anielkac 05.03.06, 17:31 Poszukuję dobrego psychiatry (oprócz dr Sęp-Kowalikowej) w Gdańsku. Chodzi o leczenie depresji i napadów lęku Mój dotychczasowy przestaje przyjmować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikita-m Re: Psychiatra Gdańsk 06.03.06, 10:56 Hej. Możesz coś napisać mi o dr Sęp-Kowalikowej? Ja do niej chodzę z polecenia, ale jestem trochę zawiedziona. Może mam złe odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
anielkac Re: Psychiatra Gdańsk 06.03.06, 12:56 nie chcę źle oceniać bo słyszałam (czytałam) o niej wiele dobrego. Ale ja byłam zadowolona tylko na początku leczenia. Przepisywała ma Xanax od którego powaznie się uzależniłam(7-8 tabletek dziennie już mi nie starczało) - odwyk to był chyba najgorszy dla mnie epizod. I pamietam jak mówiła że już widac ze ze mną lepiej a ja czułam się coraz gorzej .... Ale to był mój przypadek. Nie zrażaj się jedną tylko opinią. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nikita-m Re: Psychiatra Gdańsk 06.03.06, 17:27 To teraz trochę się obawiam :( Jeżeli mnie też wpędzi w uzależnienie... Drugi raz nie chcę przez to przechodzić :( A Twoje wizyty u niej też trwały 3 minuty?? Odpowiedz Link Zgłoś
anielkac Re: Psychiatra Gdańsk 06.03.06, 18:39 naprawde nie chciałabym, aby tylko moja opinia miała wpływ na Twój wybór lekarzaq. Może poszukaj jeszcze innych opinii na forum. Wizyty były krótkie. Ale ..... faktem jest ze np. myślała o psychoterapii dla mnie, tylko ze jej sobie nie wybrażałam, codzienne dojazdy na terapie są dla mnie niewyobrażalne (lęki w autobusie) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ze5051 Re: Psychiatra Gdańsk 06.03.06, 21:46 Pani dr. Pawliszak w Oliwie na Gospody. Polecam ( ja jestem zadowolona - mnie "wyciąga") Odpowiedz Link Zgłoś
anielkac Re: Psychiatra Gdańsk 09.03.06, 09:12 ze5051 - czy mozesz napisac mi cos jeszcze o tej pani doktor? Czy przyjmuje tez w szpitalu? Czy mozna do niej dzwonic (gdy się pogarsza)? Na ile jest "kontaktowa"? Ja biorę efectin er75 na stany lękowe, ale przez ostatni rok mam tez depresje i na to dostałam depamid, który moim zdaniem wcale nie działa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sneeper Re: wpadłem :( 09.03.06, 11:22 Jestem z Gdańska, teraz to nie ma znaczenia... ,i tak poznalem po paru mailach, że na tym forum jest taki jeden lekarz co strasznie mi podpadł A OTO OBRAZ CAŁEJ SYTUACJI: -pytał mnie czy słysze takie głosy , i inne dżwięki,których on nie słyszy a ja się go bałem i mówiłem -że nie słyszę,akurat rzeczywiście nie słyszałem, bo dzień wcześniej byłem na koncercie Led Zeppelin i siedziałem blisko glosników, jeszcze mi obrazki pokazywał - ,nie byłem szczery na tym badaniu, A TO BYŁO BADANIE NA PRAWO JAZDY i WŁAŚNIE O TO CHODZŁO, ŻEBYM SŁYSZAŁ i widział , nie powiedział,że jest laryngologiem ,-to był podstęp,żeby nie dać prawka [a ten drań psychiatra TO WSZYSTKO SYSZAŁ,i nie powiedział, a kartoteki nie oddali.... może ten lekarz żre psychotropy po kryjomu OBRAŻAM SIĘ na tego lekarza -- do domu wrócimy nakarmimy psa Odpowiedz Link Zgłoś