servent 26.07.02, 10:14 Znajdźmy temat na jaki możemy z siedledczakami pogadać. ja proponuję na początek: "co cię łączy z Siedlcami/Sochaczewem". Kiedys w socho było modne studiowanie w Siedlac. jest pewna grupa która tam magisterkę tam zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Banner Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.bci.net.pl 26.07.02, 17:23 servent napisała: > Znajdźmy temat na jaki możemy z siedledczakami pogadać. > ja proponuję na początek: "co cię łączy z Siedlcami/Sochaczewem". > Kiedys w socho było modne studiowanie w Siedlac. jest pewna grupa która tam > magisterkę tam zrobiła. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 22:25 Może mnie???:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek 29.07.02, 11:00 Cos mi się wydaje,że przyhamowałam pokojowy wątek...przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 11:37 Bardzo lubię siedleckie paszteciki drobiowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 11:39 Urzekły mnie także okolice Siedlec: Łosice, Sarnaki, Kózki... Odpowiedz Link Zgłoś
bla_bla_bla Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek 29.07.02, 15:05 Czy nie ma przypadkiem Polmosu Siedlce,cos mi się obilo o uszy takiego kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 29.07.02, 15:37 Pewnie, że jest i to wcale, wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Banner Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.bci.net.pl 30.07.02, 12:29 bla_bla_bla napisała: > Czy nie ma przypadkiem Polmosu Siedlce,cos mi się obilo o uszy takiego kiedyś. No przecież wódka Chopin w Siedlcach jest robiona...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek 30.07.02, 12:38 A Chopin mieszka w Sochaczewie ( przy wylotówce na warszawkę- przez Leszno ) No i mamy wspólny temat. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla..bla Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 12:56 W takim wypadku,czy oglądaliście "Pragnienie miłości".Jakie wrażenia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 13:07 Mało tego, Chopin gdyby żył też by pił, siedlecki napój! Odpowiedz Link Zgłoś
servent Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek 30.07.02, 20:39 Czy żeby to był wspólny wątek to ludziska z Siedlec powinni tu coś wypisywać? czy zaszliśmy tak daleko, że nikt nam nie jest do zabawy potrzebny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 79 Re: Siedlce - Sochaczew wspólny wątek IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 10:55 Skopijumy ten wątek do Siedlec i zaprośmy ich do wspólnej zabawy. Zaraz to uczynię. Odpowiedz Link Zgłoś