izadziwna 24.11.03, 16:37 mam czternascie lat mama przez przypadek dowiedzial sie ze mam depresje ale nie wierzy mowi ze udaje jak sobie pomóc wiele razy probowalam popelnic samobojstwo w szkole co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_hyde Re: moia matka o depresji 24.11.03, 17:03 izadziwna napisała: > mam czternascie lat mama przez przypadek dowiedzial sie ze mam depresje ale > nie wierzy mowi ze udaje jak sobie pomóc wiele razy probowalam popelnic > samobojstwo w szkole co dalej ? Skąd się dowiedziała i jak?Leczyłaś się?Jak to próbowałaś popełnić samobójstwo? Jakbyś miała próbe za sobą toby wiedzieli.A jak by była nieudana to szpital murowany albo kostnica(jakby była udana). Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.grobel Re: moia matka o depresji 25.11.03, 23:39 Mam takie pytanie, jak poprzednik - co to znaczy, że mama się dowiedziała przez przypadek? Od kogo? Kto Ci powiedział, że masz depresję? Czy byłaś u lekarza? To są naprawdę ważne pytania, ważne sprawy. Coś się zapewne dzieje skoro myślałaś o samobójstwie w szkole. Koniecznie porozmawiaj o tym z kimś, do kogo masz zaufanie. Może nie jest tak, że mama Cię nie rozumie tylko po prostu niepokoi się o Ciebie i może się zdenerwowała czy przeraziła Może wcześniej nie rozmawiałyście szczerze. Spróbuj porozmawiać z mamą spokojnie. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
izadziwna Re: moia matka o depresji 30.11.03, 15:19 nie bylam u lekarza dowiedziala sie przez przypadek robilam test na tej stronie wszystkie kreski czerwone rozmawialam o tym z nauczyciele to naprawde spoko gosc ale problem w tym ze zaczynam go kochac nie tak jak chlopaka ale jak ojca Odpowiedz Link Zgłoś