ewa.soroka 08.02.05, 10:55 Interesuja mnie opinie na temat tego wózka. Jeśli ktoś go ma albo coś o nim słyszał to proszę o wszystkie -za i -przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.soroka Re: Co są dzicie o wózku Inglesina Magnum. 08.02.05, 10:57 Sorry, oczywiście co sądzicie - powinno być w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
kuki77 Re: Co są dzicie o wózku Inglesina Magnum. 08.02.05, 11:39 Właśnie ostatnio taki oglądałam Inglesina Magnum ale na stelażu alumn Waży w sumie 11.5 kg co jest dla mnie bardzo dużym atutem.boję się tylko że gondolka jest trochę za mała, ale to mój pierwszy maluch i nie mam doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: Co są dzicie o wózku Inglesina Magnum. 08.02.05, 13:39 My mamy Iglesinę Magnum Plenet, kupioną w 2001 roku, wyjeździł sie w niej synek (koła super na wertepy!!!!) teraz jeżdzi córeczka, wygodny i wg. mnie całkiem duży, sprawdza się doskonale, dla mnie dodatkowym atutem jest kolor Planet, ale to nie tylko kolor jak i inny materiał niż wszystkie, myślę, że zdecydowanie bardziej trwały, wózek ma prawie 4 lata i wygląda super!!! Jedyny dla mnie minus to, że skrzypi, ale był użytkowany na osiedlu o piaszczystych drogach. Aha i koniecznie z nosidełkiem samochodowym montowanym na stelażu wózka, bo to się bardzo sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena72 Re: do katarzyna2222 08.02.05, 14:47 A do jakiego wieku jeździł w tym wózku Twój synek? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: do katarzyna2222 08.02.05, 15:18 gdy miał dwa lata jeszcze czasami, gdy była taka potrzeba, w nim jeździł, ale zdecydowanie wolał biegać Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: Co są dzicie o wózku Inglesina Magnum. 08.02.05, 21:55 Wozek jest swietny na wertepy i krzywe chodniki. Kupilam w zeszlym roku. Ten model klasyczny, ktory wazy prawie 14kg. Nie widzialam na zywo tego lekkiego z alu, ale obawiam sie, ze amortyzacja jest inna. Nasz magnum z minusow skrzypi, odpadly dwie zaslepki od klipow oraz jeden caly. Konieczny jest jakis spiworek, bo oslona ma pelno mostkow termicznych. Jest niezgrabny jako spacerowka (wyglad). Jest klocowany i malo elastyczny na zakretach, kilka razy (na kilkaset zdazylo mi sie poczuc lekki brak stabilnosci. Poza tym wszystko sie pieknie sklada, rozklada, zaskakuje klik-klak itp. Jest bardzo wygodny w prowadzeniu i dla dziecka dzieki tym wielkim ciezkim kolom. Bardzo wygodna raczka na dlugie spacery. Koszyk pojemny (choc teoretycznie max wynosi 3kg). Pranie pokrowca latwe. Teraz juz mam zippy, 7.8kg i jak tylko skonczy sie zima, z magnum sie zegnamy do nastepnego dzidziusia Ale widzialam ok. dwuletnie dzieciatko w tym wozku. Moze mama mieszkala na parterze lub z bloku z winda? Magnum polecili nam w sklepie (nie mielismy bladego pojecia na temat wozkow, jedynie wiedzielismy, ile chcemy wydac) i jestem zadowolona, bo sie sprawdzil. Takze, jak nie musisz nosisc wozka wysoko lub jestes silna kobieta, polecam monika Odpowiedz Link Zgłoś
jania22 Re: Co są dzicie o wózku Inglesina Magnum. 09.02.05, 00:26 Ja wlasnie po dluuuuuugich namyslach i "badaniach rynku" kupilam Inglesine Magnum i do niej fotelik. Co prawda nie moge sie jeszcze wypowiedziec na temat uzytkowania (choc juz po lekturze forum wiem ze raczej bede bardzo zdowolona), ale juz teraz wiem ze jest super amortyzowany. Wada jest jego waga ale ja planuje jezdzic nim jakis rok moze troche dluzej a potem przesiasc sie na lzejsza spacerowke. Dodam jeszcze ze mam winde i nie bede go dzwigac wiec bedzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pyzuni Re: Co są dzicie o wózku Inglesina Magnum. 09.02.05, 14:03 Dziewczyny, przecież te skrzypiące koła wystarczy przeczyścić i od czasu do czasu posmarować smarem (najlepszy jest taki specjalny w aerozolu RU-...coś tam) Wcale nie trzeba sie męczyć z tym skrzypieniem! Ja też mam Magnum i polecam go wszystkim. Sprawdzał sie przez ponad półtora roku, teraz czeka na drugiego dzidziusia (nadal wygląda jak nowy). Ale ja mieszkam w domu, a nie w bloku i nigdy nie musiałam dźwigać go po schodach. Odpowiedz Link Zgłoś