martka073 08.08.05, 20:26 Zobaczcie stronke robioną przez osobe chorą na depresje! To nie kolejna nudna strona o depresji itylko bardzo wartościowa strona. Zaskoczy Was! www.depresja.za.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anatemka Re: Te sztuczki - rewelacja! 10.08.05, 18:15 ha! na jedną nie dałam sie nabrać! Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Te sztuczki - rewelacja! 10.08.05, 20:28 pare sztuczek przechytrzylem, ale jak mi sie ukazaly irysy w dani, to zaczelem lapac lekka paranoje :-) kiedys byla podobna sztuczka coperfilda w telewizji. dwa razy ogladalem ten program, dwa razy wybieralem rozne rozwiazania i dwa razy coperfil wygral. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Te sztuczki - rewelacja! 10.08.05, 20:36 przy sztuczkach koperfilda cala moja rodzinka (pokolenie starsze) wymietkala, ja tam nie probowalam kto wygra tylko od razu lapalam za kropidlo i swiecona wode:)) Odpowiedz Link Zgłoś
euforyk Re: Te sztuczki - rewelacja! 10.08.05, 20:43 angiebe skasuj predko moj post, opowiedzialem niechcacy zakonczenie kryminalu Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Te sztuczki - rewelacja! 10.08.05, 20:44 ee, mi się i tak nie wczytały żadne irysy, więc nic nie straciłam. Moj net też ma chyba depresje. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Zobaczcie! 10.08.05, 20:41 cholerka, a w tescie znowu mi wyszlo ze mam depresje nie mowiac juz o zauwazeniu tylko 2 "f" :)) Odpowiedz Link Zgłoś