dg2604 19.09.08, 11:28 Kto poleci mi DOBREGO neurologa dziecięcego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zainteresowany Re: Neurolog dziecięcy IP: *.l5.c4.dsl.pol.co.uk 19.09.08, 15:29 Witam podbijam temat, też jestem tym zainteresowany. Z pewnych powodów pewien czas spędzimy razem z dzieckiem w Krakowie i chcielibyśmy pójść prywatnie do Dobrego lekarza. Pozdrawiam z Wałbrzycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Neurolog dziecięcy IP: *.crowley.pl 19.09.08, 21:43 Witam Z własnego doświadczenia mogę polecić dr Beatę Jasińską, pracuje w szpitalu Jana Pawła II, i przyjmuje w poradni neurologicznej przy szpitalu, super lekarz i super człowiek, bardzo dokładnie diagnozuje, zleca szereg badań, jest bardzo kontaktowa, ma dobre podejście do dziecka, wszystko dokładnie tłumaczy. Mojemu dziecku pomogła :) (www.szpitaljp2.krakow.pl/personel/oddzial_11.php) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Neurolog dziecięcy IP: *.l5.c4.dsl.pol.co.uk 19.09.08, 23:31 Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś