667 wyników w czasie 96 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: in vitro marzec 2014 klinika bocian kontynuac

:) ja kurcze nie wiem, nie mówiłam mojemu lekarzowi o in vitro bo my z M to nikomu nie mowiliśmy. Ogolnie szykuje się na sn, ale nie wiem czy nie chojrakuje, a może to nie jest takie straszne? Zapisałam się do szkoły rodzenia w szpitalu gdzie chcę rodzić, we wrześniu będą zajęcia, termin mam na 22

Re: in vitro marzec 2014 klinika bocian kontynuac

kogoś z kim mogę porozmawiać o in virto. Wtedy udało nam się ale wszystkie poroniłyśmy. Jedna z koleżanek miała mrozaki i podeszła we wrześniu do crio i się udało. Ja i druga koleżanka walczymy dalej. Kro.ps jestem ciekawa jak to wyjdzie na cyklu naturalnym. Oczywiście trzymam kciuki i dziękuję, że ty

Re: IVf grudzień '15 wątek szczęśliwy ;)

witam czytam was czasem piszę i chce się podzielić swoim smutkiem ja kończę z in-vitro teraz znów zaszłam w ciąże widziałam dzidzie słyszałam serduszko termin na 21 września pojechałam wczoraj do lekarza i co...mój dzidziuś nie żyje już dwa tygodnie i w poniedziałek muszę usunąć już 5 ciąże a pytam

Re: IVf styczeń '16 wątek szczęśliwy ;)

dawce euthiroxu.I wyślę wszystko do Kliniki i po cichutko zaczynam mieć nadzieję że tym razem będę już mogła podejść.A później będę Was prosić o kciuki,aby się udało.... -- Staramy się 3 lata. Lipiec 2014 pierwsze in vitro-nie doszło nawet do transferu. Grudzień 2014-ICSI-3 zarodki,trzy podane i

Re: Szczecin In Vitro cdn.

to 2008 rok też prywatna. Poprzedzona wizytą w szpitalu i badaniami. Uzyskaliśmy 4 blastocysty. Także dwa transfery nieudane. Byłam wykończona i poddaliśmy się, ale pojawiła się refundacja i tak dalej: wrzesień 2013 w ramach programu NFZ u doktorą Bączkowskiego kolejna procedura. Wielkie odżyte

Re: Szczecin In Vitro cdn.

Staramy się od 2012r. Tylko zakwalifikowalismy się we wrześniu 2014 r ale zanim Zaczęliśmy stymulacje to minął rok, po drodze były przygody z torbielami. Mamy jeszcze 3 blastki zamrożone.

Re: pytanie o dawkę Letrox-u

In vitro :( luty 2015 - 2 Rządowe In vitro :( maj 2015 - crio Śnieżynki 3cb :(

Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3

Ja jak byłam ostatnio - jeszcze we wrześniu zapłaciłam za wizytę i jak się okazało, że już zaczynam stymulację itd to mi te pieniądze zwrócili, tylko po wizycie musiałam iść do kasy. W ogóle to przecież jest tak(albo powinno być), że jak się jest w programie to nie powinno się płacić za wizyty. Bez

Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3

Cytrynka, a jeszcze mam jedni pytanie. Pisałaś, że masz donieść cytologie, którą miałaś robioną przed rokiem. Minęło 12 m-cy?. Bo ja mam cytologię z września 2014 i jak ostatnio byłam na wizycie to IP nie był w stanie mi powiedzieć czy może być to badanie czy już za stare. Zastanawiam się czy na

Re: in vitro wrzesien/październik'15 wątek szczęś

Minianka a czemu przy pierwszym invitro nie doszło do transferu? Jajeczka się nie zaplodniły? Zobaczysz że teraz w Polsce się uda! To ja też pokrótce o sobie: 6 lat starań, 6 inseminacji - bez powodzenia, wrzesień 2014 ivf - 5 zarodków. Pierwszy 5 tc Aniołek, drugi transfer cb, 3 pozostałe

Re: in vitro wrzesień/październik'15 wątek szczęś

Twojej obecnej pracy się uspokoi i beziesz chciała do niej wrócić?Bądź spokojna,jeszcze sporo czasu do lutego... -- Staramy się 3 lata. Lipiec 2014 pierwsze in vitro-nie doszło nawet do transferu. Grudzień 2014-ICSI-3 zarodki,trzy podane i żaden z nami nie został. Czerwiec 2015-ICSI-dwa zarodeczki

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014 cz.2

Drogie mamusie wiec ja tera napisze pare slow. My zaraz będziemy 18 września miec za soba 2 miesiace. U nas dzien jak co dzien...w dzien synus robi sobie drzemki jak jestesmy w domciu. Gdy pójdziemy na spacerek to przespi caly spacerek,widocznie pasuje mu swieze powietrze. Jedynie co tak dluzej

Re: sierpniowo/wrześniowe in vitro 2014 cz.2

Nadiuska fajne to co piszesz:) widać że macierzyństwo Cię uskrzydla i to jest piękne:) U mnie dalej nic :( ciekawa jestem na ile mnie wszystko zaskoczy.Myślałam że sobie troszkę poród i dzień zaplanuję a tu nic z tego.Emocje podobne do tych z września jak czekałam na pozytywny wynik bhcg:) to było

Re: in vitro lipiec/ sierpien 2015

Oliwcia mi też Was brakowało... dlatego nie mogłam inaczej i musiałam się odezwać :) Koniecznie posprawdzaj wszystko i walcz dalej, bo kto jak nie Ty :)! evulka4 będę trzymać kciuki 18 września za Twoje 2 maluszki :) Niech najlepiej obydwa zostaną z mamusią :) Kasiu kładź się spać kochana, bo

Re: In Vitro czerwiec 2015

Witajcie dziewczyny, jestem nowa na forum, i choć moja przygoda z in vitro zaczęła się we wrześniu 2014r to dopiero dziś postanowiłam się zalogować. Jestem w programie rządowym, wczoraj miałam podany ostatni zarodek z pierwszej procedury. Miałam pobranych 16 komórek jajowych, z czego 5 się

Re: In Vitro czerwiec 2015

Dziewczyny dzięki za miłe słowa :) Będę się starała być twarda... Zresztą nawet dobrze mi to wychodzi więc czemu dziś miałaby być inaczej.... miniana74 nawet tak nie myśl Kochana! To zbieg okoliczności jak to dziewczyny piszą! Odrzuć te złe wibracje :) A kysz!.... Pamiętasz, że nasz wątek ma być

Re: IN VITRO - program rządowy Poznań/Polna (cz.5

cudaka. Endometrium 5,6 mm trójwarstwowe. W tą środę, czyli 14 d.c. mam kolejny podgląd, ale już wiem, że ten cykl muszę sobie odpuścić. Niech żyje progynova 21 :> Cudne efekty mi porobiła :( Nie mam już siły :( Chyba opuszczę sobie to wszystko i podejdę dopiero we wrześniu, o ile nic znowu się nie

1 2 3 4 5 6