Dodaj do ulubionych

karygodne zachowanie kibiców Realu

IP: *.gprs.plus.pl 02.03.08, 12:39
Moim zdaniem atmosfera na słynnym stadionie Santiago Bernabeu jest czasami
okropna. Najwyżej ze dwa tysiace osób siedzących na trybunie za jedną z
bramek, to prawdziwi kibice, bez przerwy dopingujący drużynę Realu. Pozostali
potrafia wygwizdywać swoich piłkarzy już po paru nieudanych zagraniach. Jak
znosisz taką nieustanną presję?
Czuję się już mocno związany z Realem. To wielki klub i wrócił właśnie na
należne mu miejsce. Niektórzy piłkarze potrzebują niewiele czasu, by
zaadaptować się w nowym otoczeniu. I przychodzi im to z łatwością. Ja już
zupełnie zadomowiłem się w Madrycie. A reakcja kibiców na stadionie jest
zawsze jak termometr mierzący temperaturę tego, co dzieje się na boisku. Jeśli
gramy słabo, wiadomo, że kibice będą niezadowoleni. Tak wielka drużyna jak
Real musi cały czas utrzymywać najwyższy poziom. Szczegolnie na własnym
stadionie. I dlatego uwazam za normalną presję kibiców, gdy nie idzie nam
najlepiej.
Źródło:Magazyn Futbol

Nie sądzicie ,że kibice zachowuja sie karygodnie wygwizdujac piłkarzy?jak ta w
ogóle mozna? Prawdziwy kibic powienien wspierac swoją dryżynę gdy jest źle a
nie byc dla niej wrogiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 17:18
      normalna kolej rzeczy , kibice przyzwyczajeni do znakomitej gry
      swoich ulubieńców , nie mają ochoty oglądać partaczonych akcji ,
      tymbardziej , że za bilety płacą duże sumy , po to aby obejrzeć
      dobry ''spektakl''
      • Gość: polip Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 02.03.08, 22:56
        Uważasz ,że to jest w porządku w stosunku do piłkarzy?Pytajnik ja osobiście nie
        znam żadnego innego klubu gdzie kibice się zachowują...nie dość ,że klub trenuje
        pod presją (bo Real ma ksywke: najlepsi na swiecie) to jeszcze ta presja ze
        strony kibiców, dlatego mam do nich szacunek..
        • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 16:39
          Nie jest to do końca w porządku , ale jak się przyzwyczaja do
          znakomitej gry , to niestety tylko to kibice chcą oglądać .
          Szacunek szacunkiem , ale nie uważam aby Robinho opowiedział w tym
          wywiadzie , że to dzieje się ciągle , na pewno są takie przypadki ,
          ale nie są one odosobnione :)
          • Gość: miki Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 04.03.08, 20:32
            Wiele klubów gra na wysokim poziomie min Barcelona, Arsenal, Inter Mediolan i
            tam sie nic takiego nie dzieje , nie sądzisz ,że Real jest przereklamowany
            dlatego kibice sie tak zachowują?
            • Gość: Królewski Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:14
              Myślę że nie bezpodstawnie otrzymali przydomek ''królewscy''
              Zaskakiwali grą , budżet też ogromny - nic tylko królowie futbolu.
              Nie chodzi o to czy są przereklamowani , po prostu kibicą nie
              podoba się gra to okazują swoją frustrację w taki a nie inny
              sposób , a on najczęsciej przejawia się gwizdami .
              • Gość: ali Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 05.03.08, 20:41
                A ja myślę - że przydomekKrólwescy do nich nie pasuje od kilku lat nic ciekawego
                nie pokazują...a dzis wmoczą z Romą 0:3 i Robinho nic tu nie pomoże...
                • Gość: olo Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 05.03.08, 22:51
                  Roma dzissiaj była lepsza.. juz raz pokonała Real ale nie z takim wielkim
                  skutkiem bye bye Real!!!
    • Gość: era Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 06.03.08, 10:59
      Piłkarze Realu sa tak traktowani jak na to zasłużyli...i bardzom dobrze skoro
      nie potrafia nawet jedej akcji do końca wykonać..wczoraj pokazali w meczu zła
      klasę. A Robinho grał jakm ogórek..
      • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 18:57
        O czym ty mówisz ?
        Z całym szacunkiem ale chyba oglądałeś inny mecz niż ja ;)
        Robinho rozegrał dobry mecz , bo do bardzo dobrego brakowało mu
        tylko bramki .
        Asysta , świetne i efektowne podania - piłkarz ten pokazał swoją
        klasę i tyle ode mnie ;)
        • Gość: pimkie Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 06.03.08, 20:52
          Chyba ty ogladałes inny mecz niz inni bo robinho w meczu wiadac nie było..zero
          zgrania w zespole Realu..uwazasz ze pokazal klase? w którym momencie?????
          • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 22:39
            Choćby w momencie kiedy kapitalnie zgrał piłkę do Raula , który
            uwolnił się na czystą pozycję i strzelił kapitalnego gola .
            Ja Tobie piszę o Robinho a Ty mi piszesz , że Real nie pokazał
            klasy .
            Real nie pokazał klasy , ale niektórzy zawodnicy pokazali się z
            dobrej strony .
            • Gość: typ Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 07.03.08, 11:31
              A jacy zawodnicy pokzali sie z dobrej strony??Bo wg ani jeden zawodnik nie
              wykończył porządnie akcji...oprócz gola na spalonym...dlatego padł gol bo
              pilakrze Romy widzieli spalonego to nie biegli ba sądzili ,że sedzia zagwizda...
              • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 17:50
                Proszę Cie nie kpij sobie , Real grał kiepsko , ale choćby na
                wielkiego plusa zasługuje Casillas , który popisał się fantastyczną
                interwencją :)
                Zawodnicy to nie tylko Ci w polu , chociaż oni stanowią większość :)
              • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 17:51
                Dla mnie nawet Casillas zasługuję na pochwałę , pokazał , że jest w
                formie i Jurek posiedzi sobie do końca kariery w Realu ;) o ile nie
                ma zamiaru zmieniać klubu :P
                Wiesz nie wszyscy zawodnicy w drużynie biegają w polu , zawsze stoi
                jeszcze jeden między słupkami i choćby ten zawdonik grał na wysokim
                poziomie .
                • Gość: golab Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 07.03.08, 18:19
                  Dokładnie....Casilas to 1 z najlepszych bramkarzy świata...ale Dudkowi daleko do
                  niego. Szacunek dla Jerzego za LM. ale wg mnie on juz sie do niczego nie nadaje...
                  • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 20:42
                    Jurek niestety się wypala , a siedzenie na ławie nie sprzyja jego
                    umiejętnością .
                    Był bramkarzem nr1 w polsce , pokusze się nawet , że w czołówce
                    europejskich bramkarzy był bardzo ceniony .
                    Teraz nikt o nim nie słyszy , ale do pamięci się wpisał na zawsze -
                    własnie za tą ligę mistrzów ;)
                    • Gość: kilbil Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 09.03.08, 18:41
                      na jego miejscu kazdy grzałby lawe...za takie pieniadze...sadzicie ze on
                      pojedzie na euro?> bo ja uwazam ze on sie do niczego juz nie nadaje...
                      • Gość: Pierozek Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 21:00
                        Raczej na euro nie pojedzie - już dawno nie był powoływany do kadry .
                        Teraz dwaj bramkarze na topie to Boruc i Fabiański bez dwóch zdań :)
                        • Gość: fil Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 10.03.08, 08:29
                          Fabiański jest 100 tysiecy gorszy od Kuszczaka...jest 3 bramkarzem reprezentacji
                          i ty go chcesz na euro???
                          • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 19:14
                            Ostatnio Kuszczak został antybohaterem meczu , skosił równo w polu
                            karnym atakującego rywali no i otrzymał czerwoną kartkę !
                            Między słupkami musiał stanąć Rio Ferdinand , ponieważ Kuszczak grał
                            za Edwina który doznał jakiegoś urazu :)
                          • Gość: Adasol Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 19:16
                            Kuszczak ostatnio został antybohaterem spotkania w Manchesterze :D
                            Wiem wiem nie powinno się oceniać gracza po jednym meczu , ale
                            Kuszczak raz za ile gra , więc na tej podstawie mozna wywnioskować ,
                            że musi jeszcze troche popracować
                            • Gość: liga Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 11.03.08, 09:58
                              Co ci sie niepodoba w Kuszczaku, każdemu zdarza sie czerwona kartka , on jest
                              jeszce młody i na pewno nauczy się lepiej grać..on jest pewny w bramce i to sie
                              liczy...
                              • Gość: Adam Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 19:29
                                Jakby był taki pewny , to nie wyszedł by do piłki w taki sposób w
                                jaki to zrobił - agresywnie i niepewnie :)
                                • Gość: ser Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 12.03.08, 11:15
                                  Teamt mamy o karygodnym zachowaniu kibiców o ktorym opowiedał robinho dla
                                  magazynu futbol w wywiadzie to powrócmy do niego. Jak na razie mimo porazek
                                  Realu nie było wygwizdywania...czyżby kibice byli bardziej wyrozumiali???
                                  • Gość: rysiek Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 12.03.08, 18:01
                                    ser to było wiele lat temu jakbyś raczył zauważyć...Real odpadł z LM i jego
                                    poziom jest tylko na PM...
                                    • Gość: kici Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 13.03.08, 09:51
                                      Jakie PM???chyba PD= Primiera Division...Realu poziom w tym sezonie jest bardzo
                                      niski i da sie to zauważyć..podobnie jak ostatnia porażka Barcelony..
                                      • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.08, 18:16
                                        nie przesadzajmy , że jest aż taki słaby - bo wygrywać w lidze i
                                        mieć sporo punktów przewagi nad drugą w tabeli drużyną to też wyczyn
                                        i sukces , PD to bardzo dobra liga ;)
                                        • Gość: ala Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 14.03.08, 09:31
                                          Nikt nie napisał ze Primera Division to słaba liga, ale Real Madryt stac na
                                          więcej. Teraz pokazali znowu ze reprezentują słaby poziom, robinho kontuje miał-
                                          ale to go w niczym nie usprawiedliwia:)
                                          • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 19:22
                                            Czasami zastanawiam się co by Real nie powinien kupić graczy ze
                                            średniej półki , bo te gwiazdy to jak baletnice - łamią się non
                                            stop ;)
                                            • Gość: olaf Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 14.03.08, 20:42
                                              hm z Realu juz dawno odeszły największe gwiazdy i są teraz średniacy - ale za to
                                              utalentowani :)...więc po co mają pozyskiwac takich samych? niech wezma lepszych!
                                              • Gość: jery Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 14.03.08, 23:39
                                                Tak sobie to czytam i według mnie Robinho jest bardzo dobrym zawodnikiem..w
                                                wywiadzie chociaz przyznaje czym była spowodowana jego decyzja przejścia do
                                                Realu. Ja mam tylko nadzieje ,że jego następne sezony będą bardzo udane i równie
                                                dobre jak ten.
                                                • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 12:54
                                                  Szkoda , że Real przegrywa z deportivo po bardzo kiepskim meczu ...
                                                  Jeszcze w dodatku ta samobójcza bramka Pepe , chyba naprawde się
                                                  pożegna z Realem :D
                                                  • Gość: kiki Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 16.03.08, 17:37
                                                    To jest skandal ,że Real przegrał znowu kolejny mecz..wina trenera i
                                                    tyle. A Pepe jak zwykle nie pomyślał..jak Real traci gola to nie
                                                    potrafi nic juz odrobic bo odpuszcza...
                                                  • Gość: kici Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 17.03.08, 09:37
                                                    Mam nadzieję ,że Pepe odrobi to co zawinił...bo 3 punkty jak dla Realu w tym
                                                    sezonie to zdecydowanie wiele. Nie przychodza im łatwo wygrane...pytanie czy
                                                    poziom PD sie obniżył czy tak poniósł ,że Real sobie nie radzi...??
                                                  • Gość: kiki Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 17.03.08, 12:28
                                                    Dokładnie tak, jak wydaje się 30 mln na zawodnika to trzeba oczekiwac ,że będzie
                                                    rozgrywał dobre spotkania.Ja się spodziewałem lepszego meczu nie tylko w
                                                    wykonaniu Pepe ale i całego zespołu..
                                                  • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 19:23
                                                    Mecz kiepski , ostatnio nawet przyzwyczaiłem się do tego , że dobry
                                                    poziom tylko reprezentuje :
                                                    Casillas , Robinho , Cannavaro no i może jeszcze Raul coś tam ugra
                                                    czasami , reszta po prostu gra nie na miarę naszych oczekiwań ,
                                                    szkoda naprawde szkoda :)
                                                  • Gość: kiki Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 18.03.08, 11:42
                                                    A Ty wuważasz ,że każdy w druzynie będzie grał na takim samym poziomie?jest
                                                    piłkarz który zawsze wyróżnia w jakis sposób..
                                                  • Gość: kici Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 19.03.08, 10:58
                                                    Nikt tak nie mysli. ale każdy zawonik musi prezentować wysoki poziom w końcu nie
                                                    grałby w słynnym Realu Madyrt.
                                                  • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 11:25
                                                    Piłkarz dobry powininen prezentować poziom nawet w słabszej
                                                    drużynie , to go czyni dobrym piłkarzem ..
                                                    Owszem zawsze znajdzie się ktoś kto się wyróżnia , ale to są wybitne
                                                    jednostki których jest niewiele .
                                                  • Gość: Olek Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 12:39
                                                    Są takie jednostki i nie wątpliwie zaliczamy do nich Robinho ,
                                                    Cannavaro czy Casillasa , którzy występują w Realu :P
                                                  • Gość: kiki Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.chello.pl 20.03.08, 12:49
                                                    U pepe nie widac w ogóle porpawy i z każdym meczem wg mnie gra coraz gorzej...a
                                                    wy jak uważacie? widziecie to?
                                                  • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 14:19
                                                    Nie jest to do końca tak jak piszesz , z meczu na mecz raczej gra
                                                    lepiej.
                                                    Wkurzają mnie tacy niedzielni kibice , którzy szukają tylko
                                                    potknięcia Pepe , żeby tylko to wytykać , ale już nie zobaczą tego
                                                    co robi dla drużyny .
                                                    Tego , że rozmontowywuje ataki przeciwników - ktoś teraz powie :
                                                    To należy do jego obowiązków .
                                                    Więc nie należy go za to cenić ?
                                                    Co wy myślicie !?
                                                  • Gość: antek Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 21.03.08, 20:33
                                                    a ja uważam,że wina leży nie u trenera ale u zawodników - ale u wszystkich. To
                                                    nie jest tylko wina Pepe ,że Real Madryt przegrywa. Każdy zawodnik popełnia
                                                    błędy , ale na pewno nie chciał strzelic tego samobója...to celowe nie było.
                                                  • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 22:26
                                                    Winna zawsze jest cała drużyna , a nie jedna jednostka .
                                                    Drużyna zawsze jest jednością , więc jeśli pismak pisze , że jest to
                                                    wina tylko jednego piłkarza to sorry coś musi mieć nie pokolei w
                                                    głowie ;)
                                                  • Gość: kici Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 22.03.08, 20:21
                                                    Tu nie ma mowy o winie czy nie winie jednego piłkarza, prawda jest taka ,że
                                                    zawiodł mnie cały Real a nie wybiórcza jednostka...dziwię się ,że kibice ich nie
                                                    wygwizdali...
                                                  • Gość: Pieorgi Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 22:44
                                                    Dlaczego mieli wygwizdać ?
                                                    Czym tak bardzo Cię zawiódł real ?
                                                    Uzasadnij bo ja jestem zupełnie innego zdania ;]
                                                  • Gość: kiki Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 23.03.08, 09:00
                                                    Zawiódł mnie tym ,że odpadł z pucharu króla i potem z Ligi Mistrzów, zawiódł
                                                    mnie tym ,że gra jak przeciętna drużyna, zawiódł mnie tym ,że potrafi w pięknym
                                                    stylu wygrać spotkanie a przegrywali mecze w głupi sposób...
                                                  • Gość: Piero Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 22:15
                                                    Wskaż mi chociaż jedną drużynę , która nie przegrywa meczy w głupi
                                                    sposób i tak samo w pieknym stylu umie je wygrywać !
                                                  • Gość: kiki Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.gprs.plus.pl 24.03.08, 18:35
                                                    prosty przykład Barcelona, Inter , Juventus. a Real znowu przegrał i to w głupi
                                                    sposób, niech zwolnia tego trenera!
                                                  • Gość: Pierog Re: karygodne zachowanie kibiców Realu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:06
                                                    Barcelona ??
                                                    Chyba nie pamiętasz początku sezonu kiedy przegrali w bardzo głupi
                                                    sposób z osasuną , czego komentować nie będę..
                                                    Co do reszty to wpadki też mieli , więc nie sa 100%-centowi ;]
    • Gość: xxx sprwadzmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 11:45
      ...model kibicowania 'latino', bedzie cieplo i czesto niebezpiecznie, ale warto,
      emocje bezcenne

iberoamerica.blox.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka