uromastyx 02.04.08, 21:37 Podnoszę temat raz jeszcze, bo wczoraj było nas trochę mniej. Od jakiegoś czasu co wtorek o 20 w szkole w Chylicach przez 2 godziny gramy amatorski, składkowy basket. Nowi chętni mile widziani.....Michał Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 07:42 Michał, Jak tylko wyleczę kontuzję to wracam do gry. W najbliższy wtorek mnie nie będzie, ale w kolejny już może jest szansa bo ciśnienie na granie jest... Pozdr, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 12:17 O Ciebie akurat byłem spokojny Kierowniku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 19:13 Człowiekowi raz się powinie noga i już szukają zmienników. Wyścig szczurów po prostu ;-) Powinienem też zawitać w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 04.04.08, 07:49 klamath napisał: > Człowiekowi raz się powinie noga i już szukają zmienników. Wyścig > szczurów po prostu ;-) Hehe :) No mam nadzieję, że zawitasz. Człowiek się nabawi kontuzji i nie pilnuje squadu i już frekwencja spada :) Tak jak pisał Michał, nowi gracze mile widziani. Wzrost nie ma znaczenia (raczej umiejętności :)). Gramy w szkole w Chylicach ul. Dworska 2, od 20 do 22, we wtorki, 5 pln od osoby od grania. Dajcie znać na priva, podam namiary tel. na nas. Pozdr, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 26.05.08, 10:41 Nie wiem jak to było tydzień temu ze squadem bo wyjazd służbowy uniemożliwił mi spotkanie z szacownym gronem. Jutro za to się zjawiam. Mam nadzieję, że frekwencja dopisze. Tak sobie myślę, że może byśmy 19:45 zaczęli? Pozdr, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
tomek0178 Re: Koszykówka w Piasecznie 03.04.08, 22:28 witam, mam 170 cm wzrostu- można się przyłączyć?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: Koszykówka w Piasecznie 04.04.08, 11:46 Jasne ze mozna sie dolaczyc. Jezeli wiecie gdzie jest ww szkola to do zobaczenia we wtorek, jesli nie to piszcie do mnie na maila: adam.kobus@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 04.04.08, 22:39 Fajnie, że wątek znów żyje. Ze swojej strony powiem, że chyba we wtorek będzie nowy gracz. Przynajmniej tak deklarował dziś przez telefon. Pozdrawiam grających, również potencjalnych.......Michał Odpowiedz Link Zgłoś
tomek0178 Re: Koszykówka w Piasecznie 10.04.08, 08:24 witam, Panowie, pół godziny jeździłem po Piasecznie w poszukiwaniu tej ulicy i gdy już ją znalazłem to okazało się że jest na jakimś zadupiu i nie ma na niej szkoły:-) jakiś facet uświadomił mnie, że w Piasecznie są dwie takie ulice! od niedawna tu mieszkam, więc czy w następny wtorek mógłbym się do kogoś dołączyć? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: Koszykówka w Piasecznie 10.04.08, 10:27 Siema, Ja będę jechał na 95%, więc mogę Cię zabrać :) Będę wyjeżdżał z okolic przystanku 709 przy Puławskiej/Szkolnej. Daj znać na maila: pminnesota@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 14.04.08, 22:56 Niestety tym razem beze mnie :-((( I pewnie będę dopiero 6 maja... Michał Odpowiedz Link Zgłoś
makulkin Re: Koszykówka w Piasecznie 16.04.08, 07:45 Michał napisałeś we "wontku", że amatorski no to "dopiełeś" swego hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
zedar78 Re: Koszykówka w Piasecznie 16.04.08, 12:54 makulkin, do kogo pijesz? jeżeli masz jakiś problem to było powiedzieć podczas gry, a nie bzdury jakieś wypisywać, "zawodowiec" k.m.! Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 16.04.08, 16:45 zedar78 napisał: > makulkin, do kogo pijesz? jeżeli masz jakiś problem to było > powiedzieć podczas gry, a nie bzdury jakieś wypisywać, "zawodowiec" k.m.! hmm, nie wiem o czymś? jakieś problemy? pozdrawiam, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkancy.mysiadla Re: Koszykówka w Piasecznie 16.04.08, 19:44 Polecam wizytę u specjalisty. Odpowiedz Link Zgłoś
makulkin Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 07:37 do nikogo, rozmawiam z kumplem "we wontku", który sam założył jakiś problem? Odpowiedz Link Zgłoś
makulkin Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 07:45 a tak btw - nawet gdyby - to aż strasznie by Cię to ubodło? mniej ambicji Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 09:42 makulkin napisał: > a tak btw - nawet gdyby - to aż strasznie by Cię to ubodło? > mniej ambicji Jako, że byłem jednym z ojców założycieli tej amatorskiej inicjatywy to traktuję wypowiedzi w tym temacie osobiście. Zależy mi na tym, żeby ta inicjatywa nie upadła i robię wszystko co mogę, żeby był skład i żeby dało się pograć w fajnym towarzystwie. Ja problemów nie widzę, więc jeśli ktoś kto przychodzi je ma to chętnie się o nich dowiem. Forum to chyba słaby pomysł na załatwianie takich spraw, ale jak chcesz to proszę bardzo. Nie mam żadnych ambicji, nie startuje na stanowisko prezesa, nie wiążą się z tym żadne apanaże, sekretarka ani asystentka też mi nie przysługuje (nad tym ostatnim to ubolewam) :) Pozdrawiam, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 11:25 To i ja się odezwę. Mnie też nie ubodło, zawodowcem się nie czuję (zwłaszcza, jak nie gram ;-)). Faktem niezaprzeczalnym jest, że bez działań Janusza pewnie na wątku by się skończyło, a tak... przynajmniej się ruszamy, póki możemy (mówię w swoim imieniu, bez urazy), kłótni nie ma i oby tak dalej i jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 12:15 Kurczę, jak żałuję że nie było mnie w ten wtorek... Nie moge się teraz odnaleźć wewontku Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 13:54 klamath napisał: > Kurczę, jak żałuję że nie było mnie w ten wtorek... A Ty co, pewnie myślisz, że jakaś bójka była? :) nic z tych rzeczy :) 29.04 grasz czy znowu (:P) Cię nie ma? bo chodzą słuchy o grilu... Pozdr, J. Odpowiedz Link Zgłoś
makulkin Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 13:14 ale ja nie do Ciebie pisałem domitrz (Janusz) napisałem coś wewontku i od razu dymy wiadomo przecież, że chyba tam u was każdy jest mile widziany Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 13:52 makulkin napisał: > ale ja nie do Ciebie pisałem domitrz (Janusz) No nie wyświetliłem drzewka i myślałem, że wycieczkę w moim kierunku uskuteczniasz. Mam nadzieję, że problemów nie ma, a jeśli coś jest/było nie tak to dajcie znać, 'się da rozwiązać' :) i każdy jest jak najbardziej mile widziany :) Pozdrawiam, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 14:32 Janusz, jak tak załatwiasz problemy to ja mam wieczny problem finansowy i każdy zastrtzyk gotówki, zwłaszcza większy, jest mile widziany ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 15:47 uromastyx napisał: > wieczny problem finansowy możesz zostać zbieraczem komornego :) ja się zrzekam, a Adam pewnie też nie będzie protestował :P Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: Koszykówka w Piasecznie 17.04.08, 16:55 Chetnie oddam ta fuche. Nawet doplace :) Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 22.04.08, 10:57 Nie gramy dzisiaj. na sali są egzaminy. Do zobaczenia za tydzień. Pozdrawiam, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 27.04.08, 12:32 Tydzień temu nie graliśmy, ale w najbliższy wtorek mimo, że trwa długi weekend gramy w kosza w Chylicach. Tradycyjnie wtorek, 20-22. Zapraszam(y). Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 30.04.08, 13:31 Była bardzo fajna gierka wczoraj, 10 osób :) po dwóch miesiącach przerwy wreszcie mogłem zagrać :) Widzimy się za tydzień. Miłego długiego weekendu, Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Koszykówka w Piasecznie 30.04.08, 13:39 To skład macie mocniejszy niż nasz siatkówkowy, pogratulować! pozdrawiam koszykarzy siatkarz w. Odpowiedz Link Zgłoś
maxi02 sprawa imion:-) 04.05.08, 10:51 gra mniej więcej ten sam skład, a większość z nas nie zna imion kolegów. głupio jest (wg mnie) mówić np: ja kryję tego zielonego, albo w żółtych butach... może zrobić jakąś prezentację...:-)) do przemyślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: sprawa imion:-) 05.05.08, 08:05 ee, myślałem, że się wszyscy już znają :) żółte buty to Krzysiek, w żółto-czarnym stroju gra jeden z Michałów drugi Michał ma najdłuższe z nas włosy najwyższy jest Piotr, gra z usztywnieniem kolana najniższy jest chyba Maciek w okularach, ostatnio był z małżonką i się w dodatku spóźnił :) dodatkowo jest dwóch rozgrywających Tomków, jeden bywa częściej, drugi nie tak często no i jest Adam, hmm, ani nie ma żółtych butów, ani nie jest zielony, dosyć wysoki, ale nie za wysoki :) nie za chudy, nie za gruby, bez okularów :) potrafi 'mocno' wybić piłkę i jest ZAWSZE :) Przemek to Przemek, ostatnio był w pomarańczowej koszulce i nie musiał zakładać znacznika. Rudy w okularach to Marcin. Andrzej, to taki drugi Adam tylko, że większy :) Niedawno do nas dołączył. A no i ostatnio był jeden jeszcze niski gracz, ale w sumie to nie wiem jak miał na imię... A ja?, ja jutro jestem :) Jeśli kogoś nie wymieniłem to sorki :) Pozdrawiam, Janusz ps. hmm, a ten zielony to nie wiem kto to :)) Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 07:46 klamath napisał: > Ale jutro będę. No i bardzo dobrze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 07:49 ten zielony to środowy siatkarz, pomylił dni :) w. Odpowiedz Link Zgłoś
pminnesota Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 11:26 Byłem jeszcze ja - również Przemek. Poprzednio i dziś muszę siedzieć w pracy, ale za tydzień już będę ponownie :) Jeśli jeszcze macie miejsce :P Pzdr P Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: sprawa imion:-) 08.05.08, 09:54 pminnesota napisał: > Jeśli jeszcze macie miejsce :P miejsce się zawsze znajdzie. Ostatnio graliśmy po 5. Szczerze mówiąc to wolę grać po 5 bo można troszkę bardziej kombinacyjną 'grę zagrać'. do zobaczenia we wtorek, ja powinienem być. Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 12:13 > no i jest Adam, hmm, ani nie ma żółtych butów, ani nie jest zielony, > dosyć wysoki, ale nie za wysoki :) nie za chudy, nie za gruby, bez > okularów :) potrafi 'mocno' wybić piłkę i jest ZAWSZE :) Kurcze ale mnie opisales. Pode ten opis to podpada jeszcze Przemek, Krzysiek i Ty. Rozumiem ze "zielony" to Andrzej? Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: sprawa imion:-) 06.05.08, 14:18 Krzysiek nie podpada, bo ma żółte buty ;-D Do zobaczenia wieczorem.....Michał Odpowiedz Link Zgłoś
prawniol Re: sprawa imion:-) 07.05.08, 07:48 i wyzwał mnie od najniższych skandal! :) Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: sprawa imion:-) 08.05.08, 09:51 no topsz, topsz, Adam ma niebieskie buty :P Odpowiedz Link Zgłoś
prawniol Re: sprawa imion:-) 08.05.08, 10:30 niebieskie niebieskie takie strasznie wysłużone :) Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: sprawa imion:-) 16.05.08, 10:04 Jakie znowu wysluzone?????? Wystarczy je umyc :) A wracajac do tematu to kto to jest maxi2. Prosze o prezentacje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 13.05.08, 15:22 oczywiście dzisiaj gramy i chętnych zapraszamy alez mi sie zrymowalo, J. Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 26.05.08, 13:55 Tydzień temu było nas pięciu, ale trochę porzucaliśmy. Co do mnie, to mogę jutro być chwilę wcześniej Michał Odpowiedz Link Zgłoś
jankowskai Re: Koszykówka w Piasecznie 26.05.08, 23:43 Witam, Jeżeli to możliwe skromna reprezentacja józefosławia chętnie wzięła by udział w szacownej grze zwanej koszykówka. Co prawda nie mam pojęcia gdzie to jest ale Chyliczki brzmi jakoś niedaleko. Zazwyczaj jest nas 2 ale czasami zdarzaja się przypadki, że bywa nas 3. Proszę o kontakt na mailika czy jest to aktualne. hubix@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 27.05.08, 08:50 teraz to mamy komplet ta 5 to chyba weekendowa absencja Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 07.08.08, 11:27 Podnoszę temat, bo dziś o 19 jest granie. Może jacyś nowi chętni? Odpowiedz Link Zgłoś
klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 03.06.08, 16:47 Jaka spodziewana dzisiaj frekwencja? Cicho tak jakoś więc nie wiem czy upały nas zniechęcają... Ktoś się wybiera? Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
jankowskai Re: Koszykówka w Piasecznie 03.06.08, 18:32 Dwa wiatraki z jozefoslawia. Bez centra dzisiaj :(( Odpowiedz Link Zgłoś
klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 04.06.08, 10:24 O jedną osobę za mało - 7 sztuk. Nasza frekwencja to prawdziwa sinusoida. tomek Odpowiedz Link Zgłoś
mim33 Re: Koszykówka w Piasecznie 04.06.08, 13:44 eeee tam, nie było tak źle, bywało gorzej... Ja też niestety nie moglem, za tydzień na pewno jestem. Może czwartek wieczorem jakiś Powsin?? Propozycja głównie dla józefosławian, choć inni też mile widziani... Odpowiedz Link Zgłoś
prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 05.06.08, 14:58 bondżorno sobota kole 11:00 w Powsinie ustawka na granie józefosławianie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
domitrz Re: Koszykówka w Piasecznie 05.06.08, 20:04 Również bondżorno, niestety o 9 rano wyruszam nach Mazuren i niestety nie będzie mnie w 100licy. We wtorek mnie niestety nie będzie, ale za to tydzień później powinienem być. No i na ostatnim salowym graniu 24 czerwca też będę :) Miłego grania, Janusz ps. a Ty Prawniolu jeden to może być się uczył dziecko przewijać na jakimś manekinie, a nie ustawki robić :) ps2. na ustawkę polecam boisko w NI, naprawdę sympatycznie się gra... Odpowiedz Link Zgłoś
prawniol Re: Koszykówka w Piasecznie 06.06.08, 07:55 > ps. a Ty Prawniolu jeden to może być się uczył dziecko przewijać na > jakimś manekinie, a nie ustawki robić :) umim już Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 09.06.08, 11:48 Jak frekwencja jutro? Ja jestem, tym razem +1 potwierdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: Koszykówka w Piasecznie 20.06.08, 12:13 Powitać !! Według tajemnej wiedzy powierzonej mi przez Janusza w następny wtorek możemy jeszcze zagrać na sali. Mam nadzieje ze jesteście chętni. Pozdrawiam Adam Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 25.06.08, 15:32 Fajnie było! Po czterech i nawet ze dwa razy przebiegłem przez całe boisko! Widzimy się za tydzień, outdoor-owo, na boisku w NI! Pozdrawiam........Michał Odpowiedz Link Zgłoś
klamath Re: Koszykówka w Piasecznie 25.06.08, 17:47 Maciek wroć! Musiałem kryć gości cięższych o trzydzieści kilo i jeszcze ofensów nie uznawali ;-) Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
uromastyx Re: Koszykówka w Piasecznie 30.06.08, 11:06 Są chętni na granie jutro w NI? Padać raczej nie powinno... Odpowiedz Link Zgłoś
mim33 streetball New Iwiczna 02.07.08, 09:49 Sezon streeta rozpoczęty wczoraj - było całkiem dobrze, więc zapraszamy w czwartek. Będziemy od 19. Odpowiedz Link Zgłoś
prawniol Re: streetball New Iwiczna 20.07.08, 19:35 we wtorek o 19 gramy w nowej iwicznej! Odpowiedz Link Zgłoś
scuby28 Re: Koszykówka w Piasecznie 13.01.09, 16:21 mam ptanie mam 28 lat i mam ochote pograć w kosza po pracy w piasecznie szukam osób które terz by chciały spotkać i raz lub dwa razy w tygodniu pograć Odpowiedz Link Zgłoś
ch0sen Re: Koszykówka w Piasecznie 13.01.09, 16:45 Zapraszamy we wtorki na 19 do szkoły podstawowej w Chylicach. Mamy stały skład 7-8 osobowy ale drzwi nie zamykamy. Zapraszam Jeżeli chcesz to napisz do mnie maila na adam.kobus@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś