schizofrenik 11.12.04, 14:12 POWTURZE JESZCZE RAZ HWDPsychiatrom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nevada_blue Re: ALE NUDNO NA TYM FORUM 11.12.04, 14:17 powtórze powtórze powtórze powtórze... Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ALE NUDNO NA TYM FORUM 11.12.04, 18:48 To słowo pierwsze pisze się przez CH... Odpowiedz Link Zgłoś
schizofrenik Re: ALE NUDNO NA TYM FORUM 11.12.04, 20:30 uri_ja napisała: > To słowo pierwsze pisze się przez CH... a przy tworzeniu skrutow nie jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: ALE NUDNO NA TYM FORUM 11.12.04, 22:33 nie, nie jest. ten skrót to CHWDP... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: ALE NUDNO NA TYM FORUM 12.12.04, 14:22 Pisze się "Hej! Wy dobrzy psychiatrzy", a nie "Chej! Wy dobrzy psychiatrzy". Skrut jest OK, nie czepiaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
milionynas Re: ALE NUDNO NA TYM FORUM 12.12.04, 12:37 schizofrenik napisał: > POWTURZE JESZCZE RAZ HWDPsychiatrom Pwtórzę pierwszy raz: Nudno Ci na forum? Może brak Ci entuzjazmu, by pośród morza bredni wyłowić te kesencjonalne kropelki mądrości, jakie się tu trafiają? Brak pozytywnego myślenia? I za to obciążasz winą psychiatrów? To Twoje życie. I niezależnie od wpływu genetyki, dzieciństwa tudzież nieprzyjemnych form "leczenia" patalogi wynikłych z powyższych przesłanech... nadal ponoosisz odpowiedzialność a to , co dzieje się z Twoim życiem. Piszesz "kij w oko psychiatrom"( ugrzecznilem twą wypowiedź), jakby to ich winą było to, że tkwisz w chorobie ( o ile to prawda z tą schizofrenią)Wielu psychiatrów nie pomogło Ci, ale w chwilach, gdy jesteś świadomy, co Ty wyrabiasz? O ile wiem w schizofrenii pacjent przejmuje objawy od współpacjentów, zatem im dłużej czytasz majle depresjonatow i psychotyków, tym gorzej sobie robisz. Dla Ciebie forum jest potencjalnie szkodliwe. A do tego nudne, jak jak sam stwierdziłeś. Zatem czemu robisz dobie krzywdę czytająć je? W szpitalu nie ma Netu, więc czytasz je w domu nie z zalecenia psychiatry, a może nawet wbrew zaleceniom? Weź odpowiedzialność za własne życie i nie zrzucaj winy na psychiatrów. No, ale się wymondrzyłem (pisownia celowa)Wybacz. -glupoty pieprzył - miliony nas "Peiprzysz" psycchiatrów Odpowiedz Link Zgłoś
schizofrenik Re: ALE NUDNO NA TYM FORUM 12.12.04, 14:19 za moje zycie nie ponosze juz zadnej odpowiedzialnosci bo nie jestem juz soba a moze nawet nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
zoltanek Re: ALE NUDNO NA TYM FORUM 12.12.04, 14:24 bredzisz, ale Ci wolno, więc luzować suty. Odpowiedz Link Zgłoś