Dodaj do ulubionych

Fokus budowa domów ?

31.01.06, 18:26
www.fokus.info.pl

firma dewleoperska, kt buduje domy jednorodzinne w Polsce i Europie. Czy ktos
budował z ta firmą ?
interesuja mnie wszelkie informacje na temat wiarygodności.

Obserwuj wątek
    • Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 01.02.06, 16:36
      wlasnie, napiszcie cos o nich
      • Gość: kika Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.06, 18:37
        podtrzymuję, twierdzą ze zbudowali mnóstwo domów, tylko nikt ich nie zna .
        • Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 02.02.06, 15:50
          a dzwonil ktos do nich moze?
          • joma24 Re: Fokus budowa domów ? 02.02.06, 17:09
            dzwoniłam, pierwsze wrażenie dobre (ma facet gadane), ale jak się wejdzie w
            szczegóły to strasznie nieprofesjonalni. Ja rezygnuję - poczekam do maja i
            ogladne najnowsze budowy.
            • Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.06, 22:29
              napisz cos wiecej o jakich szczegolach mowisz bo tak to kazdy moze napisac
    • Gość: kuba Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.06, 22:11
      w wątku nie chodzio o krytyke ,ale o info, czy ktoś zna tą firme i może o niej
      cos dobrego powiedzieć ?
      • Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 07.02.06, 16:10
        podnosze temat
        • Gość: nikt Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.06, 09:42
          no wąsnie teamt podnoszony, ale firmy nikt nie zna :(
          • Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 08.02.06, 14:02
            nie powinno tak byc skoro w okolicy smardzowa sprzedali 20 dzialek pod domki
            ale moze nie jest to do konca prawda
            trudno moze ktos jednak mial z nimi interesy
            • Gość: nikt Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 08:58
              i twierdza ze wybudowali mnóstwo domów :( ... cos tu jednak nie gra ?
              • Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 22.03.06, 14:36
                nadal nikt nic nie wie o nich
                do gory niech idzie
                • Gość: sanity Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 20:28
                  No właśnie szkoda, bo ceny mają porażające, w pozytywnym sensie :) Aż wierzyć
                  się nie chce, że tak tanio i chyba właśnie z tego powodu nikt się tym bardziej
                  nie interesuje. No nie do wiary po prostu :)
                  • Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 20:29
                    trudno ocenic dopoki nie odezwie sie ktos kto z nimi wspolparcowal
                    • Gość: snella Re: Fokus budowa domów ? IP: 82.160.135.* 24.01.07, 18:43
                      Witam dwa lata temu postawili nam dom pod Warszawa bez zażutu opoznienie
                      miesieczne ale robota solidna pisze bo nadal korzystam z firmy tym razem dla
                      corki sedecznie polecam
                  • Gość: CENY Re: Fokus budowa domów ? IP: *.e-wro.net.pl 20.04.07, 10:55
                    TO ZNACZY ILE? JAKIE CANY MAJĄ. PODAJ PRZYKLAD? :)
                    • Gość: kalia Re: Fokus budowa domów ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:42
                      nie ufajcie tej firmie. To oszusty i tyle. Współczuję każdej osobie która
                      zacznie z nimi współpracę...rozczarowanie gwarantowane...powodzenia!
    • Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.06, 23:31
      up
      • Gość: zainteresowany Re: Fokus budowa domów ? IP: *.as.kn.pl 27.12.06, 19:50
        up
    • Gość: specjalista Re: Fokus budowa domów ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.01.07, 00:00
      Firme FOKUS DEVELOPER sprawdzilem poniewaz moja kuzynka sie u nich
      budowala.Solidna firma duzy kapital, piekna hala z maszynami, bardzo dobra
      strona www.fokus.info.pl,piekne biuro w rynku Wlodkowica 12a, zdyscyplinowani
      fachowcy terminowo wywiazali sie z inwestycji polecam Tomek.
      • klientka82 Re: Fokus budowa domów ? 03.03.07, 19:48
        Gość portalu: specjalista napisał(a):

> Firme FOKUS DEVELOPER sprawdzilem poniewaz moja kuzynka sie u nich
        > budowala.Solidna firma duzy kapital, piekna hala z maszynami, bardzo dobra
        > strona www.fokus.info.pl,piekne biuro w rynku Wlodkowica 12a, zdyscyplinowani
        > fachowcy terminowo wywiazali sie z inwestycji polecam Tomek.
        Ależ jak..kiedy oni to biuro od lutego tam mają. A wcześniej tj 26.01(kiedy to
        było pisane) mieli biuro w Poltegorze. Coś nie klei się to...Ja próbowałam się
        do nich dodzwonić to zawsze mówili że są bardzo zajęci albo że oddzwonią..a
        stacjonarne nry przekierowane mieli na komórki..nigdy nie oddzwonili:((
      • Gość: Peter Re: Fokus budowa domów ? IP: *.promax.media.pl 19.04.07, 21:57
        > Firme FOKUS DEVELOPER sprawdzilem poniewaz moja kuzynka sie u nich
        Szkoda że ja nie sprawdziłem :-(

> budowala.Solidna firma duzy kapital, piekna hala z maszynami, bardzo dobra
        He, he, duży kapitał, ale swoich długów nie potrafią uregulować...

> fachowcy terminowo wywiazali sie z inwestycji polecam Tomek.
        A ja nie polecam, bo się nie wywiązali.
        • Gość: 123 Re: Fokus budowa domów ? IP: *.e-wro.net.pl 20.04.07, 10:56
          --------------------------------------------------------------------------------
          TO ZNACZY ILE? JAKIE CANY MAJĄ. PODAJ PRZYKLAD? :)
        • Gość: oszukany Re: Fokus budowa domów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 12:59
          uwaga...to naciągacze i oszuści, oszukali wiele firm, nie maja biur, zarejestrowani są w domu u rodziców, Pan Aleksander jeździ BMK ą srebrną PO526AK. Firma Fokus - ich, ma zgłoszoną upadłość i jest doniesienie do prokuratury
    • Gość: jacek Re: Fokus budowa domów ? IP: *.e-wro.net.pl 24.04.07, 11:10
      jakie ceny mają ... ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka