), a reszta identyczna za 150 zl! a to juz nie jest az taki straszny wydatek, a roleczkach mozna sobie smialo posmigac;) pozdrawiam i do zobaczenia w trasie;) moze kiedys sie zbierzemy i pojezdzimy wieksza grupa;) gdyby byly jakies spotkania, to poprosze o wiadomosc mailowa:) kether@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 specjaliści co sądzicie o tych rolkach? :) 05.04.05, 16:29 po paru latach wypadłam z obiegu jednak.... wklejam link do fajnego, moim zdaniem, sprzętu dajcie znać co o nich sądzicie www.allegro.pl/show_item.php?item=47071489 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kether Re: specjaliści co sądzicie o tych rolkach? :) 05.04.05, 19:28 te roleczki signa twist - parametry maja ciekawe, jednak mysle ze www.allegro.pl/show_item.php?item=47082894 mozna kupic rownie smialo o 50 zl taniej, ja mam takie same, tylko ze innej firmy (z tego samego segmentu, czyli klasy B) i sprawuja sie bardzo dobrze, chociaz jeszcze sie nie przyzwyczailem do nowych standardow i mam wrazenie, ze stopa nie jest az tak dobrze w tych zapieciach trzymana - ale komfort jazdy jest bardzo dobry. jezeli wierzyc parametrom, to kolka o srednicy 80 i lozyska abec7 umozliwiaja jazde z naprawde duzymi predkosciami, ale tutaj bym przymknal troche oko na ten znaczek abec7, bo cena dobrych markowych lozysk w tej klasie to polowa wartosci tych rolek z allegro - tez mam lozyska abec7 no i nie wydaja mi sie az tak rewelacyjne. jednak za taka cene to polecam - smialo mozna kupic te tansze - komfort i szybkosc sa na naprawde wysokim poziomie, zdecydowanie wystarcza do jazdy rekreacyjnej i spacerkowej, chociaz te drozsze maja niby jakis system antywstrzasowy, ale to jest tylko mala wkladka gabkowo-zelowa-jakastam, ktora wlasciwie wcale sie nie sprawdza, wiec mozna sobie smialo darowac;) swoja droga, wlasnie wrocilem z "trasy", nie ma jak posmigac na roleczkach w taka piekna pogode, a jest nas juz coraz wiecej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: specjaliści co sądzicie o tych rolkach? :) IP: *.tele2.pl 06.04.05, 08:31 niestety nigdy takich nie widzialem. chyba lepiej jak dobierzesz sobie w sklepie, i potem ewentualnie znajdziesz w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: specjaliści co sądzicie o tych rolkach? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 09:03 Hej Lukasz i inni rolkarze, bardzo dobry pomysl z tym wspolnym jezdzeniem. Wtedy razniej sie jezdzi wspolnie i zawsze przy okazji mozna z kims pogadac. Ja sama nie moge sie zmobilizowac i chetnie do Was dolacze w najblizszym czasie. Moze wpisujcie codziennie kto z Was bedzie na Bloniach i gdzie bedzie punkt zborny to wtedy moze wiecej nas sie zbierze. czekam na propozycje jakiegos najblizszego terminu ja bylabym chetna na piatek - wieczorkiem co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuya propozycja terminu IP: *.pinnex.com.pl 06.04.05, 10:18 piatek wieczorem to zly pomysl - wtedy bedzie koncert na bloniach. Zaproponowalam sobote po poludniu, i chyba sa chetni:) To moze jeszcze ustalilmy godzine. 18? 20? mnie by najbardziej pasowala 18 ale moge sie dostosowac. Oby pogoda dopisala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: propozycja terminu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 11:34 Rzeczywiście na Błoniach jest koncert. Już zdążyłam się poinformować. Ja w sobotę raczej nie będę mogła. Jestem za to gotowa na niedzielę ok 19.00. No i w tygodniu też w tych godzinach jestem chętna. Będziecie? Może ustalmy punkt zborny i godzinę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.krakow.pl / *.podkowa.krakow.pl 06.04.05, 11:47 dajcie sobie spokuj z tymy rolkami na bloniach tera pomyslcie lepiej - co zrobic dla Papieza. Jak uczcic Go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Sobota, 19.00, blonia od strony Cichego Kacika IP: *.tele2.pl 06.04.05, 12:37 No to super! Mysle ze wczesniej nie ma sensu, bo bedzie straszny tlok. Znak rozpoznawczy apaszka przy ochraniaczu :) pozdrowienia, lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
tuya bede:) 06.04.05, 13:25 Apaszke ma, gorzej z ochraniaczami - porastaja gdzies kurzem, ale moze sie znajda. Mam nadzieje, ze nie planujesz jakiegos toru przeszkod;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: bede:) IP: *.tele2.pl 06.04.05, 13:47 ha ha ha, zobaczymy... mam nadzieje ze sie czegos nowego naucze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kether Re: R O L K I - szukam chetnych 06.04.05, 18:38 jezeli o mnie chodzi, to smigam zazwyczaj poznym popoludniem 18-20 w okolicach wawelu, bo tam mam rzut beretem z domu - ale do bloni tez daleko nie mam, wiec ewentualnie moge sie pisac na jazde tam - jednak w najblizszych dniach nie ma szans na to zeby tam sobie swobodnie pojezdzic - zreszta ma padac deszcz:/ ja prawdopodobnie ide za pol godzinki pojezdzic:) a apaszki nie mam, ochraniaczy tym bardziej (przynajmniej nauczylem sie jezdzic tak, zeby nie upadac:D) - ale jezeli juz spotkacie kogos na rolkach to bez wzgledu na znaczki proponuje sie zatrzymac i zapytac, w ten sposob mozna dokaptowac kogos wiecej;) pozdrawiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 06.04.05, 18:55 To jak Cie poznac?? >jezeli juz spotkacie kogos na rolkach to bez wzgledu na znaczki >proponuje sie zatrzymac i zapytac kiedys probowalem wprowadzic na bloniach zwyczaj mowienia sobie 'czesc', ale sie nie przyjelo :( no ale dobrze, bede lapal wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 06.04.05, 19:20 też bym sobie pojeździła ale narazie nie mam czasu a poza tym coś pogoda nam się zepsuła :( no i z Huty to cała wyprawa :)) ale może innym razem się do was przyłącze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 to w piatek nie bedzie Was wcale?? 06.04.05, 23:18 a moze przyjdziecie tak w ogole? bez rolek? ja bede na apewno, przynajmniej na troche wieczorem, moze spotkanie bez-rolkowe na poczatek...? :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: IP: *.tele2.pl 07.04.05, 08:16 Bez rolek?? Ha ha ha, mama007 nie sciemniaj, tylko ubieraj rolki i przyjezdzaj ;)) Przy okazji, dzieci szybko sie ucza jezdzic na rolkach, a mlodsze mozna na rolkach pchac w wozku (podobno). milego, lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: do lukasza 07.04.05, 22:07 ale ja w piatek nie moge :(( mam strzelnice na 16, a potem przyjde na Blonia, nawet nie bede miala sie kiedy przebrac, a w mundurze na rolkach to raczej nie pojezdze, bo mnie wywala ze zwiazku :)) a dzieci wiem, ale poltora roku to jeszcze za malo, takich rolek chyba jeszcze nie produkuja!! :)))))) na nastepny sezon rolki obowiazkowo zaczyna moja Asia :) i narty w najblizszym sezonie :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roho Re: sobota, 19.00 IP: *.tele2.pl 09.04.05, 08:37 pogoda sie nawet niezle zapowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: sobota, 19.00 09.04.05, 13:58 ja niestety póki co odpadam :( nie zdążyłam zakupić sprzętu, poza tym rozejm się skończył i znów w kółko to samo, wrrr.... za tydzień też nie będę mogła, bo mam marsz :( i zjazd :( chyba sobie z Wami nie pojeżdżę... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee:) Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 07.04.05, 10:58 to kto w koncu bedzie w sobote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:56 a może ktoś na niedzielę ok 19? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 07.04.05, 13:45 moze tez bede :) wez ze soba tylko znak rozpoznawczy, zeby Cie znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 15:36 Ja będę miała apaszkę. A jak Ciebie rozpoznać albo innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 07.04.05, 17:48 ..tak samo :) i tak powstaje Bractwo Rolkowe, ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: br Re: R O L K I dla Hutnikow IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 09.04.05, 17:26 a hutnicy i hutniczki moga sobie calkiem fajnie posmigac kolo zalewu (-: Ja tam bylem i kolka zjezdzilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I sobota IP: *.tele2.pl 09.04.05, 18:24 Nie wiem jak u Was, ale u mnie zaczelo wlasnie padac :((( Nie bede dzis wieczorem na bloniach, moze w niedziele lub we wtorek? Kiedy ktos sie wybiera? pozdro, lukasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: R O L K I dla Hutnikow IP: *.chello.pl 11.04.05, 19:18 Kolo jak będziesz miał czas to napisz mi na e-mial gdzie są jakies sklepy aby zakupic rolki. mmokrysz@wp.pl Thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I dla Hutnikow IP: *.tele2.pl 11.04.05, 20:56 rolki nowe kupisz w maksie na zyblikiewicza i w zakopiance, na grodzkiej (na przeciwko baru balaton) na pierwszym pietrze, na studenckiej w cool sport, przy malym rynku (o ile jeszcze jest ten sklep), w M1, itp itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.chello.pl 11.04.05, 19:17 A ja szukam miejsca gdzie można kupić rolki i dać się ponieść emocjom. Chciałbym zacząć jeździć. Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
kether Re: R O L K I - szukam chetnych 11.04.05, 22:56 najlepiej popatrz na allegro, bo w sklepie przeplaca sie praktycznie polowe wartosci firmowych - rolki, ktore kosztuja w sklepie ok 400-500 zl mozna smialo kupic za ok 200 - najlepiej jak przejdziesz sie i przymierzysz jaki numer ci pasuje i zamowisz przez internet;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtr Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 12.04.05, 08:35 no tak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaby Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 13.04.05, 22:10 no i co, ktos jezdzi?? przeciez jest calkiem cieplo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpieczny Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 15.04.05, 10:45 A czy ktos wie gdzie mozna kupic dobry kask? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linia Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 19.04.05, 15:37 Czy ktos wie kiedy zrobi sie wreszcie cielpo? A moze jest ktos kto teraz jezdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 20.04.05, 10:49 Uwaga! Otwarto nowa trase od mostu grundwaldzkiego do stopnia wodnego kosciuszko!! Podobno jest nowiutki, sliczniutki asfalt, nic tylko jezdzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: R O L K I - szukam chetnych 20.04.05, 11:26 > Otwarto nowa trase od mostu grundwaldzkiego do stopnia wodnego kosciuszko!! > Podobno jest nowiutki, sliczniutki asfalt, nic tylko jezdzic :) no nie wiem - jeszcze tydzien temu bulwar konczyl sie jak zwykle, za mostem na Zielnej, na wysokosci wyjscia ze skalek Twardowskiego. Podobno kawalek dalej zaczyna sie znow ale trzebaby przejechac kawalek ulica Tyniecka, a tam nie ma chodnika i to by byla baaardzo ryzykowna wycieczka. Ps: z tego spotykania sie na Bloniach chyba nic nam nie wyszlo? Szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 20.04.05, 12:13 faktycznie tego kawalka nie jestem pewien, bo go nie widzialem. Ze spotkania nic nie wyszlo, ale jezeli jestes zainteresowana to zapraszam :) Np. czwartek lub piatek ok 19? Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: R O L K I - szukam chetnych 20.04.05, 13:14 Jak nie bedzie tak wsciekle zimno to w piatek bym mogla. Zobaczymy w piatek, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 20.04.05, 13:22 ok, piatek Odpowiedz Link Zgłoś
izkaa Można się dołączyć do tego "piątkowego spotkania"? 21.04.05, 22:55 chętnie bym sobie z Wami pojeździła bo nikt z moich znajomych nie ma rolek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Czesc Tuya, czy przyjedziesz dzisiaj? IP: *.tele2.pl 22.04.05, 13:48 ...jest cieplo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brr Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 21.04.05, 14:22 Czy ktos ma jakies doswiadczenia jazdy na rolkch za kregiem polarnym? Co trzeba na siebie ubrac i jak sie odstrasza biale niedzwiedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz PIATEK, blonia, ok 19 IP: *.tele2.pl 22.04.05, 12:20 Hej, jestem dzisiaj na rolkach o 19 na bloniach, od strony cichego kaciku. Temperatura jest + wiec da sie jezdzic! Znak rozpoznawczy apaszka przy ochraniaczu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
servena Znacie tę firmę? 22.04.05, 14:43 www.allegro.pl/show_item.php?item=48341065 Warto kupic te rolki? Będę wdzieczna za pomoc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: Znacie tę firmę? IP: *.tele2.pl 22.04.05, 14:58 nie wiem, nigdy takich nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: all Re: Znacie tę firmę? IP: *.tele2.pl 22.04.05, 15:40 ja bym raczej kupil cos dobrej firmy: www.allegro.pl/show_item.php?item=48681347 albo taniej uzywane, jesli sie pospieszysz: www.allegro.pl/show_item.php?item=47619009 Odpowiedz Link Zgłoś
tuya Re: PIATEK, blonia, ok 19 22.04.05, 15:46 Niestety - przeziebilam sie, nie przyjde:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: PIATEK, blonia, ok 19 IP: *.tele2.pl 22.04.05, 16:32 :((((((( trzymaj sie cieplo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: PIATEK, blonia, ok 19 IP: *.tele2.pl 22.04.05, 16:49 To ktos bedzie oprocz mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony bill Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.czyzyny.sdi.tpnet.pl 22.04.05, 17:11 nie wiem czy do dobre miejsce ale zapytam czy ktos się spodkał z rolkami firmy INLINE, czy to jakiś chłam marketowy? miałem je w łapce i zwróciłem uwagę że płoza jest chromowana lub niklowana, wygląda solidnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 22.04.05, 17:54 przejedz sie na nich kawalek, nawet w sklepie. i porownaj z Roces, Salomonem, lub Rossiniolem i zobaczysz. Wydaje mi sie ze lepiej nie kupowac nowych rolek ponizej 300 zl, bo moga byc kiepskie. Ale to nigdy nie wiadomo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady_d Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 22:38 fajnie sie dzisiaj jezdzilo, jutro zapraszam na rower o tej samej godzinie w tym samym miejsc u Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 będzie dziś ktoś? ja będę biegać... 24.04.05, 17:55 ...na Błoniach, pozaczepiam ludzi z apaszkami, może kogoś spotkam :) zaczynam koło 19 z kumplem z plutonu, jakby ktoś był to krzyczcie za nami :)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: IP: *.tele2.pl 25.04.05, 09:58 eee :( a moze we wtorek ktos bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sroda - blonia 18 Re: R O L K I - szukam chetnych IP: *.tele2.pl 27.04.05, 13:40 Hej! idzie ktos dzisiaj pojezdzic? Nareszcie jest ladnie i cieplo! Trzba to wykozystac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś