03.09.03, 17:19
Czytałem już kilka Tewoich wy[owiedzi. Napisz konkretnie dlaczego tego Maja
tak bardzo odradzasz. Czyżby składal ci niemoralne propozycje? Zaspokoj naszą
ciekowosc.
Obserwuj wątek
    • looserka Re: mr hayd 03.09.03, 18:08
      artek78 napisał:

> Czytałem już kilka Tewoich wy[owiedzi. Napisz konkretnie dlaczego tego Maja
      > tak bardzo odradzasz. Czyżby składal ci niemoralne propozycje? Zaspokoj naszą
      > ciekowosc.

Przyłaczam się i dodaję pytanie : czy jest w Krakowie jakis psychiatra, którego
      naprawdę warto odwiedzić (czuję, że niedługo ta informacja może mi się przydać)?

loo
    • mr_hyde Re: mr hayd 03.09.03, 19:22
      artek78 napisał:

> Czytałem już kilka Tewoich wy[owiedzi. Napisz konkretnie dlaczego tego Maja
      > tak bardzo odradzasz. Czyżby składal ci niemoralne propozycje? Zaspokoj naszą
      > ciekowosc.

Nie mówię,ze go bardzo jakoś szczególnie odradzam.Na tle innych to i tak jest
      średnio na jeża.Pewnie są jakieś osobowości,którym takim pan Maj może pomóc
      ale na pewno ja do nich nie należę.
      • artek78 Re: mr hayd 03.09.03, 19:39
        Jeśli możesz napisz jednak co akurat w takim psychiatrze może człowiekowi nie
        odpowiadać. Oczywiście będzie to Twój pkt. widzenia, ale to nas też czegoś może
        nauczyć, mamy w końcu dar wyciągania wniosków, analizowania...
        Psychiatra średnio na jeże, to dla mnie bardzo tajemnicze powiedzenia teraz.
        Wyraż się więc proszę.
        • mr_hyde Re: mr hayd 03.09.03, 20:13
          artek78 napisał:

> Jeśli możesz napisz jednak co akurat w takim psychiatrze może człowiekowi nie
          > odpowiadać. Oczywiście będzie to Twój pkt. widzenia, ale to nas też czegoś
          może
          >
          > nauczyć, mamy w końcu dar wyciągania wniosków, analizowania...
          > Psychiatra średnio na jeże, to dla mnie bardzo tajemnicze powiedzenia teraz.
          > Wyraż się więc proszę.

Drogi kolego podoba Ci się pan Maj,pomoga Ci no to fajnie cieszę się razem z
          Tobą.Mnie on osobiście nie odpowiada a ze jest "średnio na jeża" miałem na
          myśli przeciętny na tle innych lekarzy oczywiście co podkreślam.Piszesz o sobie
          w liczbie mnogiej,dużo Was?Może sam napiszesz co sądzisz o Stanisławie mam
          również dar do wyciągania wniosków,analizowania....
      • kolegadryndryn Re: mr hayd 03.09.03, 21:29
        WITAJ,
        MIALES COS NAPISAC W "KULTOWYM" WATKU O LENARTROWICZA, NA TEMAT RZECZONEGO
        STANISLAWA-CZY TO JUZ MIALO MIEJSCE?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka