geenant 02.09.10, 14:20 prosze o opinie na temat dr mirockiego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lakina Re: dr mirocki IP: 64.20.51.* 03.09.10, 11:22 Dr Mirocki to dobry specjalista. Jest cierpliwy, drobiazgowy i wszystko dokładnie tłumaczy. Chodziłam do niego przez dwa lata. Miałam trzy inseminacje i trzecia okazała się udana!!! Dlatego ja o tym doktorze mogę mówić tylko w samych superlatywach. Dzięki niemu spełniło się moje największe marzenie o byciu mamą. Co dokładnie chciałabyś wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majat91 Re: dr mirocki IP: *.mynet.com.pl 24.07.14, 13:31 Dr Mirocki i klinika Macierzyństwo to tylko piękna wizytówka wszystko eleganckie ale nie ma ona nic wspólnego z pomaganiem pacjentom. Częste wizyty, ogrom badań wszytko bardzo kosztowne i żadnych rezultatów. Leczyłam się z mężem przez rok w klinice przeszłam 5 nieudanych inseminacji postanowiłam iść do innego lekarza na konsultacje i okazało się że zabiegi były zupełnie bezsensowne bo przyczyna leży gdzie indziej. Natomiast bananie "drożności jajowodów" które wykonał mi pan dr(przynajmniej tak mi powiedział że robi mi to badanie) zapłaciłam 1500zl. okazało się że zostało wykonane mi badanie pokrewne, po którym nie można stwierdzić 100% drożności. Serdecznie odradzam aby nikt już nie musiał przeżywać tyle nadziej, stresu i straconych pieniędzy ile musieliśmy z mężem przejść podczas leczenia u dr Mirockiego. Odpowiedz Link Zgłoś