Dodaj do ulubionych

Moje forum

02.12.06, 13:55
Przypominam klikaczom, ze nad spisem watkow znajduje sie napis "Moje forum".
Można tam wejsc i samemu zaznaczyc ktorych nickow nie chce sie czytać. Czemu
chcemy decydować, czego ktoś inny nie ma czytać? Jest także opcja "forum
prywatne", w kazdej chwili można mianowac sie samemu adminem.

Mimo nauk Maska, uważam, że mechanizm ignorancji i wyparcia nie jest
najszczesliwszy. wycinanie zlych postow i spychanie ich do podswiadomosci
foruma moze prowadzic do jego zaburzenia. Zamiast lękać sie zlych nicków,
lepiej sie z nimi oswoić, lepiej pod lozko w nocy zajrzec niz bac sie caly
czas ze duch tam siedzi. (tyle jesli chodzi o to ze forum moze krzywde zrobić)

Na forumie wiekszoswc wpisow ma charakter towarzyski i jest o dupie maryny,
czesc tylko dotyczy depresji, wiec albo wiekszosc wpisow bedzie cieta, i
pojawia sie moze ze trzy watki na tydzien o lekach i 4 w stylu "jakie me zycie
beznadziejne", albo ciecia beda calkowicie arbitralne. (tyle jesli chodzi o
poziom wpisow)
Obserwuj wątek
    • aurelia_aurita Re: Moje forum 02.12.06, 14:05
      > Przypominam klikaczom, ze nad spisem watkow znajduje sie napis "Moje forum".
      > Można tam wejsc i samemu zaznaczyc ktorych nickow nie chce sie czytać.

problem w tym, że niektórzy tak często zmieniają nicki, że można nie nadążyć z zaznaczaniem ;-)
    • dolor Re: Moje forum 02.12.06, 14:25
      >Czemu chcemy decydować, czego ktoś inny nie ma czytać?

Można na to odpowiedzieć na dwa sposoby:

1 sposób: Bo głupota bywa zaraźliwa, poziom polemiki z nickami, których nie
      chcemy czytać, także bardzo się zaniża, a w całym tym chaosie coraz trudniej
      znaleźć coś interesującego.
      2 sposób: Co ty tam wiesz, frajerze, cuchniesz, idź się zajmij lepiej
      korytem....hehe....
      • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 14:30
        > >Czemu chcemy decydować, czego ktoś inny nie ma czytać?

> 1 sposób: Bo głupota bywa zaraźliwa, poziom polemiki z nickami, których nie
        > chcemy czytać, także bardzo się zaniża, a w całym tym chaosie coraz trudniej
        > znaleźć coś interesującego.

paternalizm inteligenta, czyli dlaczego jeoker i euforyjka oglosza 4 rp na forumie.
    • dolor Re: Moje forum 02.12.06, 14:43
      Demokracja, czyli wybór większości. Nie można powiedzieć, że chodzi o cenzurę
      myśli tam, gdzie myśli tej nie ma, to nawet nie o argumentatio ad personam
      chodzi, tylko o zwykłe śmiecenie. Ani to IV RP, ani PRL, bo nie o poglądy
      chodzi, tylko sposób ich prezentowania.
    • tristezza Re: Moje forum 02.12.06, 14:48
      na haslo wolny forum mam niestety alergie, chociaz podejrzewam, ze nick
      zastosowala osoba, ktora lubie.
      cenzury nie lubie i bardzo mnie osobiscie raduje, ze w miejscu dawnej siedziby
      tejze na ul.Mysiej stoi obecnie budowla zatytulowana Liberty Corner. ale nie
      lubie tez chamstwa i prostactwa.posty osobnika typu jokker5 bezwzglednie
      zasmiecaja forum i nie widze zadnego powodu dla ktorego tego typu tworczosc
      mialaby tu racje bytu. jeszcze bardziej nie lubie perfidii. pare dni temu reka
      mnie rozbolala od klikania na czerwony kosz: grasujaca tu w celach rozrywkowych
      panienka wrzucila link z jakiegos innego forum.link zawieral informacje o
      skromnych wymiarach organu seksualnego jakiegos pana. mam spore watpliwosci,
      czy warto sie w imie jakiegos belkotu upierac przy tym hasle. a dokladniej, to
      nie mam watpliwosci, ze nie warto. wolnosc od chamstwa to tez jest spora
      wartosc.
      • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 15:00
        mozna wskazac mnostwo wpisow osob ktore tu glosuja za koniecznoscia admina,
        ktore nie wypowiadaja sie na temat depresji tylko przychodza tu w celach :
        towarzyskich, artystycznych, rozrywkowych. z punktu widzenia tematyki forumu
        wartosc ich wpisow jest zerowa.a z rozrywka jest roznie, jeden lubi monthy
        pytona inny ala bundiego.

argumentacja ad personam jest tu na porzadku dziennym ( natura zaburzenia u
        niektorych klikaczy wrecz skazuje ich na tylko i wylacznie taka argumentacje ).

wiec albo bedziemy ciac konkretnie 3/4 forumu, albo bedzie to calkowicie
        arbitralne ( przypominam sobie niegdys obrone rzezni przez looserke i inne nicki
        GTW gdy wyskoczyl do kogos z epitetem, joker jakos takich chodow nie ma)
        • euforyjka Re: Moje forum 02.12.06, 16:14
          nie jestem nimfomanką ale nie ukrywam, że lubię ten narząd u facetów i podoba
          mi sie gdy jest duzy choc z natury jestem aseksualna :)
          ale cala akcja chyba jednak dobrze podzialala bo osobnik o małym członku po
          takiej wielkiej kompromitacji wiecej sie już forum nie pokazał, ani tym, ani
          tamtym, ani chyba zadnym innym.
          • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 16:26
            euforyjka napisała:

> nie jestem nimfomanką ale nie ukrywam, że lubię ten narząd u facetów i podoba
            > mi sie gdy jest duzy choc z natury jestem aseksualna :)

krotkowzroczność? no nic, zawsze mozesz zrobic powiekszenie w jakims edytorze,
            choz ze strata na jakosci obrazu.

--

synu, tak wyglada szynka.

• tristezza Re: Moje forum 02.12.06, 20:40
            ale cala akcja chyba jednak dobrze podzialala bo osobnik o małym członku po
            > takiej wielkiej kompromitacji wiecej sie już forum nie pokazał, ani tym, ani
            > tamtym, ani chyba zadnym innym.

albo jestes prowokatorka albo psychopatka, zreszta jedno nie wyklucza drugiego
            wiec moze psychopatyczna prowokatorka

tak czy owak zal mi cie i to wszystko co mam ci do powiedzenia
          • el_fascisto Hola hola, o co chodzi? Jaka kompromitacja?! 18.12.06, 12:38
            euforyjka napisała: > nie jestem nimfomanką ale nie ukrywam, że lubię ten
            narząd (...)

To było chyba na granicy cenzury;)

A o jaką kompromitację chodzi?? Czy coś sie stało o czym powinienem wiedzieć??
            O co idzie?
            • euforyjka Re: Hola hola, o co chodzi? Jaka kompromitacja?! 18.12.06, 12:41
              ja już tez nie pamietam, to stary wątek. pozdrawiam
              • euforyjka Re: Hola hola, o co chodzi? Jaka kompromitacja?! 18.12.06, 12:42
                a już wiem. bo to było tak, że podalam na tym forum linka do wątku z innego
                forum, w ktorym wyszło na jaw, że smutny78, czyli inaczej xman2000 ma małego
                czlonka. pozdrawiam
                • el_fascisto Re: Hola hola, o co chodzi? Jaka kompromitacja?! 19.12.06, 17:14
                  Przecież każdy może napisać taką bzdurę - bo on sam chyba się nie przyznał???;)
                  I od razu nazywać to kompromitacją?
                  No i po co podałaś linka? Dla jaj? Kogo to bawi?
                  • el_fascisto Re: Hola hola, o co chodzi? Jaka kompromitacja?! 19.12.06, 17:19
                    Poza tym pojawia się - nawet wczoraj... Twoje rozumowanie jest błędne...
                  • el_fascisto Re: Hola hola, o co chodzi? Jaka kompromitacja?! 20.12.06, 17:27
                    Aj, nie weim
                    • euforyjka Re: Hola hola, o co chodzi? Jaka kompromitacja?! 20.12.06, 17:30
                      przyznal się że ma małego i zadna dziewczyna go nie chce. pozdrawiam
                      • el_fascisto Re: Hola hola, o co chodzi? Jaka kompromitacja?! 20.12.06, 17:38
                        Aha. Szczery nieco w nazbyt dużym stopniu;)
        • e.a.foe Re: Moje forum 02.12.06, 21:28
          wolny_forum napisał:

> w celach :
          > towarzyskich, artystycznych, rozrywkowych.

walka o wolność foruma pod jaką kategorię podchodzi?
        • dolor Re: Moje forum 03.12.06, 18:26
          wolny_forum napisał:

> mozna wskazac mnostwo wpisow osob ktore tu glosuja za koniecznoscia admina,
          > ktore nie wypowiadaja sie na temat depresji tylko przychodza tu w celach :
          > towarzyskich, artystycznych, rozrywkowych. z punktu widzenia tematyki forumu
          > wartosc ich wpisow jest zerowa.

Wydaje mi się, że jakakolwiek aktywność depresyjnego ma związek z tematyką forum.

>a z rozrywka jest roznie, jeden lubi monthy
          > pytona inny ala bundiego.

Jeszcze inny wsadzi sobie wcześniaka do kieszeni albo fajną fotkę z torturowanym
          więźniem zrobi. No ubaw po pachy.

> argumentacja ad personam jest tu na porzadku dziennym ( natura zaburzenia u
          > niektorych klikaczy wrecz skazuje ich na tylko i wylacznie taka argumentacje ).

Jak pisałem, nie o nią mi chodzi.

> wiec albo bedziemy ciac konkretnie 3/4 forumu, albo bedzie to calkowicie
          > arbitralne ( przypominam sobie niegdys obrone rzezni przez looserke i inne
          >nicki GTW gdy wyskoczyl do kogos z epitetem, joker jakos takich chodow nie ma)

Arbitralnie i jak najmniej, ale chyba sam zauważasz różnicę między wyskoczeniem
          z epitetem, a produkowaniem dziesiątków podobnych postów. Fajnie by było, gdyby
          to forum jednak komuś pomagało, a przynajmniej nie szkodziło.
          • euforyjka Re: Moje forum 03.12.06, 18:31
            dolor co ty qrna robisz na tym forum? czy my aby sie nie znamy z innego forum
            niejakiego ksiedza robaka?
            • dolor Re: Moje forum 03.12.06, 18:38
              Jak to co, dogorywam. A na forum martwego Robaka wszedłem pierwszy raz linkiem z
              Twojej sygnaturki. Sneeper zresztą też je odwiedził.
              • euforyjka Re: Moje forum 03.12.06, 22:04
                jaki maly ten swiat. tak wlasnie skads kojarzylam Twojego nicka ale nie
                wiedzialam do konca skad. teraz juz wiem, ze martwy robak nas polaczyl. niech
                jego umeczona dusza spoczywa w spokoju. ja tez ide spac. dobranoc :*
          • wolny_forum Re: Moje forum 03.12.06, 20:53
            > Wydaje mi się, że jakakolwiek aktywność depresyjnego ma związek z tematyką foru
            > m.

> Jak pisałem, nie o nią mi chodzi.

ostatecznym kryterium co ciac a czego nie jest regulamin i netykieta. wedle tego
            wiekszosc wpisow moznaby uznac za spam, a na argumenty ad personam tez tam zdaje
            sie jest paragraf.

> >a z rozrywka jest roznie, jeden lubi monthy
            > > pytona inny ala bundiego.
            >
            > Jeszcze inny wsadzi sobie wcześniaka do kieszeni albo fajną fotkę z torturowany
            > m
            > więźniem zrobi. No ubaw po pachy.

przecenianie przemocy symbolicznej na forum, traci fobia. mamy ja pielegnować
            czy z nią walczyć? w sumie nie sadze by kogos dotykaly posty "ty h..u" itp,
            tylko bardziej te zerujace na kompkleksach, ale one moga byc podane w bardzo
            grzecznej formie.

• dolor Re: Moje forum 04.12.06, 13:20
              wolny_forum napisał:
              > ostatecznym kryterium co ciac a czego nie jest regulamin i netykieta. wedle
              >tego wiekszosc wpisow moznaby uznac za spam, a na argumenty ad personam tez tam
              >zdaj e sie jest paragraf.

Ostatecznym kryterium jest interpretacja zarówno regulaminu i netykiety, jak i
              samego wpisu. Subiektywne, ale innych narzędzi nie mamy.

> przecenianie przemocy symbolicznej na forum, traci fobia. mamy ja pielegnować
              > czy z nią walczyć? w sumie nie sadze by kogos dotykaly posty "ty h..u" itp,
              > tylko bardziej te zerujace na kompkleksach, ale one moga byc podane w bardzo
              > grzecznej formie.

Przecenianie znaczenia słów trąci depresją. Mamy z nią walczyć, ale dobrze
              byłoby bez ofiar w ludziach. Nie wiem, czy adresat posta, w którym jest nazwany
              obsranym dupkiem, frajerem, ciołkiem, czy nadętym bufonem, którego każdy może w
              dupę kopnąć, czuje się tym dotknięty. Wiem jednak, że mnie to śmiertelnie męczy,
              a odpowiedzieć na takie wpisy można jedynie w tym samym stylu, czyli na
              poziomie, do którego zniżać się nie zamierzam. Gdybym był jedynym zwolennikiem
              pewnych ograniczeń, przestałbym tu zaglądać. Na razie to Ty jednak starasz się
              kogokolwiek przekonać do utopijnej idei. Cenię Twój pogląd, ale nie mogę się z
              nim zgodzić.
      • euforyjka tristezza... 02.12.06, 16:15
        moze tez masz malenkiego dlatego Cie to tak rozbolalo i zaczales klikac na ten
        nieszczesny kosz???
        • wolny_forum Re: tristezza... 02.12.06, 16:18
          euforyjka ta fota co chodzi na priwach to na serio twoja?
          • euforyjka Re: tristezza... 02.12.06, 16:46
            nie wiem, ale ta tutaj to na serio jest moja:
            www.hot.jpg.pl/19289-Oto_ja__
            w realu duzo lepiej wygladam, a taki balagan w pokoju to u mnie norma.
            pozdrawiam
            • lucyna_n Re: tristezza... 02.12.06, 16:56
              takie dziewczątko a już takie oklęte i wulgarne,
              to się nie chce wierzyć
              na starość będziesz prawdziwą zołzą:)
            • wolny_forum Re: tristezza... 02.12.06, 17:00
              w wyborach miss chrząszczowki małej , jesteś bezkonkurencyjna!
            • rymcymcym-i-tralala Re: tristezza... 02.12.06, 17:01
              > www.hot.jpg.pl/19289-Oto_ja__

mnie sie szczegolnie nie podobasz,ale to sprawa gustu
              nawet jakbys byla pieknoscia to i tak nie chcialbym miec z toba nic
              wspolnego,bo nie lubie u dziewczyn chanstwa i wulgarnosci. w ogole nie znosze
              chamstwa u nikogo,ale wulgarna przeklinajaca dziewczyna nie ma sznas chocy byla
              miss swiata

p.s nie uzywaj takiej ciemnej szminki
              • euforyjka Re: tristezza... 02.12.06, 17:11
                ona wcale nie byla ciemna, tylko różowa. to wszystko przez mój skaner. nie
                dość, że mieszają mu sie kolory to jeszcze zdjęcia jakieś zakurzone wychodzą :/
                • abasia471 Re: 02.12.06, 17:33
                  Euforyjka, jeżeli to Twoje zdjęcie, to ja już wiem, dlaczego wyzywasz innych,
                  że mają gęby jak naleśnik. Masz taką kulinarną urodę, taka klucha bez wyrazu,
                  chociaż przyznam, że regularnie uformowana. No i jeszcze to spojrzenie,
                  przerośniętej lolitki. To, że uważasz się za ładną, rekompensuje Ci to, że nie
                  masz podstaw uważać się za mądrą, ani interesującą. Nie jesteś ciekawa ani
                  fizycznie ani umysłowo.
                  • lucyna_n Re: 02.12.06, 17:54
                    ojj zazdrość przez Ciebie przemawia:))
                    22 letnia blondynka nawet wypłowiała to zawsze jednak 22 letnia blondynka:)
                  • wolny_forum Re: 02.12.06, 18:15
                    ciekawe sa wpisy jenny pod zjeciem, calkiem jak euforyjki.
                    • abasia471 Re: 02.12.06, 18:24
                      wolny_forum napisał:
                      > ciekawe sa wpisy jenny pod zjeciem, calkiem jak euforyjki.

Nie wykluczone, że masz rację. Jakiś koleś pisał na forum, że euforyjka na
                      czacie ubolewała nad brakiem urody, więc może podesłała czyjąś fotę. Tak czy
                      inaczej osoba na zdjęciu, zrobiła na mnie wrażenie nieciakawej kluchy.
                      • euforyjka no bo ze mnie taka sliczna kluseczka :) 02.12.06, 19:55
                        a moj ukochany jest piekarzem i też fajna z niego kluska. znowu przyjedzie do
                        mnie w przyszly poniedzialek i wtedy go zjem :) mniam mniam :p
                        • el_fascisto Re: no bo ze mnie taka sliczna kluseczka :) 20.12.06, 17:32
                          euforyjka napisała:

> a moj ukochany jest piekarzem i też fajna z niego kluska. znowu przyjedzie do
                          > mnie w przyszly poniedzialek i wtedy go zjem :) mniam mniam :p

Smacznego.
                          • marwolo Niesmaczne. 21.12.06, 09:07
                            itd itp
            • na_fe Re: 02.12.06, 17:29
              acha,
              z cyklu: pokaż mi swój pokój a powiem ci kim jesteś... hłe, hłe,

n_f
    • insana Re: Moje forum 02.12.06, 17:22
      Nie wierzę ze nie potrafisz odróżnić nawet niekoniecznie merytorycznej pogawędki ( bo nikt nie wymaga poważnych dyskusji egzystencjalnych) od steku wyzwisk.
      Forum zalewają pomyje i całe szczęście ze jest zakładka "moje forum" bo w przeciwnym wypadku przekopywanie się przez tą breję byłoby męczarnią.
      Nie chodzi o to zeby nawijać o chorobie nonstop, ale żeby to miejsce dla chorych było znośniejsze, bo w realu i tak dostaje się mocno po dupie.
      • eizo1 Re: Moje forum 02.12.06, 17:39
        właśnie
        a teraz mi merytorycznie wyjaśnij gdzie moja osiemnastka
        • lucyna_n Re: Moje forum 02.12.06, 17:51
          Wysil się i sam poszukaj, bez wysilku to jedynie odpłatnie.
          Może euforyjka Ci podchodzi?
          co prawda kłamie że jej skaner z różowego zrobił bamberski fiolet, ale może jednak. Jakby ją troszkę
          podrasować to całkiem niebrzydka dziewczyna.
          • suchyxxx2 Re: Moje forum 02.12.06, 18:26
            zbyt wymalowana i wulgarna jak dla mnie/od takich to ja uciekam
            • suchyxxx2 Re: Moje forum 02.12.06, 18:32
              ale niebrzydka
            • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 18:34
              oj tam suchy opowiadasz. zdrowa przasna słowiańska uroda do ktorej wzdychali
              mlodopolscy poeci.
              • suchyxxx2 Re: Moje forum 02.12.06, 18:35
                wzdychali-dobrze powiedziane:)
                • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 18:42
                  i nie wulgarna, tylko pewnie z wioski i brakuje jej jeszcze miastowego
                  zmanierowania. na krzesle jeszcze siedziec nie umie, koszulka w kwiaty, pol
                  szminy na buzi, na regalach pusto wiec pewnie dopiero sie wprowadzila do miasta
                  i na dorobku.
                  • suchyxxx2 Re: Moje forum 02.12.06, 18:46
                    jak niegdyś Emilka z "pierwszej miłości";ppp
                    • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 18:51
                      albo Bronka z "Daleko od szosy"
                      • lucyna_n Re: Moje forum 02.12.06, 18:56
                        ja to bym chciala Jokusia obejrzeć, ale on się wstydzi wysłać foty.
                        • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 18:58
                          nie wierze. joker to walczak i niczego sie nie boi. napewno by dal fote,
                          przeciez nie jest tchorzem.
                          • lucyna_n Re: Moje forum 02.12.06, 19:00
                            jak nie jest jak jest:)
                            • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 19:06
                              jokker wali zawsze prosto z mostu, nic nie kryje.taki czlowiek nie wstydzilby
                              swojej gemby. napewno sie pokaze jak ktos go poprosi.
                              • bambomurzynzafryko Re: Moje forum 02.12.06, 20:54
                                Zdjęcie euforyjki jest sympatyczne i sama euforyjka (jako dusza pisząca) do
                                niego pasuje, co daje poczucie,że w świecie panuje harmonia.
                                • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 21:05
                                  u mnie powialo dysharmonią. dla mnie jej wpisy calkowicie do niej nie pasują.
                                  juz raz pisalem, ze wyobrażałem ją sobie calkiem odmiennie. za bardzo jest
                                  naturalna na zdjeciu, taka osoba nie może pisać zmanierowanych postów, ale ja
                                  wogole nic nie wiem o kobiecej duszy.
                                  • bambomurzynzafryko Re: Moje forum 02.12.06, 21:41
                                    Nie wiem, czy przedmiot zniesie tak dużo dialektycznej subtelności, ale moim
                                    zdaniem euforyjkowa maniera jest manierą naturalną i rustykalną. Wszystkie
                                    nimfy, rusałki i południce - cała ta fauna naszych polskich łanów, gdzie
                                    bursztynowy świerzop itd. - wcieliły się w ową postać, a szminka "ciepły róż
                                    majtkowy" stanowi tu swoisty zwornik manieryzmu i naturalizmu, przyrody i
                                    kultury.
                                    Proszę zwrócić uwagę na jej epatujące seksem wypowiedzi, rzekomo kontrastujące
                                    z deklaracjami o aseksualności i niewinności. Jakże pasują one do
                                    zamieszczonego na forum zdjęcia! Euforyjka w swojej niezgrabności, bijącej z
                                    lica simplicitas, które - by tak rzec - usadowiły sie na całkiem ponentnej
                                    bazie, stanowi sama w sobie pewną doskonałość. Zdawałoby się: tylko garściami
                                    rwać! Ale dłoń się nie wyciąga. Obserwator zastygł w bezruchu. Chce tylko
                                    patrzeć,podziwiać, sycić się pełnią. Zerwać ów owoc, owoc dorodny, byłoby za
                                    dużo. Więc baba uschnie w samotności, amen,
                                    • euforyjka Re: Moje forum 02.12.06, 21:46
                                      dzieki, ale spoko nie martw sie, na pewno sie nie zmarnuje taki dorodny owoc
                                      jak ja. moj ukochany ma na imie Damian i moze nie jest zbyt piekny ale
                                      charakter ma naprawde cudowny :)
                                      pozdrawiam wszystkich zakochanych :))
                                    • e.a.foe Re: Moje forum 02.12.06, 21:49
                                      bambomurzynzafryko napisał:

> Zerwać ów owoc, owoc dorodny, byłoby za
                                      > dużo.

to jak z czytaniem Pańskich postów
                                      • suchyxxx2 Re: Moje forum 02.12.06, 21:50
                                        przecie ona tam nic nie ma;d
                                    • wolny_forum Re: Moje forum 02.12.06, 21:49
                                      > Więc baba uschnie w samotności, amen,

sa ludzie slowa, subtelni obserwatorzy i sa tez piekarze, ludzie czynu. wiec jej
                                      to nie grozi.
    • bambomurzynzafryko Re: Moje forum 02.12.06, 22:05
      Jej facet piekarz! Czy istnieje coś bardziej zmyslowego? To jak ziemia i niebo,
      spuszczające życiodajny, zapładniający deszcz. To prametafora połączenia,
      spółkowania, ale tak wzniosła, że aż aseksualna (jak euforyjka). Ona - piecem
      chlebowym, w którym żar nie wygasa. Cudowne!
      • suchyxxx2 Re: Moje forum 02.12.06, 22:06
        bambo nie jesteś przypadkiem na czymś? rozumiesz?;p
        • bambomurzynzafryko Re: Moje forum 02.12.06, 22:11
          suchyxxx2 napisał:

> bambo nie jesteś przypadkiem na czymś? rozumiesz?;p

Rozumiem i jestem (nie mówiąc już o tym, że rozumiem, więc jestem). A jestem na
          efectinie. Czyli proza.
          • suchyxxx2 Re: Moje forum 02.12.06, 22:18
            mocny kaliber
            • abasia471 Re: Moje forum 02.12.06, 22:34
              Jak nasza mądralińska ma adoratora piekarza, to ja rozumiem skąd te kulinarne
              porównania. Mnie wyzwała od bab z mordą jak naleśnik, więc widocznie jest
              zafiksowana na temacie gastronomiczno-piekarniczym. Zresztą powiem wam, że po
              jej wypowiedziach, klasyfikowałam ją w kategorii garkotłuka. Dokuczanie
              jakiemuś sfrustrowanemu chłopakowi też mnie wkurzyło, bo może on miał tyci
              interes, ale ona ma malutki móżdżek i to wydaje mi się o wiele gorsze.
              Najbardziej rozbawiły mnie jej posty zachwalające ją na stanowisko, jeżeli
              można tak powiedzieć, moderatora. Reklamowała się jako miła, mądra i uczciwa,
              toż to kompletne oderwanie od rzeczywistości. Proponuję jej trzymać się tego
              piekarza i za dużo nie gadać żeby się nie zniechęcił. Moi siostrzeńcy mówią, że
              jest kategoria ładnych dziewczyn do momentu kiedy się nie odezwą i euforyjka z
              pewnością do nich należy. Mnie się nie podoba, ale piekarzowi może.
          • bambomurzynzafryko Re: Moje forum 02.12.06, 22:21
            kaliber 75
            • suchyxxx2 Re: Moje forum 03.12.06, 12:20
              75 ER;d
    • marwolo Re: Moje forum 21.12.06, 14:11
      wolny_forum napisał:

(...)> Na forumie wiekszoswc wpisow ma charakter towarzyski i jest o dupie
      maryny,
      > czesc tylko dotyczy depresji, wiec albo wiekszosc wpisow bedzie cieta, i
      > pojawia sie moze ze trzy watki na tydzien o lekach i 4 w stylu "jakie me zycie
      > beznadziejne", albo ciecia beda calkowicie arbitralne. (tyle jesli chodzi o
      > poziom wpisow)

Z grubsza się zgadzam. Właściwie, to zupełnie...
      pzdr
      • el_fascisto Re: Moje forum 21.12.06, 19:08
        Fajna sygnaturka. A może jeszcze sprawdzić, czy nie był agentem WSI?:D
        • el_fascisto Re: Moje forum 22.12.06, 13:28
          Albo czy nie sprowokował skandalu w Samoobronie:D

Teraz, gdy już poznałem się na ludziach, wolę psy. (Fryderyk II)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka