Dodaj do ulubionych

Koszykówka w Piasecznie

02.04.08, 21:37
Podnoszę temat raz jeszcze, bo wczoraj było nas trochę mniej. Od
jakiegoś czasu co wtorek o 20 w szkole w Chylicach przez 2 godziny
gramy amatorski, składkowy basket. Nowi chętni mile
widziani.....Michał
Obserwuj wątek
    • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 07:42
      Michał,

Jak tylko wyleczę kontuzję to wracam do gry. W najbliższy wtorek
      mnie nie będzie, ale w kolejny już może jest szansa bo ciśnienie na
      granie jest...

Pozdr,
      Janusz
      • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 12:17
        O Ciebie akurat byłem spokojny Kierowniku ;-)
        • klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 19:13
          Człowiekowi raz się powinie noga i już szukają zmienników. Wyścig
          szczurów po prostu ;-)

Powinienem też zawitać w przyszłym tygodniu.
          • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 04.04.08, 07:49
            klamath napisał:

> Człowiekowi raz się powinie noga i już szukają zmienników. Wyścig
            > szczurów po prostu ;-)

Hehe :) No mam nadzieję, że zawitasz. Człowiek się nabawi kontuzji i
            nie pilnuje squadu i już frekwencja spada :)
            Tak jak pisał Michał, nowi gracze mile widziani. Wzrost nie ma
            znaczenia (raczej umiejętności :)).
            Gramy w szkole w Chylicach ul. Dworska 2, od 20 do 22, we wtorki, 5
            pln od osoby od grania.
            Dajcie znać na priva, podam namiary tel. na nas.

Pozdr,
            Janusz

• uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 19.05.08, 16:19
        Rozumiem, że jutro gramy?
        • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 26.05.08, 10:41
          Nie wiem jak to było tydzień temu ze squadem bo wyjazd służbowy
          uniemożliwił mi spotkanie z szacownym gronem. Jutro za to się
          zjawiam. Mam nadzieję, że frekwencja dopisze.
          Tak sobie myślę, że może byśmy 19:45 zaczęli?

Pozdr,
          Janusz
    • pminnesota Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 19:37
      Heh,
      może się przyłączę?
      • tomek0178 Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 22:28
        witam,
        mam 170 cm wzrostu- można się przyłączyć?:-))
        • ch0sen Re: Koszykówka w Piasecznie 04.04.08, 11:46
          Jasne ze mozna sie dolaczyc.
          Jezeli wiecie gdzie jest ww szkola to do zobaczenia we wtorek, jesli
          nie to piszcie do mnie na maila: adam.kobus@gmail.com
          • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 04.04.08, 22:39
            Fajnie, że wątek znów żyje. Ze swojej strony powiem, że chyba we
            wtorek będzie nowy gracz. Przynajmniej tak deklarował dziś przez
            telefon. Pozdrawiam grających, również potencjalnych.......Michał
            • tomek0178 Re: Koszykówka w Piasecznie 10.04.08, 08:24
              witam,
              Panowie, pół godziny jeździłem po Piasecznie w poszukiwaniu tej ulicy i gdy już
              ją znalazłem to okazało się że jest na jakimś zadupiu i nie ma na niej szkoły:-)
              jakiś facet uświadomił mnie, że w Piasecznie są dwie takie ulice! od niedawna tu
              mieszkam, więc czy w następny wtorek mógłbym się do kogoś dołączyć?
              pozdrawiam!
              • pminnesota Re: Koszykówka w Piasecznie 10.04.08, 10:27
                Siema,
                Ja będę jechał na 95%, więc mogę Cię zabrać :)
                Będę wyjeżdżał z okolic przystanku 709 przy Puławskiej/Szkolnej.

Daj znać na maila: pminnesota@gazeta.pl
                • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 14.04.08, 22:56
                  Niestety tym razem beze mnie :-(((
                  I pewnie będę dopiero 6 maja...
                  Michał
                  • makulkin Re: Koszykówka w Piasecznie 16.04.08, 07:45
                    Michał napisałeś we "wontku", że amatorski

no to "dopiełeś" swego

hehe :)
                    • zedar78 Re: Koszykówka w Piasecznie 16.04.08, 12:54
                      makulkin, do kogo pijesz? jeżeli masz jakiś problem to było powiedzieć podczas
                      gry, a nie bzdury jakieś wypisywać, "zawodowiec" k.m.!
                      • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 16.04.08, 16:45
                        zedar78 napisał:

> makulkin, do kogo pijesz? jeżeli masz jakiś problem to było
                        > powiedzieć podczas gry, a nie bzdury jakieś
                        wypisywać, "zawodowiec" k.m.!

hmm, nie wiem o czymś? jakieś problemy?

pozdrawiam,
                        Janusz
                        • mieszkancy.mysiadla Re: Koszykówka w Piasecznie 16.04.08, 19:44
                          Polecam wizytę u specjalisty.
                      • makulkin Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 07:37
                        do nikogo, rozmawiam z kumplem "we wontku", który sam założył

jakiś problem?
                        • makulkin Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 07:45
                          a tak btw - nawet gdyby - to aż strasznie by Cię to ubodło?

mniej ambicji
                          • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 09:42
                            makulkin napisał:

> a tak btw - nawet gdyby - to aż strasznie by Cię to ubodło?
                            > mniej ambicji

Jako, że byłem jednym z ojców założycieli tej amatorskiej inicjatywy
                            to traktuję wypowiedzi w tym temacie osobiście. Zależy mi na tym,
                            żeby ta inicjatywa nie upadła i robię wszystko co mogę, żeby był
                            skład i żeby dało się pograć w fajnym towarzystwie.
                            Ja problemów nie widzę, więc jeśli ktoś kto przychodzi je ma to
                            chętnie się o nich dowiem. Forum to chyba słaby pomysł na
                            załatwianie takich spraw, ale jak chcesz to proszę bardzo.

Nie mam żadnych ambicji, nie startuje na stanowisko prezesa, nie
                            wiążą się z tym żadne apanaże, sekretarka ani asystentka też mi nie
                            przysługuje (nad tym ostatnim to ubolewam) :)

Pozdrawiam,
                            Janusz
                            • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 11:25
                              To i ja się odezwę. Mnie też nie ubodło, zawodowcem się nie czuję
                              (zwłaszcza, jak nie gram ;-)). Faktem niezaprzeczalnym jest, że bez
                              działań Janusza pewnie na wątku by się skończyło, a tak...
                              przynajmniej się ruszamy, póki możemy (mówię w swoim imieniu, bez
                              urazy), kłótni nie ma i oby tak dalej i jak najdłużej.
                              • klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 12:15
                                Kurczę, jak żałuję że nie było mnie w ten wtorek...

Nie moge się teraz odnaleźć wewontku

Tomek
                                • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 13:54
                                  klamath napisał:

> Kurczę, jak żałuję że nie było mnie w ten wtorek...

A Ty co, pewnie myślisz, że jakaś bójka była? :) nic z tych rzeczy :)
                                  29.04 grasz czy znowu (:P) Cię nie ma? bo chodzą słuchy o grilu...

Pozdr,
                                  J.
                            • makulkin Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 13:14
                              ale ja nie do Ciebie pisałem domitrz (Janusz)

napisałem coś wewontku i od razu dymy

wiadomo przecież, że chyba tam u was każdy jest mile widziany

• domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 13:52
                                makulkin napisał:

> ale ja nie do Ciebie pisałem domitrz (Janusz)

No nie wyświetliłem drzewka i myślałem, że wycieczkę w moim kierunku
                                uskuteczniasz.
                                Mam nadzieję, że problemów nie ma, a jeśli coś jest/było nie tak to
                                dajcie znać, 'się da rozwiązać' :) i każdy jest jak najbardziej mile
                                widziany :)

Pozdrawiam,
                                Janusz
                                • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 14:32
                                  Janusz, jak tak załatwiasz problemy to ja mam wieczny problem
                                  finansowy i każdy zastrtzyk gotówki, zwłaszcza większy, jest mile
                                  widziany ;-D
                                  • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 15:47
                                    uromastyx napisał:

> wieczny problem finansowy

możesz zostać zbieraczem komornego :) ja się zrzekam, a Adam pewnie
                                    też nie będzie protestował :P
                                    • ch0sen Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 16:55
                                      Chetnie oddam ta fuche. Nawet doplace :)
                                      • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 22.04.08, 10:57
                                        Nie gramy dzisiaj. na sali są egzaminy. Do zobaczenia za tydzień.

Pozdrawiam,
                                        Janusz
                                        • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 27.04.08, 12:32
                                          Tydzień temu nie graliśmy, ale w najbliższy wtorek mimo, że trwa
                                          długi weekend gramy w kosza w Chylicach. Tradycyjnie wtorek, 20-22.
                                          Zapraszam(y).

Janusz
                                          • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 30.04.08, 13:31
                                            Była bardzo fajna gierka wczoraj, 10 osób :) po dwóch miesiącach
                                            przerwy wreszcie mogłem zagrać :)
                                            Widzimy się za tydzień.

Miłego długiego weekendu,
                                            Janusz
                                            • woy Re: Koszykówka w Piasecznie 30.04.08, 13:39
                                              To skład macie mocniejszy niż nasz siatkówkowy, pogratulować!
                                              pozdrawiam koszykarzy
                                              siatkarz w.
                                              • maxi02 sprawa imion:-) 04.05.08, 10:51
                                                gra mniej więcej ten sam skład, a większość z nas nie zna imion kolegów. głupio
                                                jest (wg mnie) mówić np: ja kryję tego zielonego, albo w żółtych butach...
                                                może zrobić jakąś prezentację...:-))

do przemyślenia!
                                                • domitrz Re: sprawa imion:-) 05.05.08, 08:05
                                                  ee, myślałem, że się wszyscy już znają :)
                                                  żółte buty to Krzysiek,
                                                  w żółto-czarnym stroju gra jeden z Michałów
                                                  drugi Michał ma najdłuższe z nas włosy
                                                  najwyższy jest Piotr, gra z usztywnieniem kolana
                                                  najniższy jest chyba Maciek w okularach, ostatnio był z małżonką i
                                                  się w dodatku spóźnił :)
                                                  dodatkowo jest dwóch rozgrywających Tomków, jeden bywa częściej,
                                                  drugi nie tak często
                                                  no i jest Adam, hmm, ani nie ma żółtych butów, ani nie jest zielony,
                                                  dosyć wysoki, ale nie za wysoki :) nie za chudy, nie za gruby, bez
                                                  okularów :) potrafi 'mocno' wybić piłkę i jest ZAWSZE :)
                                                  Przemek to Przemek, ostatnio był w pomarańczowej koszulce i nie
                                                  musiał zakładać znacznika.
                                                  Rudy w okularach to Marcin.
                                                  Andrzej, to taki drugi Adam tylko, że większy :) Niedawno do nas
                                                  dołączył.

A no i ostatnio był jeden jeszcze niski gracz, ale w sumie to nie
                                                  wiem jak miał na imię...

A ja?, ja jutro jestem :)

Jeśli kogoś nie wymieniłem to sorki :)

Pozdrawiam,
                                                  Janusz

ps. hmm, a ten zielony to nie wiem kto to :))
                                                  • klamath Re: sprawa imion:-) 05.05.08, 21:08
                                                    Ale jutro będę.

Tomek
                                                  • domitrz Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 07:46
                                                    klamath napisał:

> Ale jutro będę.

No i bardzo dobrze :))
                                                  • woy Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 07:49
                                                    ten zielony to środowy siatkarz, pomylił dni :)
                                                    w.
                                                  • pminnesota Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 11:26
                                                    Byłem jeszcze ja - również Przemek. Poprzednio i dziś muszę siedzieć w pracy, ale za tydzień już będę ponownie :)
                                                    Jeśli jeszcze macie miejsce :P

Pzdr
                                                    P
                                                  • domitrz Re: sprawa imion:-) 08.05.08, 09:54
                                                    pminnesota napisał:

> Jeśli jeszcze macie miejsce :P

miejsce się zawsze znajdzie. Ostatnio graliśmy po 5. Szczerze mówiąc
                                                    to wolę grać po 5 bo można troszkę bardziej kombinacyjną 'grę
                                                    zagrać'.

do zobaczenia we wtorek, ja powinienem być.

• ch0sen Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 12:13
                                                    > no i jest Adam, hmm, ani nie ma żółtych butów, ani nie jest
                                                    zielony,
                                                    > dosyć wysoki, ale nie za wysoki :) nie za chudy, nie za gruby, bez
                                                    > okularów :) potrafi 'mocno' wybić piłkę i jest ZAWSZE :)
                                                    Kurcze ale mnie opisales. Pode ten opis to podpada jeszcze Przemek,
                                                    Krzysiek i Ty.
                                                    Rozumiem ze "zielony" to Andrzej?
                                                  • uromastyx Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 14:18
                                                    Krzysiek nie podpada, bo ma żółte buty ;-D

Do zobaczenia wieczorem.....Michał
                                                  • prawniol Re: sprawa imion:-) 07.05.08, 07:48
                                                    i wyzwał mnie od najniższych

skandal!

:)
                                                  • domitrz Re: sprawa imion:-) 08.05.08, 09:51
                                                    no topsz, topsz, Adam ma niebieskie buty :P
                                                  • prawniol Re: sprawa imion:-) 08.05.08, 10:30
                                                    niebieskie niebieskie
                                                    takie strasznie wysłużone :)
                                                  • ch0sen Re: sprawa imion:-) 16.05.08, 10:04
                                                    Jakie znowu wysluzone??????
                                                    Wystarczy je umyc :)
                                                    A wracajac do tematu to kto to jest maxi2. Prosze o prezentacje :))))
                                              • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 13.05.08, 15:22
                                                oczywiście dzisiaj gramy
                                                i chętnych zapraszamy

alez mi sie zrymowalo,
                                                J.
                                                • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 26.05.08, 13:55
                                                  Tydzień temu było nas pięciu, ale trochę porzucaliśmy.

Co do mnie, to mogę jutro być chwilę wcześniej

Michał
                                                  • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 26.05.08, 15:52
                                                    pięciu?

straszna lipa

:)
                                                  • jankowskai Re: Koszykówka w Piasecznie 26.05.08, 23:43
                                                    Witam,

Jeżeli to możliwe skromna reprezentacja józefosławia chętnie wzięła
                                                    by udział w szacownej grze zwanej koszykówka. Co prawda nie mam
                                                    pojęcia gdzie to jest ale Chyliczki brzmi jakoś niedaleko. Zazwyczaj
                                                    jest nas 2 ale czasami zdarzaja się przypadki, że bywa nas 3. Proszę
                                                    o kontakt na mailika czy jest to aktualne. hubix@o2.pl
                                                  • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 27.05.08, 08:50
                                                    teraz to mamy komplet
                                                    ta 5 to chyba weekendowa absencja
                                          • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 07.08.08, 11:27
                                            Podnoszę temat, bo dziś o 19 jest granie. Może jacyś nowi chętni?
    • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 03.06.08, 10:19
      "mie" dziś nie będzie
      • klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 03.06.08, 16:47
        Jaka spodziewana dzisiaj frekwencja? Cicho tak jakoś więc nie wiem
        czy upały nas zniechęcają...

Ktoś się wybiera?

Tomek
        • jankowskai Re: Koszykówka w Piasecznie 03.06.08, 18:32
          Dwa wiatraki z jozefoslawia. Bez centra dzisiaj :((
          • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 04.06.08, 08:38
            i jak tam wczoraj było?
            • klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 04.06.08, 10:24
              O jedną osobę za mało - 7 sztuk. Nasza frekwencja to prawdziwa
              sinusoida.

tomek
              • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 04.06.08, 11:54
                to kiepsko
                • mim33 Re: Koszykówka w Piasecznie 04.06.08, 13:44
                  eeee tam, nie było tak źle, bywało gorzej... Ja też niestety nie moglem, za
                  tydzień na pewno jestem.
                  Może czwartek wieczorem jakiś Powsin?? Propozycja głównie dla józefosławian,
                  choć inni też mile widziani...
                  • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 05.06.08, 14:58
                    bondżorno
                    sobota kole 11:00 w Powsinie ustawka na granie józefosławianie
                    pozdrawiam
                    • domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 05.06.08, 20:04
                      Również bondżorno,
                      niestety o 9 rano wyruszam nach Mazuren i niestety nie będzie mnie w
                      100licy. We wtorek mnie niestety nie będzie, ale za to tydzień
                      później powinienem być. No i na ostatnim salowym graniu 24 czerwca
                      też będę :)

Miłego grania,
                      Janusz

ps. a Ty Prawniolu jeden to może być się uczył dziecko przewijać na
                      jakimś manekinie, a nie ustawki robić :)
                      ps2. na ustawkę polecam boisko w NI, naprawdę sympatycznie się gra...
                      • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 06.06.08, 07:55
                        > ps. a Ty Prawniolu jeden to może być się uczył dziecko przewijać
                        na
                        > jakimś manekinie, a nie ustawki robić :)

umim już
                        • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 09.06.08, 11:48
                          Jak frekwencja jutro? Ja jestem, tym razem +1 potwierdzone.
                          • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 10.06.08, 07:51
                            ja to bym porzucał
                            • ch0sen Re: Koszykówka w Piasecznie 20.06.08, 12:13
                              Powitać !!
                              Według tajemnej wiedzy powierzonej mi przez Janusza w następny wtorek możemy
                              jeszcze zagrać na sali.
                              Mam nadzieje ze jesteście chętni.
                              Pozdrawiam Adam
                              • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 25.06.08, 15:32
                                Fajnie było! Po czterech i nawet ze dwa razy przebiegłem przez całe
                                boisko! Widzimy się za tydzień, outdoor-owo, na boisku w NI!

Pozdrawiam........Michał
                                • klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 25.06.08, 17:47
                                  Maciek wroć!

Musiałem kryć gości cięższych o trzydzieści kilo i jeszcze ofensów
                                  nie uznawali ;-)

Tomek
                                  • uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 30.06.08, 11:06
                                    Są chętni na granie jutro w NI? Padać raczej nie powinno...
                                  • prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 01.07.08, 09:51
                                    już niebawem Tomku :)
                                    • mim33 streetball New Iwiczna 02.07.08, 09:49
                                      Sezon streeta rozpoczęty wczoraj - było całkiem dobrze, więc zapraszamy w
                                      czwartek. Będziemy od 19.
                                      • prawniol Re: streetball New Iwiczna 20.07.08, 19:35
                                        we wtorek o 19 gramy w nowej iwicznej!
    • scuby28 Re: Koszykówka w Piasecznie 13.01.09, 16:21
      mam ptanie mam 28 lat i mam ochote pograć w kosza po pracy w
      piasecznie szukam osób które terz by chciały spotkać i raz lub dwa
      razy w tygodniu pograć
      • ch0sen Re: Koszykówka w Piasecznie 13.01.09, 16:45
        Zapraszamy we wtorki na 19 do szkoły podstawowej w Chylicach. Mamy stały skład
        7-8 osobowy ale drzwi nie zamykamy. Zapraszam

Jeżeli chcesz to napisz do mnie maila na adam.kobus@gmail.com
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka