tomekn-s76 17.03.22, 10:21 Dzień dobry, poszukuję opinii o firmie Techion z Wrocławia. Czy ktoś z Was korzystał z ich usług i montował u nich fotowoltaikę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
77joanna.b77 Re: Opine o firmie Techion 23.03.22, 09:17 Montowałam u nich w tym roku instalacje naziemną PV i maty grzewcze na poddaszu w domu. Firmę poleciła mi koleżanka z pracy, która też zdecydowała się w ubiegłym roku na fotowoltaikę. Obie jesteśmy zadowolone, a maty grzewcze polecam każdemu kto nie lubi widoku kaloryferów i ma mało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej owski Re: Opine o firmie Techion IP: *.8.206.3.ipv4.supernova.orange.pl 29.03.22, 01:43 Robili dla mnie panele na zakładzie w ubiegłym roku i w tym drugą. Pierwsza poszła im piorunem, a przy drugiej się trochę cackali z drugim licznikiem i przyłączem, żeby mi dwie instalacje działały na 1 działce 2x50 kW. Ale ostatecznie wszystko działa jak należy i nie trzeba było projektu i innych papierów więc nie będę narzekał. Jakoś to zrobili, że mam prąd z obu instalacji na 1 fakturze. Trochę czarusie i mieli poślizg przy drugiej instalacji ale chyba ważne, że skuteczni. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzataz1sanok Re: Opine o firmie Techion 14.04.22, 13:51 Jestem około 2 tygodnie po montażu fotowoltaiki więc mogę się wypowiedzieć. Jestem z Wrocławia i szukałam sprawdzonej firmy - wysłałam kilka zapytań i trochę podzwoniłam i ostatecznie zdecydowałam się właśnie na Techion. Decyzję podjęłam po spotkaniu na którym odpowiedzieli na moje wszystkie pytania, które wcześniej sobie przygotowałam - wiadomo człowiek się nie zna a chce wybrać najlepiej. W skrócie - polecam tą firmę jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawnowakowski123 Re: Opine o firmie Techion 19.04.22, 19:07 Dzień dobry, też jakiś czas temu szukałem opinii o nich ale wybierając firmę do budowy zasugerowałem się opinią dwóch znajomych, którzy też montowali u nich instalacje. (jeden znajomy z Wrocławia, drugi z Żagania).Panele zamontowali mi na początku marca, instalacja na dachu w woj. lubuskim. Jestem zadowolony z obsługi i instalacji fotowoltaiki Techion. Mają elastyczne podejście (nie pasował mi pierwszy zaproponowany przez nich termin montażu więc dopasowaliśmy terminy tak, aby każdemu pasowało)- można się dogadać i najważniejsze, że naprawdę się na tym znają, potrafią doradzić, które panele będą najbardziej odpowiednie. Widać, że osoby, które tam pracują lubią swoją pracę i mają duże doświadczenie. Polecam bo są naprawdę solidni. Odpowiedz Link Zgłoś
martanmiasto39 Re: Opine o firmie Techion 20.04.22, 20:41 Jeśli chcesz zlecić im budowę instalacji fotowoltaicznej to mogę śmiało Ci ich polecić. W ubiegłym roku Techion projektował i montował u mnie w firmie fotowoltaikę, zajęli się tak naprawdę wszystkimi formalnościami i o nic nie musiałam się martwić. Szukałam właśnie takiej firmy, która zajęła by się tak naprawdę wszystkim od a do z. Panowie z ekipy montażowej byli bardzo uprzejmi i szybko uwinęli się z instalacją. Polecam wszystkim moim znajomym Techion i żałuję tylko, że zdecydowałam się tak późno. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_b331 Re: Opine o firmie Techion 25.04.22, 21:00 Dzień dobry panie Tomku, firma Techion zamontowała na mojej hali instalację 10 kwp. Jeśli szuka Pan solidnego wykonawcy to śmiało mogę Panu polecić tą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
farmawielkopolskie9898 Re: Opine o firmie Techion 28.04.22, 15:22 Cieszę się, że ktoś poruszył tutaj wątek dot. firmy Techion. Korzystałem dwukrotnie z ich usług. Wymienili mi całe oświetlenie w domu 180 m. na ledy. Później zleciłem im wykonanie instalacji fotowoltaicznej na działce na której prowadzę gospodarstwo. Ostatecznie skończyło się na montażu instalacji naziemnej. Instalacja stoi 6 miesięcy, wszystko działa bez zarzutu. Poziom obsługi klienta i samo podejście jest godne polecenia, ekipa, która montowała instalacje uwinęła się 4 dni. Nie mam żadnych zastrzeżeń jeśli chodzi o współpracę a jestem wymagającym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
krystynajawor123 Re: Opine o firmie Techion 04.05.22, 09:12 Firma Techion 2 tygodnie temu zamontowała u mnie instalację fotowoltaiczną na dachu i jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Załatwiłam u nich wszystko co jest potrzebne - w ciągu kilku dni dostałam ofertę na fotowoltaikę i różne opcje finansowania. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś