Gość: m IP: *.chello.pl 10.03.10, 16:18 Czy udaje się Wam dodzwonić bez problemu do przychodni państwowej żeby sie np. zarejestrować? Pytam, bo w dwóch przychodniach do których próbowałam sie dodzwonić trzeba na to poświęcić pół dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeje Re: Przychodnie państwowe IP: 217.149.244.* 22.04.10, 20:59 aby zarejestrować się telefonicznie w przychodni trzeba szczęścia stałem jako trzeci w kolejce do okienka rejestracji gdy wtargnęła do przychodni baba (zapewniam nie kobieta) i zaczęła awanturę (mając w nosie nas wszystkich) bowiem dodzwonić się chciała a rejestratorki leniwe i nie odbierają więc uzgodniły że zadzwoni stojąc przed okienkiem i tamże obejrzałem jak z komórki trzykrotnie wybrała numer przychodni a gdy w okienku rejestratorka podniosła słuchawkę nie ją połączono lecz kogoś innego więc dla wszystkich powtarzam rejestracja telefoniczna jest tylko dla szczęściarzy p.s. jako chory kotek leżę grzecznie w łóżeczku i przeglądam forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Przychodnie państwowe 23.04.10, 10:09 Ja tam do swojej przychodni się zawsze dodzwaniam za pierwszym albo drugim razem ale fakt, że moja przychodnia jest malutka. Pewnie do tych większych jest się trudniej dodzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś