713 wyników w czasie 92 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: InVitro Warszawa Invimed

Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy w invimedzie w programie rządowym podają embrioglue na rządanie pacjętki? I drugie nie wiecie czy są jeszcze miejsca w programie? -- 1. IVF 08.2014 :( 2. IVF-ICSI: transfer 10.2014 :(

Re: InVitro Warszawa Invimed

hej dziewczyny..dołączam do Was. jestem po pierwszym podejsciu w Inwimedzie w grudniu 2014, teraz będę podchodziła kolejny raz.

Re: Refundacja IVF w Invimed Wrocław

na drugą połowe 2014 roku ale ja na pierwszej wizycie byłam w sierpniu 2013

Re: Refundacja IVF w Invimed Wrocław

kochana - idz i spytaj, pierwsza wizyta po nieudanym ivf z NFZ jest za darmo :) -- niepłodność idiopatyczna( 9 lat starań ) -transfer 11.09.2013 - nieudany, brak śnieżynek ...przerwa do stycznia 2014r , potem ruszam od nowa.

Re: IVF styczeń/luty 2014.

w stopce mam Invimed Wrocław, dr Gizler.:-) Dziś przyjelam 3 zastrzyk gonanpeptylu, w czwartek kolejna wizyta... tez pierwsze podejście -- Podchodzę do procedury In-vitro IMSI klinika Invimed., Wrocław na etapie: gonanpeptyl daily 1/dziennie

Re: IVF styczeń/luty 2014.

Beta 0,1. Porazka Invimed Wrocław, I podejście In-vitro ICSI 28.01 punkcja, 31.01 transfer 2 bąbelki, czekamy....

Re: starania rok 2014

A czy jest któras z was w INVIMED-ie W-wa I bedzie miał transfer w styczniu?

Re: starania rok 2014

Gatewa ja tez mam wizyte 2.01.tylko ze to moj 14d.c.i tak mysle ze ok 7,8 bedzie transfer ...a jestes z invimed warszawa?...

Re: in vitro grudzień 2014

hej ja jednak wybrałam invimed w katowicach ....

Re: in vitro grudzień 2014

86edyta u kogo się leczysz w invimed ? i jak długo ?

Re: in vitro pazdziernik 2014

Invimed w-wa

Re: in vitro pazdziernik 2014

; Lipiec 2014 nieudane 1-wsze podejście do in vitro - program rządowy Invimed W-wa; bez mrozaków

Re: in vitro maj 2014

A jaki lekarz? :) -- Pierwsze podejście do in vitro w Invimed we Wrocławiu 20.04- rozpoczęcie stymulacji :)

Re: in vitro maj 2014

Żórawski :) -- Pierwsze podejście do in vitro w Invimed we Wrocławiu 20.04- rozpoczęcie stymulacji :)

Re: in vitro marzec 2014

Też :) -- 5 lat starań teraz InviMed Wrocław 24 marca transfer 3 dniowego zarodka

Re: in vitro marzec 2014

Dziewczyny ktoś jeszcze testuje 4-7 kwietnia?? Bo przyda się wsparcie :) -- 5 lat starań teraz InviMed Wrocław 24 marca transfer 3 dniowego zarodka

Re: in vitro czerwiec 2014

cześć dziewczyny, oczekuję razem z Wami na rozwój sytuacji... :) dzisiaj robiłam progesteron 12,75 (no szału nie ma) -- 2.podejście Invimed Wrocław IVM transfer 16.06, 0mroziakow punkcja 13.06 1.Punkcja 28.02 transfer 3.03 Invimed Wrocław IVM, 0 mroziaków leki duphaston 4x1, luteina 3

Re: in vitro czerwiec 2014

Gosia ja jestem w invimed warszawa, kurcze to z kad się wzięła ta wscieklizna u ciebie? ?? Dziewczyny chyba wam zazdroszczę bo chyba też bym wolała się kluc ,przynajmniej by się coś działo a tak czekam i czekam i znowu czekam :/ Lin a co u ciebie, jak po wizycie?

Re: in vitro kwiecień 2014 r.

Ja invimed we Wrocławiu. A jakie leki do stymulacji przyjmowałaś?

Re: in vitro kwiecień 2014 r.

Ja 4 dzień stymulacji ;) -- Pierwsze podejście do in vitro w Invimed we Wrocławiu 20.04- rozpoczęcie stymulacji :)

1 2 3 4 5 6