artek78 03.09.03, 17:19 Czytałem już kilka Tewoich wy[owiedzi. Napisz konkretnie dlaczego tego Maja tak bardzo odradzasz. Czyżby składal ci niemoralne propozycje? Zaspokoj naszą ciekowosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looserka Re: mr hayd 03.09.03, 18:08 artek78 napisał: > Czytałem już kilka Tewoich wy[owiedzi. Napisz konkretnie dlaczego tego Maja > tak bardzo odradzasz. Czyżby składal ci niemoralne propozycje? Zaspokoj naszą > ciekowosc. Przyłaczam się i dodaję pytanie : czy jest w Krakowie jakis psychiatra, którego naprawdę warto odwiedzić (czuję, że niedługo ta informacja może mi się przydać)? loo Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: mr hayd 03.09.03, 19:22 artek78 napisał: > Czytałem już kilka Tewoich wy[owiedzi. Napisz konkretnie dlaczego tego Maja > tak bardzo odradzasz. Czyżby składal ci niemoralne propozycje? Zaspokoj naszą > ciekowosc. Nie mówię,ze go bardzo jakoś szczególnie odradzam.Na tle innych to i tak jest średnio na jeża.Pewnie są jakieś osobowości,którym takim pan Maj może pomóc ale na pewno ja do nich nie należę. Odpowiedz Link Zgłoś
artek78 Re: mr hayd 03.09.03, 19:39 Jeśli możesz napisz jednak co akurat w takim psychiatrze może człowiekowi nie odpowiadać. Oczywiście będzie to Twój pkt. widzenia, ale to nas też czegoś może nauczyć, mamy w końcu dar wyciągania wniosków, analizowania... Psychiatra średnio na jeże, to dla mnie bardzo tajemnicze powiedzenia teraz. Wyraż się więc proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: mr hayd 03.09.03, 20:13 artek78 napisał: > Jeśli możesz napisz jednak co akurat w takim psychiatrze może człowiekowi nie > odpowiadać. Oczywiście będzie to Twój pkt. widzenia, ale to nas też czegoś może > > nauczyć, mamy w końcu dar wyciągania wniosków, analizowania... > Psychiatra średnio na jeże, to dla mnie bardzo tajemnicze powiedzenia teraz. > Wyraż się więc proszę. Drogi kolego podoba Ci się pan Maj,pomoga Ci no to fajnie cieszę się razem z Tobą.Mnie on osobiście nie odpowiada a ze jest "średnio na jeża" miałem na myśli przeciętny na tle innych lekarzy oczywiście co podkreślam.Piszesz o sobie w liczbie mnogiej,dużo Was?Może sam napiszesz co sądzisz o Stanisławie mam również dar do wyciągania wniosków,analizowania.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolegadryndryn Re: mr hayd 03.09.03, 21:29 WITAJ, MIALES COS NAPISAC W "KULTOWYM" WATKU O LENARTROWICZA, NA TEMAT RZECZONEGO STANISLAWA-CZY TO JUZ MIALO MIEJSCE? Odpowiedz Link Zgłoś