Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz Lis...

08.06.06, 11:29
    A ja jednej rzeczy na swiecie nie moge ogladac-okropnie brzydkiej i
    intelektualnie wypaczonej baby ktora ma chore ambicje polityczne-Srody.Wole
    juz "Mode na Sukces"jest bardziej prawdziwa niz wywody i argumenty tego
    nieszczesliwego zakompleksionego babsztyla
    Obserwuj wątek
      • Gość: miroo Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz Lis... IP: *.adb.pl 08.06.06, 11:43
        www.naszakadra.pl czy jakos tak, tutaj zapomnieli dopisac ten chlam
        pozdrawiam
        • Gość: Kuba Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:46

Z całą pewnością nie będę oglądała żadnych meczów. Są dwie rzeczy, które mnie
          śmiertelnie nudzą - msze i piłka nożna.

Choc piłką sie nawet interesuje, to jednak to zdanie było the best.
          • Gość: dintoira Kogo interesuje opinia starego rupiecia Środy ! IP: *.magma-net.pl 08.06.06, 17:42
            • emenefix Kilka słów na temat żałosnego LANSU Środy 08.06.06, 17:55
              Ludzie lewicy lubią sie wyrózniac. To, ze robi się z tego żałosny lans to druga
              sprawa. Na przekó wszystkim. Kogo to obchodzi, ze nudzą cie smiertelnie msze i
              mecze babciu? Myslisz ze tym ustroisz się w splendor? Nie bedziesz nawet
              ogladac finału gdyby Polacy tam zagrali? Chcesz o tym porozmawiać?
              • laureno Re: Kilka słów na temat żałosnego LANSU Środy 08.06.06, 18:36
                To dziennikarz zapytał, czy pani Magdalena postanowiła się zwierzyć ze swej opinii?
                • grupaprojekt77 Re: Kilka słów na temat żałosnego LANSU Środy 08.06.06, 18:55
                  ale ty madzia jesteś pie..ięta
                  • tomek-a-tomek Brawo M.Środa! 08.06.06, 20:19
                    tylko dlatego, że ktoś ma inną opinię niż cały ten szary chłam, to znaczy że
                    jest pier...ty? ja tak nie uważam. podziwiam kogoś, kto nie robi czegoś, tylko
                    dlatego że robią to "wszyscy"...
                    • Gość: din-o Re: Brawo M.Środa! IP: *.broker.com.pl 08.06.06, 22:34
                      oczywiście trzeba cenić nonkonformistów...ale Środa do nich nie należy...to jest żałosna poza, środa-poza, poza-środa,jak to słusznie i wnikliwie zauważył założyciel wątku, dla którego respekt i szacunek przesyłam, tak jak dla każdego kto ziarno od plewy potrafi odzielić, odłączyć. Żeby nie oglądać reprezentacji Poski w finale, to trzeba być serio jebniętym!(albo Środą-pozą).
                      • Gość: hygropsja a po Środzie jest Czwartek IP: *.chello.pl 08.06.06, 23:23
                        Gość portalu: din-o napisał(a):

> ... Żeby nie oglądać reprezentacji Poski w finale, to trzeba być serio jebniętym!(albo Środą-pozą).

Ja ci gwarantuję, że ty też nie będziesz oglądać Polski w finale, hahahaha!
                        • Gość: din-o Re: a po Środzie jest Czwartek IP: *.broker.com.pl 09.06.06, 14:26
                          obawiam się, że masz rację; ale nie będę wtedy jebnięty, jak zdajesz się sugerować, ponieważ wówczas zostanie uchylona presupozycja, która jest warunkiem sensowności mojej poprzedniej wypowiedzi. pozdro od din-a.
                      • Gość: darek Re: Brawo M.Środa! IP: *.home1.cgocable.net 09.06.06, 01:54
                        Dino, serdenko - Polskiej reprezentacji zycze jak najlepiej, ale mnie to nie
                        interesuje na tyle, zeby dostawac wsciku dupy i ogladac, bo inaczej wyzwiesz
                        mnie od jebn...tych. Pania Srode szanuje za otwartosc, a przede wszystkim odwage
                        w wyrazaniu swoich pogladow. Ja rowniez nie lubie mszy, ba! nie lubie kosciola
                        (zadnego!) a nawet jakbym kiedys lubil, to polski kosciol katolicki na pewno by
                        mnie do wiary skutecznie zniechecil. Wyluzuj, ogladaj te mistrzostwa, bo
                        przeciez jebn...ty nie jestes, ale innych nie zmuszaj. Swoja droga ciekawe, jak
                        sie popisza polscy kibice na trybunach (i poza nimi) w niemczech... Ano, niech
                        ich bog katolicki prowadzi!
                        • Gość: kutach Re: Brawo M.Środa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:47
                          Co do mszy to sie zgadzam,ale pilka jest ciekawa...
                          Ale jak ktos mowi o niej ze jest brzydka i zakompleksiona - przesadza.Wcale nie
                          jest taka brzydka jest stara a koles ktory to pisze albo kobitka - nie widac
                          twojej twarzy do kurfy nedzy wiec sam moze jestes zakompleksiony i brzydki???
                          Na pewno jestes bucem ze takie opinie wyrazasz i kij Ci w odbyt:))))
                          • Gość: din-o Re: Brawo M.Środa! IP: *.broker.com.pl 09.06.06, 14:34
                            no oczywiście że te ad personam uwagi do p. Środy są żałosne...a co do mszy i futbolu, to ja też nie przepadam ani za jednym ani za drugim, ale jak Polacy wyjdą z grupy a tym bardziej gdyby byli w finale, to nie wyobrażam sobie, zeby bedac Polakiem nie interesowac sie tym. Jest w tym swego rodzaju ostentacyjny negatywizm. Ciekaw jestem czy Sroda Malysza ogladala, jak zdobywal mistrzostwo swiata. Wariatka, jak Boga kocham!
                    • paciffic24 To przecież prowokacja Wyborczej 09.06.06, 10:49
                      głupi jesteś. to oczywista prowokacja Gazety Żydowskiej. Po prostu chcieli jakoś dowalić kościołowi, to spytali się o cokolwiek Środy. Wg niej Kościół jest winny wszystkiemu, chyba nawet gradobiciu i trzęsieniu ziemi. I każdy powód żeby jemu dołożyć jest dobry. Nawet mundial.
              • Gość: czwartek Re: Kilka słów na temat żałosnego LANSU Środy IP: *.crowley.pl 09.06.06, 08:30
                Ta wasza piłka nożna to wielkie nic; a do tego wcześniej opłacili wynik. Trzymam kciuki za każdego przeciwnika polskiej "kadry", choć i tak łatwo im pójdzie.
            • laureno Re: Kogo interesuje opinia starego rupiecia Środy 08.06.06, 18:35
              Ja akurat podobnie patrzę na tą sprawę. Nie interesuje mnie ten sport, i gdyby
              nie nazwisko Środy w nagłówku, nie wiedziałbym, że Mundial się zaczyna. Niech
              kady robi to, co lubi, a nie to, co robią wszyscy. Też nie lubię chodzić do
              kościoła, ale jednak mecze są ciekawsze - przynajmniej nie jest za kazdym razem
              dokładnie to samo.
              • paciffic24 Ludzie. Kto wam każe chodzić do kościoła? 09.06.06, 10:57
                20% ateistów i różnych pseudowierzących w Polsce robi taką aferę, jakby ktoś uch zmuszał do praktyk religujnych. Skąd wiecie, że msze was nudzą jak nie chodzicie do kościoła. A jak nie chodzicie, to o co te afery. Jest wiele rzeczy, które mnie nudzą, ale nie robię z tego takiej afery, jak niektórzy robią ze spraw Kościoła.
            • Gość: Gosia Re: Kogo interesuje opinia starego rupiecia Środy IP: *.domena.pl / *.zgora.dialog.net.pl 09.06.06, 07:37
              Skąd u Ciebie taki jad???
      • Gość: mbishop Co do mszy zgadzam się z p. Środą w 100% IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 08.06.06, 12:47
        Szacunek dla tej pani za szczerość i brak kretyńskiej katopoprawności politycznej
        • Gość: hygropsja ja też IP: *.chello.pl 08.06.06, 23:26
          nudzą mnie msze ale nudzi mnie i ględzenie pani Środy, takoż.
      • Gość: mbishop do 100bartek IP: *.akron.net.pl / *.akron.net.pl 08.06.06, 12:49
        > juz "Mode na Sukces"jest bardziej prawdziwa niz wywody i argumenty tego
        > nieszczesliwego zakompleksionego babsztyla

Akurat Środa jest szczera i prawdziwa do bólu.
        A kompleksy to raczej wyłażą z Ciebie...
        • krzysieekkk Re: do 100bartek 08.06.06, 16:43
          popieram zdanie pani Środy-też nie będę oglądał meczów
          • Gość: ktosia Re: do 100bartek IP: *.versanet.de 08.06.06, 18:31
            ...ani ja!
      • Gość: Karol Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 08.06.06, 14:15
        tfuu...niesmaczna ta wypowiedz Srody. Chyba nigdy w zyciu nie wlozyla wysilku
        by zorzumiec co dzieje sie na boisiku pilkarskim nie mowiac juz o Mszy Sw.
        • veritas4 Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L 08.06.06, 14:49
          To są jeszcze na ziemi ludzie, którzy nie rozumieją piłki...?
          Swoją drogą dobrze, że tzw. inteligencja zmienia podejście do spportu. Środa
          jest produktem czasów w których sport był rozrywką plebsu. Teraz przynajmmniej
          werbalnie przyznaje mu się miejsce wśród tematów, o których wypada rozmawiać.
          Dlaczego to dobrze? Po pierwsze może dzięki temu więcej ludzi ruszy tyłki i
          przestanie palić papierochy i dyskutować, po drugie: dobrze, że nie mamy
          poważniejszych zmartwień...
          • Gość: Enola Gay Coraz mniej ludzi interesuje pilka nozna IP: 195.187.84.* 08.06.06, 15:24
            • Gość: 1908 Re: Coraz mniej ludzi interesuje pilka nozna IP: *.chello.pl 08.06.06, 19:42
              chyba w twojej pedalskiej wyobrazni
              • naphta Re: Coraz mniej ludzi interesuje pilka nozna 08.06.06, 21:24
                > chyba w twojej pedalskiej wyobrazni

... powiedział 1908 głaszcząc z czułością portret swojego przystojnego
                przyjaciela
          • ready4freddy Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L 08.06.06, 15:24
            co masz na mysli piszac "podejscie do sportu"? jesli chodzi ci o uprawianie
            tegoz, to bardzo dobrze, ale nie wiem dlaczego interesowanie sie lub nie
            zawodami w tej czy innej dyscyplinie mialoby byc wyznacznikiem czegokolwiek.
          • yeellow Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L 08.06.06, 16:23
            > jest produktem czasów w których sport był rozrywką plebsu.

dalej jest, tylko teraz plebs bardziej sie rozpanoszyl ;-P.
        • Gość: sansalamei Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.chello.pl 08.06.06, 18:25
          Błahahahah "nie włożyła wysiłku by zrozumieć co sie dzieje na boisku"
          To żeby oglądać mecz piłki nożnej trzeba angażowac w to intelekt?
          Piłkaże może muszą troszkę pogłówkować żeby zaplanować akcję, ustawić półapkę
          obsajdową ale jesli Ty koleszko głókujesz podczas oglądania meczu to Ci
          współczuje. Ja bynajmniej nie czuję aby jakoś specjanie mój intelekt był w to
          zaangażowany. A co do Środy to jest to zajebista babka. Choć może nie przystoi
          o pani dr. hab. filozofii tak sie wypowiadać:)). A masz żeczywiści są nudne jak
          flaki z olejem. Zwłaszcza w towarzystwie świętojebliwego narodu. Bardziej
          mistyczny może byc spacer po lesie:P
          • Gość: 1908 Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.chello.pl 08.06.06, 19:47
            napewno spacer w lesie i walenie drzewa w dziuple. podobno jest takie
            zboczenie, to wsrod sympatykow srody napewno jakis taki pacjent sie znajdzie. a
            co do twojego intelektu 'koleszko' to nie czuje, zeby w cokolwiek byl
            zaangazowany a w pisanie tych twoich wypocin z pewnoscia. moze ci
            intelekt 'zeczywisci' wpadl w 'polapke obsajdowa'? hehe
            • Gość: von.palken Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.betanet.pl 08.06.06, 23:47
              jest. dendrofilia.
          • Gość: Gosc Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: 62.235.209.* 08.06.06, 20:16
            Czlowieku, kup sobie slownik ortograficzny i czasami do niego zajrzyj!!!!!
          • Gość: Gosc Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: 62.235.209.* 08.06.06, 20:16
            Czlowieku, kup sobie slownik ortograficzny i czasami do niego zajrzyj!!!!!
      • Gość: pawel33 Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:24
        Zgadzam się w 100% z Panią Środą. Piłka i msze są baaaardzo nudne. Ogólne
        szaleństwo w mediach w temacie mundialu potęguje to odczucie. Mistrzostwa
        jeszcze się nie zaczęły a już mam ich dość.
        • decitos Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L 08.06.06, 15:29
          Tak się składa, że telewizja pokazuje to co interesuje wielu Polaków.
          Skoro wizytą Papieża interesowało się kilka milionów rodaków, to nic dziwnego,
          że maglowali to ciągle w TV. Podobnie jest z piłką nożną. Czy chcecie tego czy
          nie, przyciąga przed telewizory równie wielką rzeszę kibiców. Głosy jednostek
          nic nie zmienią i całe szczęście.
        • Gość: lleee pawel kup sobie samoopalacz :))))))))) IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:41
          • Gość: pawel33 Re: pawel kup sobie samoopalacz :))))))))) IP: *.netburg.pl 08.06.06, 20:53
            Zdecydowanie wolę iść pograć w siatkókę, pojeździć na rowerze. Dużo ciekawsze
            niż ślęczenie przed TV. ;)
        • Gość: cham-realista :P Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.abort.it.pl / *.abort.it.pl 08.06.06, 23:54
          > Zgadzam się w 100% z Panią Środą. Piłka i msze są baaaardzo nudne. Ogólne
          > szaleństwo w mediach w temacie mundialu potęguje to odczucie. Mistrzostwa
          > jeszcze się nie zaczęły a już mam ich dość.

A ja akurat mam dość ludzi lansujących się na pozę "co to ja nie jestem", "mnie
          takie tandetne rozrywki nie bawią". A piłkę nożną i mszę lubię - za *REGUŁY* tam
          obowiązujące. A nie lubię zakłamania polityków, lansujących się PHI-lozofów,
          wykresów giełdowych, pracy. Aha, żeby nie było: narzekania też nie lubię.

Poza tym: nikt nikogo do oglądania nie przymusza, a i w pracy zamiast słuchać,
          można wyjść na papierosa czy porobić inne rzeczy jak współpracownicy "marudzą" o
          mundialu. Ostatecznie wziąć urlop (dwa tygodnie wystarczy). Tak jak ja zrobiłem.
          Ale motywy miałem inne: ponieważ mam pracę "często wyjazdową", więc chciałem w
          spokoju obejrzeć mundial, przy piwie - bezalkoholowym :)
      • jacek.jarecki Środa w czwartek, a w piątek środa! 08.06.06, 15:31
        Pani Środa jest bardzo głupia! Wiem, że żadne to odkrycie, ale dodatkowo dziwi
        mnie, ze nudzą ją dwa typy imprez masowych. Jedna, przewidywalna do bólu, ze
        zrozumiałych powszechnie wzgledów i druga zupełnie nieprzewidywalna!
        Podobało mi się zdanie jakiegoś tu obecnego ciołka, że to są śmiałe sądy,nawet
        zwalczające katolicką poprawność. Przecież to jest taka głupota, że trzeba by
        wiadrami wynosić. Zresztą sam dobór respondentów tej mini sondy. Tragedia!
        Żona mi podpowiada, że pani Środa, w jakimś głupim programie, wczoraj,
        przyrównała gejów do kibiców piłkarskich. Czy nie mogli by nieść flagi
        solidarności na paradzie?
        • Gość: gen.patton jacek.jarecki --,żona dobrze ci podpowiedziała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:12
          • jacek.jarecki Re: jacek.jarecki --,żona dobrze ci podpowiedział 08.06.06, 17:35
            A ci geje, też mają swój WM? Były eliminacje? Będzie transmisja ? Będą gole?
            • Gość: gej Re: jacek.jarecki --,żona dobrze ci podpowiedział IP: *.icpnet.pl 08.06.06, 22:15
              no pewnie, że mają!!! wystarczy skorzystać z google
              • jacek.jarecki Re: jacek.jarecki --,żona dobrze ci podpowiedziała 09.06.06, 09:00
                A kto jest mistrzem świata? W sumie z uczestników Mundialu, ze dwie dobre
                druzyny gejowskie by wybrał!
      • Gość: Pawel Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 08.06.06, 15:42
        To ze Pania PROF sRODE PILKA NOZNA NUDZI..COZ..MA PRAWO.aLE NIE POWINNA BYC
        IGNORANTKA..BO Z JEJ WYPOWIEDZI WYNIKA, ZE NA PILCE NOZNEJ W OGOLE SIE NIE
        ZNA.pO CO MOWIC O CHAOTYCZNOSCI JAK oNA NAWET NIE WIE CO TO SA ZALOZENIA
        TAKTYCZNE:P pANI sRODA LUBI SZOKOWAC..TYLE:)
        • m15 Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz 08.06.06, 15:48
          Gość portalu: Pawel napisał(a):

> To ze Pania PROF sRODE PILKA NOZNA NUDZI..COZ..MA PRAWO.aLE NIE POWINNA BYC
          > IGNORANTKA..BO Z JEJ WYPOWIEDZI WYNIKA, ZE NA PILCE NOZNEJ W OGOLE SIE NIE
          > ZNA.pO CO MOWIC O CHAOTYCZNOSCI JAK oNA NAWET NIE WIE CO TO SA ZALOZENIA
          > TAKTYCZNE:P pANI sRODA LUBI SZOKOWAC..TYLE:)
      • talking_head Re: Przestańcie już straszyć nas Kwaśniewskimi ! 08.06.06, 15:48
        • m15 kogo obchodzą opinie czerwonej idiotki środy 08.06.06, 15:51
          niechaj to babsko zniknie wreszcie z życia publicznego,bo apetyt ludziom odbiera
          • barbara444 a ona tanczy z jakims alfonsem w TV 08.06.06, 15:57
            jak wyrzucili te terentiew to moze tak paskudnych babsztylow jak corka kwacha
            przestana pokazywac w TV.
            • m15 to tvn promuje pomiot kwacha 08.06.06, 16:09
              nie dosć ,że brzydka to jeszcze koślawa ,a na dodatek tańczy jak noga
          • yeellow to slin sie do Giertycha 08.06.06, 16:28
      • Gość: Ja Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: 192.11.188.* 08.06.06, 16:08
        Magdalena Sroda jest swietna, uwielbiam ja, ma troche inne poglady co do pilki
        ale co do mszy sie z nia zgadzam:-)
        • Gość: billy Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:26
          debilizm tego "sportu" faktycznie jest podobny di wizytacji vicewojtyły.
          ale w tym drugim przpaku to właściciel polski przyjechał na wizytację, ale w
          przypaku piłki to debilizm na własną prośbę.
          • decitos Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L 08.06.06, 16:28
            Debilizmem zajeżdża mi z tego komentarza... I dlaczego umieszczasz cudzysłów
            przy słowie "sport". Piłka nożna to prawdziwy sport, a "sportem" są szachy,
            brydż i inne g...a
            • yeellow Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L 08.06.06, 16:29
              lol, z Twojego za to "zajezdza" czystym, nieskazonym, intelektem.
      • Gość: ggg Sroda a kogo lub co ty lubisz? Chyba tylko wlasna IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:39
        lechtaczke.
      • Gość: lolovaxman dwie postawy-zapalonego księdza i guśnej Środy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:47
        ksiądz, który nawet w sporcie widzi radość życia (co się chwali) i Środa, która
        nawet wypowiadając się o sporcie musi wtrącić swoje trzy grosze o Kościele -
        baba która potrafi tylko krytykować - widać że nie mam wniej zadnej radości żcia
        - którą postawę przyjmujecie??
        • yeellow Re: dwie postawy-zapalonego księdza i guśnej Środ 08.06.06, 16:51
          Srody, domorosly psychologu, bo nie mowi pod publiczke.
          • Gość: 1908 Re: dwie postawy-zapalonego księdza i guśnej Środ IP: *.chello.pl 08.06.06, 19:49
            a inni mowia? masz co z lbem. albo lbem i dupa jak wiekszosc wielbicieli srody
        • Gość: zed Re: dwie postawy-zapalonego księdza i guśnej Środ IP: *.devs.futuro.pl 08.06.06, 20:19
          prawdziwa cnota krytyk się nie boi, prawda? :P
      • psycholognistykutas Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L 08.06.06, 17:03
        Ależ dowcipy z brodą ta Środa nam serwuje.
      • Gość: FreakyMisfit Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.06.06, 17:06
        Kurcze, tylko Środa i ten metalowiec mają zdrowe podejście do tematu, reszta to ułomki, których bawi bieganie za pęcherzem...
        W sumie to smutne jest, naprawdę nie ma ciekawszych zainteresowań?
        • jacek.jarecki Co jest ciekawsze od futbolu? 08.06.06, 17:19
          Poza seksem i polityką raczej nic.Przy czym futbol wyraźnie wychodzi na
          pierwsze miejsce! (przynajmniej raz na te kilka lat)
          I z tego wszyscy powinni się cieszyć! Ten który nie znosi piłki, tym bardziej,
          gdyż zyskuje niepowtażalną okazję górowania nad plebsem. POLSKA_ NIEMCY 4 - 1 !
      • Gość: ewarose Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 17:27
        ej bez przesady, to calkiem madra kobita, jak jej posluchac dluzej, na pewno
        lepiej jej niz kogokolwiek z grona lpr samo itd. mniej nadeta niz
        profesjonalny, ale staro bufonowaty tomasz lis
        tyle
        • Gość: dintoira Głupota pani Środy w czwartki jest przysłowiowa ! IP: *.magma-net.pl 08.06.06, 17:48
      • Gość: Ax żenująca wypowiedź ŚRODY, IP: 195.94.198.* 08.06.06, 18:11
        Biedna kobieta, patrząca na cały świat przez pryzmat swoich absurdalnych
        poglądów. Mecze ją nudzą bo wiadomo, piłka to domena mężczyzn a meżczyźni to
        dla Pani Środy samo zło tego świata. Przy okazji skoro wypowiedż idzie przez
        media to nie można zmarnować okazji aby znowu dokopać kościołowi i coś w nim
        wyśmiać. Nawet jeśli pytanie dotyczyło tylko mundialu.
        A gdzie tu tolerancja, szacunek dla ludzi kochających sport nie mówiąc już o
        tych co chodzą na msze. Żenada i zaściankowość.
        • tomek-a-tomek super wypowiedź środy 08.06.06, 20:20
          SUPER WYPOWIEDŹ ŚRODY! SZACUNEK
      • Gość: Ax Żenująca wypowiedź Środy IP: 195.94.198.* 08.06.06, 18:15
        Biedna kobieta, patrząca na cały świat przez pryzmat swoich absurdalnych
        poglądów. Mecze ją nudzą bo wiadomo, piłka to domena mężczyzn a meżczyźni to
        dla Pani Środy samo zło tego świata. Przy okazji skoro wypowiedż idzie przez
        media to nie można zmarnować okazji aby znowu dokopać kościołowi i coś w nim
        wyśmiać. Nawet jeśli pytanie dotyczyło tylko mundialu.
        A gdzie tu tolerancja, szacunek dla ludzi kochających sport nie mówiąc już o
        tych co chodzą na msze. Żenada i zaściankowość.

• yeellow Re: Żenująca wypowiedź Środy 08.06.06, 19:23
          jezeli gdzies jest brak szacunku, to w Twoim poscie. Zapytali ja, to
          odpowiedziala. Szczerze, bez podlizywania sie publiczce, jak to wielu ma w
          zwyczaju. Ze ja nudzi. Nie moze jej nudzic? Wszyscy sie maja pasjonowac? Mnie
          tez nudzi.
          Rozumiem, ze jak ktos nudzi sie na mszach, to dla Ciebie oznacza to kopanie
          Kosciola? A jak kogos nudza mecze, to nietoleruje kibicow? Wspolczuje.
          • Gość: ddd przeciez mogla powiedz ze pilka ja nie interesuje IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.06, 08:09
            i byloby wsio ryba
      • Gość: cynik Ale z tej baby (Sroda) jest frustrat :-))) IP: 138.49.32.* 08.06.06, 18:49
        W niej tylko sama zolc
        • yeellow bo pilka ja nudzi? Niepojete... 08.06.06, 19:24
      • Gość: cynik Jedyny "porzadny"- Zawisza...nawet przesunie prace IP: 138.49.32.* 08.06.06, 18:53
        ...szkoda tylko, ze inni musza pracowac...na niego, bo on bedzie ogladal mecze.
        W takim raze zycze Polakom zeby umozliwili Panu Zawiszy normalny dzien pracy i
        nie rozpraszali go.
      • 5t3f4n Nie mieli kogos się spytać 08.06.06, 19:24
        ,więc spytali się "ałtorytetów".
      • tigerizi ..? etyk, filozof - a msza ją nudzi 08.06.06, 19:35
        widać, że jest wybitnie tolerancyjna i ma otwarty światopogląd

tylko jedno mnie dziwi- skoro ją nudzi to pewnie nie uważa i nie wie dokładnie
        co było w kazaniu
        a jak można krytykować coś czego się nie poznało w 100% ?
      • Gość: 1908 Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L IP: *.chello.pl 08.06.06, 19:40
        kolejny dowod na to, ze ten babsztyl od dewiantow ma pogiety kask. a jak by nie
        wtracila czegos o mszy, to byla chora. dziwne, ze nie zwierzyla sie jak bardzo
        ja rajcuja kolorowe przemarsze zboczkow przez miasto, takie bez zametu w
        porownaniu do pilki
      • tigerizi ...albo Lis - 08.06.06, 19:44
        kiedyś w jego programie byli panowie Urbański i Mazowiecki. Wiadomo - obaj mają
        zróżnicowane poglądy, więc polemizowali ze sobą.
        A Lis na zakończenie zadał pytanie byłemu premierowi: jak ocenia obecnego
        prezydenta?
        Na co ten odpowiedział, że ma swoje zdanie i szacunek dla urzędu prezydenta i
        nie będzie go wypowiadał

I tu jest różnica. Lis co najwyżej nadaje się na rozgrywkową A klasę (dla
        niewtajemniczonych - niżej jest tylko B klasa)
      • tigerizi ..? Tusk kibic - aż przełożyli na 24.06 wybór Rady 08.06.06, 20:03
        Krajowej, gdyż Mundial i gra naszej drużyny ważniejsza

cóż za POświęcenie !!!
        tylko, że 24.06 jest rozgrywana 1/8 finału i wszyscy prawdziwi kibice liczą, że
        Polska w nich zagra (conajmniej)

czyżby POgrzebali Naszą reprezentację już w fazie grupowej ?!?
        z niego to nawet kibic nie jest, a co tu mówić o grze
      • hawranekslonko Re: Kogo interesuje mundial? Odpowiadają Tomasz L 08.06.06, 20:10
        Juz teraz nie wazni sa kaczka smaczka i cala reszta.Teraz tylko POLSKA BIALO
        CZERWONI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka