Dodaj do ulubionych

Hitler's Daughter - zwiastun filmu

IP: 195.164.0.* 28.07.09, 13:34
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: pDD Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.toya.net.pl 28.07.09, 14:14
      Nie mam problemu z Żydami jako narodem. Mam problem za to z Rydzykiem i jemu
      podobnymi. Jednak z przykrością stwierdzam, że w pewnym sensie rozumiem ich
      obawy. Hasła które pojawiły się w tym filmie mimo, że piękne tworzyli naiwni,
      nieświadomi lub hipokryci. Nie rozumiem postępowania żydów względem
      Palestyńczyków, stosowanej militarnej retoryki wspieranej eskalowaniem
      przemocy. Gdy Izraelczycy atakowali Liban pod pretekstem akcji zbrojnej
      przeciw liderom Hamasu dokonali zbrodni na setkach cywilów. Pamiętam filmik na
      youtube jak żydowskie dzieci na bombach pisały "from Israel with love". Rydzyk
      nic nie znaczy, jest medialnie demonizowany, ale eloktorat na czele którego
      stoi jest powiedzmy sobie szczerze na wymarciu. Czy z tymi poglądami jestem
      złym człowiekiem? Czy przeze mnie historia się powtórzy?
      • mirawayne Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu 31.07.09, 02:51
        Gość portalu: pDD napisał(a):

> Nie mam problemu z Żydami jako narodem. Mam problem za to z Rydzykiem i jemu
        > podobnymi. Jednak z przykrością stwierdzam, że w pewnym sensie rozumiem ich
        > obawy. Hasła które pojawiły się w tym filmie mimo, że piękne tworzyli naiwni,
        =====================================================================czlowieku
        nie ten forum cos ci się pobzikalo i nie o tym mowa ...Mowa jest o następcy
        Hitlera, księdza katolika Rydzyk co przynosi wstyd Polakom na całym swiecie.
        > nieświadomi lub hipokryci. Nie rozumiem postępowania żydów względem
        > Palestyńczyków, stosowanej militarnej retoryki wspieranej eskalowaniem
        > przemocy. Gdy Izraelczycy atakowali Liban pod pretekstem akcji zbrojnej
        > przeciw liderom Hamasu dokonali zbrodni na setkach cywilów. Pamiętam filmik na
        > youtube jak żydowskie dzieci na bombach pisały "from Israel with love". Rydzyk
        > nic nie znaczy, jest medialnie demonizowany, ale eloktorat na czele którego
        > stoi jest powiedzmy sobie szczerze na wymarciu. Czy z tymi poglądami jestem
        > złym człowiekiem? Czy przeze mnie historia się powtórzy?
    • Gość: ko Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: 213.180.137.* 28.07.09, 14:20
      Dokładnie tak, oby ten film pokazał wszystkie fakty działania mafii Radio Maryja
      i najlepiej żeby jeszcze obiegł cały kontynent lub świat a nie tylko był
      puszczany na naszym podwórku. Może jak zagraniczni sponsorzy RM (patrz Polonia,
      w szczególności amerykańska) zobaczą jaki jest Szef RM, to przestaną słać
      dolary. I może w końcu ktoś odłączy wtyczkę RM żeby przestała ludziom z mózgu
      wodę robić .
      • Gość: haha Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:12
        no tak bo oni są zupełnie nieświadomi tego jakie jest radio Maryja ;D

zobaczą film i ujrzą zło, hahaha ;]

z księżyca się urwałeś? ;]

a film wydaje się być zdecydowanie przesadzony, zaczynając już od tytułu, są
        pewne granice przyzwoitości i chyba autor je w tym momencie przekroczył, nie
        mówiąc już o tym że chyba przecenia zdolności RM do czegokolwiek, słyszał ktoś o
        jakiejś akcji RM? jedyne sytuacje o których się słyszy to jak ktoś próbuje się
        dostać do radia albo agitować jego członków...
        Ciekawe co by było jakby jakiś przedstawiciel ONR poszedł na zlot Młodzieży
        Demokratycznej czy czegoś podobnego, ciekawe czy im by nerwy nie puściły i ktoś
        by mu mikrofonu nie zabrał i nie poturbował...
        A nawiązując jeszcze do ONR to w Polsce mamy prawdziwe organizacje narodowe z
        zacięciem nazistowskim, czemu nikt nie robi dokumentu o nich? Bo są naprawdę
        straszne, bo nie można się z nich pośmiać jak z "mocherów" czy "ojca Tadzia"...
        zastanówcie się czasem tak sami z siebie zamiast powtarzać to co się utarło...
      • Gość: jazbydła Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 29.07.09, 18:07
        O q...wa, gdzie ja się znalazłem. Pzrecież to kontener z
        ekskrementami. takiego zbioru smierdzącego gówna już dawno nie
        widziałem. Oby was jasny szlag trafił.
      • Gość: partia Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.jjs-isp.pl 30.07.09, 01:05
        dobrze synu mówisz, widać żeś dobrze wyuczony przez matkę partię !
    • Gość: ala Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: 87.66.203.* 28.07.09, 15:12
      dalekie jest mi światopoglądowo RM, ale mieszanie do tej sprawy historii II
      wojny światowej i holokaustu jest według mnie sporą przesadą. Po każdej
      stronie znajdą się konserwatyści, jeśli ich dobrze poszukać. Pewne środowiska,
      także i te ogólnie nazywane "żydowskimi" wygłaszają "antypolskie" opinie i
      oceny, ale czy jest to powód, aby robić o tym film ? Chyba nie, bo jak dotąd
      nikt go jeszcze nie nakręcił. Nasza wspólna polsko-żydowska historia była
      cokolwiek burzliwa i skomplikowana, dlatego niełatwo o niej mówić.
      Najprościej, wg niektórych, antagonizując i dopominając się rozliczenia za
      krzywdy. Ale to droga do nieustających ataków. Czyli droga do nikąd.
      A wracając do filmu, niektóre elementy/sceny pokazane w trailerze grzeszyły
      brakiem obiektywizmu. Chyba nie o to chodziło autorowi.
      Zresztą próba ogarnięcia tego tematu przez kogoś z zewnątrz, kto nie jest w
      stanie umieścić fenomenu RM w kontekście polskiej historii kultury i
      skomplikowanych stosunków polsko-żydowskich wydaje się być zabawna.
    • Gość: gościu film propagandowy bylego dziennikarzyny wybiórczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:21
      propaganda, kłamstwa - zeby tylko psuc opinie naszemu kosciolowi
      • Gość: Robert Król Re: film propagandowy bylego dziennikarzyny wybió IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 16:08
        jestem antykatolikiem i popieram ten film!!!
        • Gość: niewierzacy Re: film propagandowy bylego dziennikarzyny wybió IP: *.cdnpartner.pl 29.07.09, 12:45
          nie mogłeś od razu powiedzieć że wierzysz w Jahwe... ja nie wierzę, a antykatolikiem nie jestem, bo niby po co...
    • Gość: dert Hitler tez niewinnie zaczynał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.09, 15:59
      Czym sie skończyło nie wszyscy jednak wiemy.
    • Gość: zzz Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.is.net.pl 28.07.09, 16:37
      byłabym bardziej przekonana jeżeli poziom angielskiego w tym
      przekładzie byłby wyższy. co to za problem ogarnąć podstawowe pojęcia
      takie jak szyk przestawny?? podesłać nauczycielce od angielskiego albo
      pierwszemu lepszemu koledze z anglii czy ameryki i gitez... żenada.
      • Gość: claromontana Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.strefa.com 28.07.09, 22:08
        OJCIEC BELZEBUB NA SZAFOT A CAŁA JEGO ARMIA FANATYCZNYCH STARYCH PIERDZIOCHÓW NA
        STOS!!!
    • Gość: xionc Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.09, 22:44
      jesteście żałośni.. wyborczej już niedaleko do Faktu czy superexpressu
    • Gość: Polak Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.enion.pl 29.07.09, 08:14
      ohydna manipulacja
    • Gość: gość Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:38
    • Gość: ja Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.as.kn.pl 29.07.09, 10:54
      przecież to czysty antypolonizm i antykatolicyzm!
    • Gość: karola Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 29.07.09, 11:53
      Dlaczego z taką nienawiścią odnosicie się do Ojca Rydzyka?
      Nienawiść wami rządzi.
      Nienawiść!
      Opamiętajcie się!
    • Gość: polak Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 29.07.09, 12:13
      Nienawiść jest priorytetem antykatolików.
      Kosciół jest skałą i żadne takie tam filiki, które są manipulacją,
      go nie pokonają.
      Myślisz, że mądrzy ludzie nie domyślą się, że to manipulacja wynikająca z jawnej nienawiści, pychy, zła.
      Manipuluje wami szatan, stąd takie filmy i radośc niektórych z tego powodu.
      Żałosna obłuda!
    • Gość: bez nienawiści Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.szczecin.mm.pl 29.07.09, 12:27
      przecież to czysty antypolonizm i antykatolicyzm!
      Tak też to widzę.
      Tak bardzo chcą wiarę naszą ośmieszyć, zdeptać. Wmawiają polakom antysemityzm a sami uprawiaja antypolonizm i antykatolicyzm.
      Mierni ludzie, miłości w sobie nie mają. Dlatego podsycaja innych aby takie nieprawdziwe, zmanipulowane filmiki produkowali.
      Polonia jest mądra zna was manipulanci.
    • Gość: ja sam Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.07.09, 12:35
      Zwiastun sam w sobie jak zwykle w tej materii tendencyjny :)
      wg. mnie to o. Tadeusz powinien zostać się premierem V RP.
      Taki zdolny, operatywny i potrafiący dbać o interesy człowiek, nie lada wizją i charyzmą.
    • adiqqq Hitler's Daughter - zwiastun filmu 29.07.09, 12:44
      Katolicy oburzeni, film pokaże prawdę o Rydzyku.
      Hehe , ciekawe jak po premierze, będzie zaprzeczać faktom.
      Wasze dni sekciarze, są policzone.
      NDK - Mafija
      • Gość: asssq Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.linuxpl.com 29.07.09, 15:10
        Katolicy? Nie myl katolików z sektą Rydzyka...
    • Gość: ja sam co to za propagada mój post został zdelowany IP: *.chem.uni.wroc.pl 29.07.09, 12:50
      Ciekawe na czyje zamówienie powstał ten film ?
    • Gość: Dark_Michael Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.acn.waw.pl 29.07.09, 13:09
      To będzie bardzo ciekawe...
      Ciekawe będzie również, kiedy Rydzyk zarządzi świętą wojnę ze wszystkimi
      rozgłośniami medialnymi, które opublikowały chociaż sekundę tego filmu xD
    • Gość: Dług Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 13:23
      Zanosi się na najbardziej tendencyjny film roku. Ciekawe czy autor użyje w tle zdjęć z obozu w Majdanku dla podkreślenia polskiego antysemityzmu. Murowany hit na zachodzie.
    • Gość: ateista Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: 95.108.2.* 29.07.09, 13:31
      brawo! w koncu pokaza prawde o tym kato-faszyscie, zlodzieju i
      przestepcy! won z Polski!
    • tyveog Hitler's Daughter - zwiastun filmu 29.07.09, 13:37
      Jak możemy zapobiec powtórzeniu się historii?
      Dobre pytanie, czekam na odpowiedź autora jesienią 2010 r.
    • Gość: jurcio.blogspot.co Moher is under attack IP: 217.11.143.* 29.07.09, 15:14
      tiny.pl/hhfmb
      Zapraszam :)
    • Gość: bond007 Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 15:55
      troche przesada jest porównywac ta przepychanke z Obozem AUschwitz
      • Gość: panimuchomor Re: Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: *.met.pl 29.07.09, 16:10
        tak, ale przecież chodzi o ogólny antysemityzm w Polsce. i nie tylko o bójki,
        ale o fałszowanie ich prawdziwego przebiegu na antenie RM.
    • Gość: donk Hitler's Daughter - zwiastun filmu IP: 212.244.73.* 29.07.09, 16:18
      a dlaczego premiera dopiero na jesien przyszlego roku? to jeszcze go nie zdazyli nakrecic? a zwiastun?
    • Gość: ass Popieram twórców misji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 16:24
      tworzenia filmu !!!!
      Finansować poprzez abonament.
      Rydzyk - STOP
      Stonka - STOP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka