28.08.04, 15:16
Ma takie stany depresyjne ze ostatnio poszlam tam gdzie moglabym sie zabic.Przeczekalam az pociag odjedzie i poszlam.Z bolem.Niesprawiedliwie mnie zycie traktuje.
Obserwuj wątek
    • mskaiq Re: Depresja 28.08.04, 15:21
      Mysle ze powinnas isc do lekarza, czy bylas. Z depresji mozna wyjsc tylko
      trzeba chciec i wierzyc ze mozesz wyjsc. Napisz w jaki sposob zycie traktuje
      Cie niesprawiedliwie.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • inteligentna1 Re: Depresja 28.08.04, 15:28

Bylam,lekarka zmienila troche leki (mam dystymie).
        Ja mam ciezka sytuacje zyciowa bo w domu nieciekawie.A przez ostatnie lata jakos coraz gorzej to wytrzymuje i hamuje to moje sukcesy w zyciu.Czasami wydaje mi sie ze nie ma nic dobrego przede mna.
    • mskaiq Re: Depresja 28.08.04, 16:32
      Mysle ze stany depresyjne bardzo silnie poglebia sytuacja domowa. Czasem jest
      dobrze o tym napisac czy pogodac, napewno to mozna rozwiazac. Ja wierze ze
      istnieje rozwiazanie kazdej najtrudniejszej sytuacji.
      Trzeba te trudne sytuacje rozwiazywac bo inaczej zycie przestaje miec sens i
      szukamy najgorszego rozwiazania z mozliwych, samobojstwa.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • inteligentna1 Re: Depresja 28.08.04, 18:17
        Racja.Tylko ja nie mam nadziei ze nmoje problemy sie rozwiaza.
        Rowniez sle pozdrowienia.

mskaiq napisał:

> Mysle ze stany depresyjne bardzo silnie poglebia sytuacja domowa. Czasem jest
        > dobrze o tym napisac czy pogodac, napewno to mozna rozwiazac. Ja wierze ze
        > istnieje rozwiazanie kazdej najtrudniejszej sytuacji.
        > Trzeba te trudne sytuacje rozwiazywac bo inaczej zycie przestaje miec sens i
        > szukamy najgorszego rozwiazania z mozliwych, samobojstwa.
        > Serdeczne pozdrowienia.
    • carlabruni Re: Depresja 28.08.04, 20:04
      stany depresyjne to ty masz, ale nic masz całkiem optymistyczny. Pozdrawiam.
    • mskaiq Re: Depresja 29.08.04, 07:01
      Nigdy nie mozna stracic nadziei. To jest najgorszy blad ktory robimy. Ja wierze
      zawsze, nigdy sie nie zawiodlem. Strata wiary obezwladnia, wtedy sie poddajemy
      a nie mozna sie poddac bo to przegrana ktora prowadzi do unicestwienia.
      Serdeczne pozdrowienia.
    • eulogete Re: Depresja 30.08.04, 09:29
      życie nie jest sprawiedliwe, ale nie rób świństwa maszyniście. W końcu nie jest
      facet niczemu winien.
      To że nie masz (teraz) nadziei na rozwiązanie problemów nie przesądza, że to
      całkiem niemożliwe. Przyjdzie w końcu dzień w którym spojrzysz na nie inaczej i
      znajdziesz rozwiazanie, albo znajdzie się samo, bo coś sie zmieni...
    • inteligentna1 Wiecie 30.08.04, 12:00
      Wiecie, doszlam do wniosku ze nie warto umierac gdy zycie przynosi tyle pieknych powodow aby zyc. A w dole sie o tym zapomina. bo bol wszystko przeslania. A tak nie wolno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka