sarah1989 20.01.08, 21:27 Ja niedawno stwozyłam swojego bloga mojadepresja.blogspot.com/ mysle,ze takie opisanie światu swoich uczuć pomaga,przynajmniej mnie.Co o tym myślicie?macie swojego bloga? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trajlajlaj Re: Piszecie bloga? 21.01.08, 01:03 Ja jakieś 15 lat temu pisałam dziennik czy pamiętnik.Nie było wtedy internetu,zresztą wstydziłabym się takich osobistych wynurzeń.Jak choroba przeszła spaliłam to w kominku u znajomych na działce.Nic tak kobiety nie plami jak papier.Im bardziej tajemnicza - tym bardziej pożądana. Odpowiedz Link Zgłoś
trajlajlaj Re: Piszecie bloga? 21.01.08, 01:07 Proponuję przeczytać książkę prof.Kazimierza Dąbrowskiego - Trud istnienia.I wszystko będzie jasne.Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Piszecie bloga? 21.01.08, 12:28 ja przeczytalem ze cos takiego dzieli sie na trzy czesci, jedna pali od razu ( zauwaz ,ze przeczytalem ! ) druga zabiera ze soba, a trzecia pali w obrebie miasta na wypadek oblezenia otoz sek w tym ze czytalem nieuwaznie i co sie z tym robi konczylem w trakcie czynnosci, mam poza tym swoje zdanie na temat papieru,po drugiej stronie masz rozne rzeczy,leki ... nie spieszylbym sie z wydawaniem opinii najgorsza jednak jest proporcja, najpierw zezre wiekrze pol czekolady potem rzeszte a na ostatku zywie sie takimi malymi kawaleczkami a potem nie mam nic Odpowiedz Link Zgłoś
demole Re: Piszecie bloga? 21.01.08, 12:54 watrobe i serce nalezy wyjac,zolc zostawic,wnetrznosci wyrzucic, a reszte powoli palic w obecnosci osoby ktora opetal zly duch Odpowiedz Link Zgłoś
borasca107 Re: Piszecie bloga? 25.01.08, 20:53 sarah1989 napisała: > mysle,ze takie opisanie światu swoich uczuć pomaga,przynajmniej > mnie.Co o tym myślicie?macie swojego bloga? mysle ze to dobry sposob Odpowiedz Link Zgłoś
kontrreformacja Re: Piszecie bloga? 26.01.08, 00:18 No ale po jednym wpisie tylko? Zajrzałam, poczytać sobie chciałam a tu tylko preludium. A co do bloga to założyłam kiedyś, ale nie chciało mi się pisać. Na forach wolę, bo przynajmniej wiem, że ktoś to czyta. ;) Mam też pamietnik, gdzie czasem zapisuję jakieś myśli dla siebie, żeby pamiętać o czymś, albo żeby powyzywać pewne osoby w bezpieczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
through_changes Re: Piszecie bloga? 26.01.08, 00:34 Moja depresja? Nie będę tej cholery aż tak celebrować, niech się wynosi. Nie chcę jej znać. Odpowiedz Link Zgłoś