quetendre 19.02.06, 16:14 antydepresanty ?? Ciekawi mnie to, bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suchyxxx Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 17:22 seroxat-jak spora częśc jeżeli nie większośc ludzi na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 18:26 Seroxat (plus inne, ale nie o to pytałaś) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam11 Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 18:31 quetendre napisała: > Ale możesz też dopisać miriam :) Proszę bardzo: Tegretol i Promazin. Ten ostatni niby odstawiłam, ale chyba do niego wrócę. No chyba że lekarz zwiększy mi dawkę Tegretolu. W każdym razie Tegretol rulezz. Odpowiedz Link Zgłoś
quetendre Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 19:04 Jeszcze nic. Jedyne co łykam to Relanium i Deprim, ale tego można nie uznać Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 19:08 to może wybierz sobie coś z listy i zamień z tym relanium miejscami, a deprim to wiesz, hmmm jak by Ci tu oględnie powiedzieć, trochę drogie jak na placebo. Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 21:11 no wiesz co deprim to ziółka, ale mój stary to lata jak samolocik. Łyka rano nervendragees, magnez i lecytynę, a wieczorem deprim forte i magnez. naprawdę się dobrze czuje i myślę, że to z samego komfortu psychicznego - łyka, więc czuje się lepiej. ja na przykład hydroxyzynę i coaxil uważam za placebo. coaxil biorę, bo to na depresję i nie wiem jak źle bym się czuła, gdyby nie te piguły - tak sobie tłumaczę. 100 mg hydroxyzyny nie robi na mnie żadnego wrażenia, w ogóle na mnie nie działa, może jak bym zjadła całe opakowanie to bym zwymiotowała i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 21:49 ziola i suplementy są dobre, są bardzo dobre, ale dla zdrowych ktorym lekka chandra doskwiera, albo faktycznie brakuje im lecytyny czy innego składnika w organiźmie. Ja choćbym włupala nie wiem jakie preparaty i suplementy nie czuję żadnej poprawy. Ziólka tak samo. Czasem piję dla odmiany miętę albo melisę z pomarańczą ile można pić herbatę, ale oprocz łagodzenia dolegliwości żoładkowych nic w kwestii uspokojenia psyche też nie zauważam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia1999 Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 20:37 bralam opipramol - na lekkie do srednich stanow lekowych, moje byly uparte bo nie pomogl, ale znam nastolatke, ktora wyprowadzil na prosta bralam trimipramine na bezsennosc i dzialala swietnie potem bralam doxepine na wyciszenie i przez pierwsze dwa tygodnie bylam zombie, a potem mialam tremor i straszne jakanie teraz biore paroksetyne i jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 21:04 ripsolept, stimuloton, doxepin i coaxil Odpowiedz Link Zgłoś
oskar53 Re: Kto jakie bierze 19.02.06, 22:23 Bioxetin Lerivon Depakine Xanax Stilnox Aspargin, heheh; Odpowiedz Link Zgłoś
frygamfs Re: Kto jakie bierze 20.02.06, 08:36 ja biorę od czasu do czasu zastrzyki z magnezem, ale nie widzę żadnych dobrych stron. dostaję 10 zastrzyków w d... i aż nie mogę siedzieć, tak bolesny jest ten magnez. aha biorę jeszcze od czasu do czasu stilnox, ale to już jak naprawdę nie mogę zasnąć. dobrze, że można się czymś ratować, żeby żyć normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sick_man Re: Kto jakie bierze 20.02.06, 09:05 Ja brałem bioxetin i pernazynę. Ale właśnie odstawiłem ze względu na bóle głowy które mnie dobijają. sick_man Odpowiedz Link Zgłoś
suchyxxx Re: Kto jakie bierze 20.02.06, 10:02 Na bóle głowy chyba najmocniej działa seroxat-paroxetyna.Zapytaj się o to lekarza-wystarczy już dawka minimalna czyli 10mg czyli pół tabletki aby bóle głowy ustąpiły:) Odpowiedz Link Zgłoś