niutka 17.04.04, 14:02 Biore Amitryptiline, doraznie mam brac Cloranxen. Niestety ten juz mi sie skonczyl. Za to mam w apteczce cale opakowanie lorafenu i stad moje pytanie: czy mozna laczyc Amitryptiline z lorafenem? Niutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeszp1 Re: Amitryptilina i lorafen 17.04.04, 15:20 Witam! Jeśli wolno Ci było łączyć amitryptylinę z cloraxenem to również można łączyć z lorafenem, który też jest z grupy bezodiazepin (podobnie jak cloranxen). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
doxepin Re: Amitryptilina i lorafen 17.04.04, 21:06 Tylko trzeba pamiętać, że Lorafen jest od Cloranxenu silniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Amitryptilina i lorafen 17.04.04, 21:17 no właśnie, a w ogóle jak się kończy lek, to się idzie do lekarza, prosi o receptę, którą się dostaje albo nie! lekarz Ci przepisuje na stałe? że ci się skończył i siegasz po nastepny bez lekarza to troche nierozsądne... pozdrawiam. ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś