Dodaj do ulubionych

Derby Mediolanu na żywo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 15:11
Czemu Inter gra w dziesiątkę? A może Mancini wszedł do ataku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bezsenna-Królewna Re: Derby Mediolanu na żywo IP: *.telkonet.pl 23.12.07, 15:27
      Mancini to aktualnie potrafi atakować tylko słowem
      • Gość: Juve Re: Derby Mediolanu na żywo IP: *.lodz.mm.pl 23.12.07, 15:41
        Mam nadzieje, że Milan wygra i to różnicą kilku bramek. Koniec sezonu powinien
        wygladac tak - 1. Juventus 2. Milan 3. Roma 4. Inter 5. Fiorentina 5. Udinese
        itd. :)
        • Gość: kutach Re: Derby Mediolanu na żywo IP: *.welnowiec.net 23.12.07, 15:43
          to moznaby sie zebrac na poczatku sezonu, panowie ustalili by kolejnosc i
          rozeszliby sie do domow. albo moznaby rozgrywac cała lige codziennie... głupis
          kolego...
    • katia211 Re: Derby Mediolanu na żywo 23.12.07, 15:49
      Gość portalu: bartez 666 napisał(a):

> Czemu Inter gra w dziesiątkę? A może Mancini wszedł do ataku?
      Dlaczego na początku zawsze jakiś głupek musi sie odezwać. Nie rozumiem tego ...
      • Gość: gosc Re: Derby Mediolanu na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 16:02
        chlopaki jest gdzies transmosja w tv tego meczu?
        • katia211 Re: Derby Mediolanu na żywo 23.12.07, 16:31
          Gość portalu: gosc napisał(a):

> chlopaki jest gdzies transmosja w tv tego meczu?
          Relacje TV:
          Al Jazeera Sport +1
          Boom Sport One
          C+ Spain
          C+ Sport (France)
          C+ Sport 1 (D/F/N only)
          C+ Sport 1 (Poland)
          DigitAlb SuperSport 1
          ESPN Brazil
          ESPN Latin America
          FIVE UK
          HRT 2
          Kanal 24
          Kohavision TV
          Mediaset Premium 1
          OBN BiH
          RAI International 3 Africa
          RTR Sport
          Sky Calcio 1
          Sky Sport Italia 1
          Sky Sport Italia 16:9
          Sky Sport Italia HD1
          Sport 1 (Cze)
          Sport 1 (Hun)
          Sport 1 (Ned)
          Sport 1 (Ukr)
          Sport TV1
          SportKlub (Slovenia)
          SuperSport 4 [Hellas]
          SuperSport 5 [ZA]
          TV Avala
          TV4 Sport
          TV7 Bulgaria

• juriusz_huszkedres No to leć po ten kesz, spamerski ciole... 23.12.07, 17:19
      ... i nie zapomnij mocno zatrzasnąć za sobą drzwi na tym forum. For the record,
      mam nadzieję, że Barca wdupi dzisiaj 0:5 (choć wynik tego meczu dynda mi
      kalafiorem) i g..no będziesz miał, a nie kesz, fieju bazarowy. Prędzej wygrasz w
      tym swoim zasranym bajtfajcie, do którego linkami ciągle śmiecisz. Nie pozdrawiam.

Co do meczu... żenada. Czy tym piłkarzom to już się nic nie chce? Jadą na jakiś
      psiarski turniej do Japonii i tłuką, kogo popadnie, a w lidze nawet na Inter nie
      chce im się zmobilizować. A Dida... chciałbym, żeby to już był koniec tego pana
      w Milanie. Swoje zrobił, swoje wpuścił i może sobie iść do jakiejś tam Parmy czy
      Fiorentiny. Nikt za nim tęsknił nie będzie, a zawsze można sprowadzić z powrotem
      Abbiatiego, który zawsze chciał grać na San Siro. A tak znowu w rzyć z palantami
      z międzynarodówki. Ech...

Ale cóż - FORZA VECCHIO CUORE ROSSONERO! PER SEMPRE FEDELE A NOSTRA SQUADRA!!!
      • Gość: gość Re: No to leć po ten kesz, spamerski ciole... IP: *.autocom.pl 23.12.07, 18:48
        zostaw go geifrucie jak barca wygra z realem to będzie jeden z
        najlepszych dni dla mnie!
        • juriusz_huszkedres Przykro mi, ale mało mnie interesuje twój dzień... 23.12.07, 20:29
          ... obchodzi mnie mój, który został spieprzony fatalną grą Milanu. Od
          ”gejfrutów” (czy naprawdę w gimnazjum teraz tak się mówi? Bo nie sądzę, żeby
          wyżej) możesz sobie wyzywać kolegów z podwórka. Dlaczego chcę, żeby Real wygrał?
          Uwierz mi, obie drużyny są mi jednakowo obojętne, ale nie chcę, żeby temu
          lamusowi dzeksonowi wszedł kupon w STSie. To zasrany troll, który cały czas
          zaśmieca fora swoimi linkami do bitefight i ludzie (nie tylko ja) mają już tego
          dość.

A tak na marginesie, to Barca gra całkiem nieźle, ale sędzia ją niemiłosiernie
          kaleczy. Real ma dwa główne atuty - lepszych obrońców i Casillasa.
      • Gość: gość Re: No to leć po ten kesz, spamerski ciole! IP: *.autocom.pl 23.12.07, 18:49
        zostaw go geifrucie jak barca wygra z realem to będzie jeden z
        najlepszych dni dla mnie!
    • ravendom Dla Milanu liczy się marka światowa bla bla bla... 23.12.07, 17:54
      Zaczynam odliczanie kiedy Ancelotti, albo Berlusconi zaczną
      swoje "dla nas liczy się marka światowa, a serie a stawiamy na
      dalszym miejscu". Mecz oglądałem i moge powiedzieć zupełnie
      obiektywnie, ze Mialan grał na takich samych obrotach jak w Lidze
      Mistrzów, więc takie gadanie o olewaniu serie a jest idiotyczne.
      • Gość: Pactu Re: Dla Milanu liczy się marka światowa bla bla b IP: *.CNet.Gawex.PL 24.12.07, 17:57
        Głupie mydlenie oczu przez nich. Kiedyś kibice zaczną się niecierpliwić i takie
        gadanie nie wystarczy. A jeśli obaj takie podejście mają to tylko im
        pogratulować. Na pewno kibicom Interu to obojętne nie było i mają się z czego
        cieszyć. Forza Inter.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka