nowotka1 18.07.07, 20:07 Kary rzeczywiscie niemoga byc zbyt wysokie, raczej symboliczne. Sprawca natomiast powinien posprzatac caly las, albo przynajmniej za to zaplacic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mizzi1 Re: Im dalej w las 19.07.07, 17:41 i wypalić mu na czole "Ś" jak śmieciarz !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vergil77 Re: Im dalej w las IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 13:10 Za niesprzątnięcie kupy zrobionej przez swojego psa, płaci się nawet 500 PLN kary, a za zaśmiecanie lasu, tylko 70?! To jest bez sensu. Zanieczyszczenia lasów są o wiele bardziej groźne dla środowiska. Według mnie, kary powinny wynosić co najmniej tysiąc PLN, i powinny być surowo przestrzegane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr za nakładanie niskich kar ja wywaliłbym całe IP: 194.0.167.* 24.07.07, 13:44 sterty śmieci sędziemu na plac ! jak taki mądry ! Odpowiedz Link Zgłoś
ochach Re: Im dalej w las 25.07.07, 15:22 niestety na psy i ich kupy jest nagonka pewmanentna a na śmiecie w lesie tylko latem ja mam prywatny sposób kiedy chodzę ze swoim psem po lesie i spotkam śmieciarza... reszte pozostawiam wyobraźni. Odpowiedz Link Zgłoś
ochach Re: Im dalej w las 25.07.07, 15:28 och i jeszcze taki przykład od młodszego do starszego. na koloniach w dwa łikendy z rzędu można było odwiedzać dzieci. pierwszy łikend upłynał sielankowo - rodzice z dziećmi nad rzeką, zbieranie grzybów i jagódek. w poniedziałek dzieci z wychowawcami ruszyły sprzątać las. i niejedno dziecko z obrzydzeniem zbierało butelkę którą wczoraj wyrzucił tatuś czy co gorsze pieluszkę po młodszym bracie. ze łzami w oczach. ale dzieci zbierały. nast epny łikend też był sielankowy. znowu dzieci poszły z rodzicami nad rzekę i na jagódki. i znowu w poniedziałek dzieci i wychowawcy ruszyli sprzątać las. tylko że po drugim łikendzie wyszedł z tego poprostu ładny spacer - było czysto. Odpowiedz Link Zgłoś