joma24 31.01.06, 18:26 www.fokus.info.pl firma dewleoperska, kt buduje domy jednorodzinne w Polsce i Europie. Czy ktos budował z ta firmą ? interesuja mnie wszelkie informacje na temat wiarygodności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 01.02.06, 16:36 wlasnie, napiszcie cos o nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.06, 18:37 podtrzymuję, twierdzą ze zbudowali mnóstwo domów, tylko nikt ich nie zna . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 02.02.06, 15:50 a dzwonil ktos do nich moze? Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: Fokus budowa domów ? 02.02.06, 17:09 dzwoniłam, pierwsze wrażenie dobre (ma facet gadane), ale jak się wejdzie w szczegóły to strasznie nieprofesjonalni. Ja rezygnuję - poczekam do maja i ogladne najnowsze budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.06, 22:29 napisz cos wiecej o jakich szczegolach mowisz bo tak to kazdy moze napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.02.06, 22:11 w wątku nie chodzio o krytyke ,ale o info, czy ktoś zna tą firme i może o niej cos dobrego powiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 07.02.06, 16:10 podnosze temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.02.06, 09:42 no wąsnie teamt podnoszony, ale firmy nikt nie zna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 08.02.06, 14:02 nie powinno tak byc skoro w okolicy smardzowa sprzedali 20 dzialek pod domki ale moze nie jest to do konca prawda trudno moze ktos jednak mial z nimi interesy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.02.06, 08:58 i twierdza ze wybudowali mnóstwo domów :( ... cos tu jednak nie gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: 62.111.218.* 22.03.06, 14:36 nadal nikt nic nie wie o nich do gory niech idzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanity Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 20:28 No właśnie szkoda, bo ceny mają porażające, w pozytywnym sensie :) Aż wierzyć się nie chce, że tak tanio i chyba właśnie z tego powodu nikt się tym bardziej nie interesuje. No nie do wiary po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.06, 20:29 trudno ocenic dopoki nie odezwie sie ktos kto z nimi wspolparcowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snella Re: Fokus budowa domów ? IP: 82.160.135.* 24.01.07, 18:43 Witam dwa lata temu postawili nam dom pod Warszawa bez zażutu opoznienie miesieczne ale robota solidna pisze bo nadal korzystam z firmy tym razem dla corki sedecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CENY Re: Fokus budowa domów ? IP: *.e-wro.net.pl 20.04.07, 10:55 TO ZNACZY ILE? JAKIE CANY MAJĄ. PODAJ PRZYKLAD? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalia Re: Fokus budowa domów ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 09:42 nie ufajcie tej firmie. To oszusty i tyle. Współczuję każdej osobie która zacznie z nimi współpracę...rozczarowanie gwarantowane...powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Fokus budowa domów ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.03.06, 23:31 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: specjalista Re: Fokus budowa domów ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.01.07, 00:00 Firme FOKUS DEVELOPER sprawdzilem poniewaz moja kuzynka sie u nich budowala.Solidna firma duzy kapital, piekna hala z maszynami, bardzo dobra strona www.fokus.info.pl,piekne biuro w rynku Wlodkowica 12a, zdyscyplinowani fachowcy terminowo wywiazali sie z inwestycji polecam Tomek. Odpowiedz Link Zgłoś
klientka82 Re: Fokus budowa domów ? 03.03.07, 19:48 Gość portalu: specjalista napisał(a): > Firme FOKUS DEVELOPER sprawdzilem poniewaz moja kuzynka sie u nich > budowala.Solidna firma duzy kapital, piekna hala z maszynami, bardzo dobra > strona www.fokus.info.pl,piekne biuro w rynku Wlodkowica 12a, zdyscyplinowani > fachowcy terminowo wywiazali sie z inwestycji polecam Tomek. Ależ jak..kiedy oni to biuro od lutego tam mają. A wcześniej tj 26.01(kiedy to było pisane) mieli biuro w Poltegorze. Coś nie klei się to...Ja próbowałam się do nich dodzwonić to zawsze mówili że są bardzo zajęci albo że oddzwonią..a stacjonarne nry przekierowane mieli na komórki..nigdy nie oddzwonili:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Fokus budowa domów ? IP: *.promax.media.pl 19.04.07, 21:57 > Firme FOKUS DEVELOPER sprawdzilem poniewaz moja kuzynka sie u nich Szkoda że ja nie sprawdziłem :-( > budowala.Solidna firma duzy kapital, piekna hala z maszynami, bardzo dobra He, he, duży kapitał, ale swoich długów nie potrafią uregulować... > fachowcy terminowo wywiazali sie z inwestycji polecam Tomek. A ja nie polecam, bo się nie wywiązali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Fokus budowa domów ? IP: *.e-wro.net.pl 20.04.07, 10:56 -------------------------------------------------------------------------------- TO ZNACZY ILE? JAKIE CANY MAJĄ. PODAJ PRZYKLAD? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukany Re: Fokus budowa domów ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 12:59 uwaga...to naciągacze i oszuści, oszukali wiele firm, nie maja biur, zarejestrowani są w domu u rodziców, Pan Aleksander jeździ BMK ą srebrną PO526AK. Firma Fokus - ich, ma zgłoszoną upadłość i jest doniesienie do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Fokus budowa domów ? IP: *.e-wro.net.pl 24.04.07, 11:10 jakie ceny mają ... ? Odpowiedz Link Zgłoś