quickie 23.11.03, 20:28 www.allegro.pl/show_item.php?item=18214232 NOWOŚĆ !!!!PORADY NA WSZELKIE PROBLEMY OD PSYCHOLOGÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickie Re: SUPER PORADY 23.11.03, 22:23 Coz, zapytam sie tak: czy lepiej aby ludzie chodzili do wróżek albo do TVNu do Drzyzgi czy jak dostaną porade od profesjonalisty na w odpowiedzi na swoj problem? Moze "profesjonalista" nie da rozwiązania, moze nie rozpozna w pełni, ale przynajmniej naświetli o co chodzi i skieruje na "niewirtualną wizytę". Ogłaszając się odpowiadam na popyt na takie usługi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_hyde Re: SUPER PORADY 23.11.03, 22:41 quickie napisał: > Coz, zapytam sie tak: czy lepiej aby ludzie chodzili do wróżek albo do TVNu do > Drzyzgi czy jak dostaną porade od profesjonalisty na w odpowiedzi na swoj > problem? Moze "profesjonalista" nie da rozwiązania, moze nie rozpozna w pełni, > ale przynajmniej naświetli o co chodzi i skieruje na "niewirtualną wizytę". > Ogłaszając się odpowiadam na popyt na takie usługi. Pozdrawiam. A jaki z ciebie profesjonalista????Może skończyłeś psychologie i tyle jak tysiące innych co roku.Nie ściemniaj że pracujesz w jakiejś Poradni Zdrowia Psychicznego bo gdyby tak było to po takiej akcji już byś wyleciał na ryj z pracy.Ja bym się wstydził tego co robisz ale nie martw się nie tacy jak ty po ziemi chodzą niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
quickie Re: SUPER PORADY 24.11.03, 00:42 Cóż, profesjonalista niezły. Podobnie jak i ty skończyłem ten kierunek będą c lepszym od tysięcy. A to, że zawód się ma po to aby zarabiać, a nie być Matką Teresą to inna sprawa. Czym się różni pisanie do gazet o swoich problemach czy chodzenie do energoterapeutów. Chcę pomagać na tyle, na ile będe w stanie droga elektroniczną i, choć byc może balansuje to na krawedzi etyki zawodu, starać sie pomagać innym.Ponadto, dotrę do większej ilości osób... Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: SUPER PORADY 23.11.03, 23:07 quickie, a Ty oferujesz swoje wirtualne porady za pieniądze?? I jeszcze przyznajesz się, że przynajmniej (najwyżej?) możesz skierować kogos do niewirtualnego specjalisty?? Człowieku, przecież tu ludzie robia to samo za darmo! Zastanów się nad sobą i poszukaj sobie innego (sprytniejszego) sposobu naciągania ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
quickie Re: SUPER PORADY 24.11.03, 00:30 Nikogo nie naciągam.Twój wybór czy chcesz kupić czy nie.Nie oferuje leków na choroby itp.Na forum też udzielałem porad.Cóż, jeśli boli Ciebie, że robisz to za darmo,zabierz się za zarabianie kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
kierowca.autobusu Re: SUPER PORADY 24.11.03, 00:44 Ty chyba naprawdę myślisz, że znajdziesz tu frajerów, którzy kupia od Ciebie ulotki z poradni zdrowia pychicznego. Takie porady każdy może znaleźć sobie sam w necie za darmo - na tym forum udziela ich wykwalifikowany psychiatra, również za free, więc jednak jesteś naciągaczem, bo próbujesz sprzedać ludziom coś, za co wcale nie muszą płacić. Odrażające tym bardziej, że chodzi o ludzi chorych. Odpowiedz Link Zgłoś