Gość: to tylko ja... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 23:22 mam depresję. nie mogę znaleźć dla siebie miejsca w życiu. nikt mnie nie rozumie. dno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rumiankowa Re: depresja IP: *.erathia.szczecin.pl 11.11.02, 03:58 A u kogo szukale/as zrozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tylko ja... Re: depresja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 11:20 u przyjaciół. myślałem, że mogą mi jakoś pomóc. zamiast tego słyszałem, że jestem smutas, że wmawiam sobie chorobę i żebym wziął się w garść. kiepska pomoc. rodzina zresztą też odpada. nikt z rodziny nie chce nawet słyszeć o czymś takim jak depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
eszka00 Re: depresja 11.11.02, 15:44 Znam świetnie to uczucie! Więc jeśli będzie to dla Ciebie jakieś pocieszenie, wyobraź sobie, że nie jesteś sam! Własnie wróciłam od mojej kuzynki. Cholera!!! Cieszyłam sie wcześniej na ten wyjazd i co ? I nic....Takie smutne nic... Z trudem wstawałam z łóżka, nic mnie nie cieszyło, nic nie nakręcało.... Ze smutkiem przygladałam się zabieganym ludziom...I czekałam,aż może kolejny ranek przyniesie jakąś ulgę. Bo czasami przynosi i znów możesz normalnie funkcjonować. Trzymam kciuki! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
twiggykarina Re: depresja 11.11.02, 18:31 Ja też już straciłam wszelką nadzieję. Nie potrafię sobie wyobrazić co mogłoby mnie postawić na nogi. Tyle już miałam różnych szans.Na zewnątrz - wszystko o.k. - w środku - dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 234 Re: depresja IP: *.toya.net.pl 12.11.02, 11:25 trzymaj sie bardzo cieplutenko!!! na przyjaciol nie masz co liczyc... kurcze nie wiem co ci powiedziec.. mam wrazenie ze nie ma czegos pozytywnego w tym wszystkim, czasami sa dni ze normalnie funkcjonuje, wynajduje sobie mnostwo rzeczy do roboty, zeby nie myslec, wowczas jest nawet ok. ale kiedy przyjdzie dol to zagrzebuje sie w kolderce i tak leze cale dnie bo tylko tam czuje sie dobrze, o zyciu towarzyskim juz dawno zapomnialam, znajdz kogos z kim bedziesz mogl rozmawiac bo bycie samemu w takim stanie jest cholernie niebezpieczne jasli chcesz mozesz napisac: hobes hoga.pl samotnosc jest koszmarem prz depresji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 234 Re: depresja IP: *.toya.net.pl 12.11.02, 11:27 ocvzywiscie po hobes musi byś @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda nie wymagaj zbyt wiele IP: 213.17.228.* 12.11.02, 14:39 nie wymagaj od przyjaciół zbyt wiele, jesli ktos sam przez to nie przechodzil to trudno mu zrozumiec, ludzie reagują na to zdroworozsądkowo, "weź się w garść" i tyle ...a ktoś kto przez to przechodził (jak ja czy ty ) to wie że to nic nie daje i jeszcze pogarsza sytuację ... mi pomogła terapia , tobie radzę to samo ....moim zdaniem to najsensowniejszy sposób radzenia sobie z tym koszmarem, chociaż wymagający dużo ciężkiej pracy nad sobą, cierpliwości, samozaparcia i przede wszystkim chęci wyjścia z tego wiem,z doświadczenia że najtrudniej jest się przełąmac i zacząć ,ale naprawdę warto....mnie się udało i jestem pewna, ż etobie też się moze udać trzymaj się cieplutko i napisz jeśli masz potrzebę nofaq@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elizabeth Re: depresja IP: 81.15.184.* 13.11.02, 19:29 Gość portalu: to tylko ja... napisał(a): > mam depresję. nie mogę znaleźć dla siebie miejsca w życiu. nikt mnie nie > rozumie. dno... Czy Twoja depresja zostala zdiagnozowana przez psychiatrę, czy to tylko Twoje przypuszczenia? Pozdrawiam! Elizabeth Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to tylko ja... Re: depresja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.11.02, 20:42 została zdiagnozowana, choć pierwszy lekarz z uśmiechem na ustach stwierdził, że jest próbą zwrócenia na siebie uwagi. Drugi temu zaprzeczył, dostałem prochy ale te chyba za bardzo nie działają... Odpowiedz Link Zgłoś