jurasmysz 09.07.09, 17:34 W usa jej nie wydadza wizy wjazdowe. Ludzi z problemami alkoholowymi nie wpuszczaja. W Europie jest zbyt znana, zostaje Afryka.........! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shoovar Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:34 w ciazy i 1.5 promila alkoholu we krwi - za cos takiego powinna dostac z urzedu pare miesiecy przynajmniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
michal24gda Pijana w ciązy!!! 09.07.09, 18:18 Cukier Kotka super wpasowała się w szeregi partii którą reklamuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Rozwiążmy problem Madonny 15 sierpnia 09.07.09, 18:49 Jeśli Cugier-Kotka chce wyemigrować, to jest chyba powód do żałoby narodowej. Niech Pan Prezydent zarządzi żałobę na 15 sierpnia - i mamy z głowy problem koncertu Madonny. www.skubi.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Rozwiążmy problem Madonny 15 sierpnia 09.07.09, 18:59 Tylko nie zapomnieć powiadomić! Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta opuszcza nas kwiat aktorstwa 09.07.09, 19:29 No cóż zniose to z godnością. Odpowiedz Link Zgłoś
freejazzy Re: opuszcza nas kwiat aktorstwa 09.07.09, 20:36 Ależ wcale nie opuszcza! Panią Kotkę zobaczymy już niebawem w reklamówce "NIE PIJĘ ZA JEGO ZDROWIE":) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_kaniecki palikotowa nagonka POpaprancow ? 09.07.09, 18:05 shoovar napisał: > w ciazy i 1.5 promila alkoholu we krwi - za cos takiego powinna > dostac z urzedu pare miesiecy przynajmniej.... - a skad tak wiesz,ze 1,5 ?.....z propagandy " antypisaowskiej" ? ...czy z palikotowej nagonki ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_pakulec myślisz że pani Kotka to przebrany Palikot? 09.07.09, 18:12 to dosyć ryzykowna teza zważywszy iż twierdzi że jest w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
robert666666_6 Re: palikotowa nagonka POpaprancow ? 09.07.09, 18:13 z protokolu zatrzymania i badan alkomatem - oficjalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
freiman Re: palikotowa nagonka POpaprancow ? 09.07.09, 18:15 ile by nie miała , to nie było zero , sama się przyznała do jednego piwa ( jak wszyscy kierowcy złapani przez drogówkę ) , czyli na pewno była "po spożyciu" , jak to się ma do ciąży ? wszyscy wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.esz Re: palikotowa nagonka POpaprancow ? 09.07.09, 19:38 Jak was czytam, jak leje się nienawiść, to sam mam ochotę się uchlać, zdrowie twoje Jakaśtam-kotka. Odpowiedz Link Zgłoś
sabinka707 Re: palikotowa nagonka POpaprancow ? 09.07.09, 19:45 Twoje zdrowie, możesz pić ile chcesz- najlepiej na umór. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: palikotowa nagonka POpaprancow ? 10.07.09, 00:06 piotr.esz napisał: > Jak was czytam, jak leje się nienawiść, to sam mam ochotę się uchlać, A nie żałuj sobie! Cyba nie jesteś w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: palikotowa nagonka POpaprancow ? 09.07.09, 18:15 Oczywiście wszystko to wymysł propagandy platfusów. Ciąża też zapewne urojona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
igraszkabis Re: palikotowa nagonka POpaprancow ? 09.07.09, 20:28 crimen napisał: > Oczywiście wszystko to wymysł propagandy platfusów. Ciąża też > zapewne urojona:))) A wiesz, że moja kotka też miała ciążę urojoną? To chyba rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 18:14 shoovar napisał: > w ciazy i 1.5 promila alkoholu we krwi - za cos takiego powinna > dostac z urzedu pare miesiecy przynajmniej.... Trzeba ćwiartkę wypić aby to ośągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq a ile trzeba wypić aby się sprzedać pisuarom??? 09.07.09, 21:30 i dawać dupy kaczorom, ziobrom i innym dewiantom... błeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
patriotaa Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 19:40 shoovar napisał: > w ciazy i 1.5 promila alkoholu we krwi - za cos takiego powinna > dostac z urzedu pare miesiecy przynajmniej.... --------------------------------------------------------------------- A z kąt wiesz że była po spożyciu alkoholu? Powtarzasz to co POlicja mówi? POlicja kłamie bo tak Tusk kazał.Chamstwo i arogancja policji wkroczyła w etap milicji. To PO jest szefem POlicji i PO rozkazało zniszczyć tą pania ża to że dała żółta kartkę rządowi. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_viadro te, patriotaa , kup se słownik polska języka! :D 09.07.09, 21:19 chyba, że tyś jest "zkąd, skont, skund" indziej :D taki albański patriota Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r To byl raczej drugi dzień 09.07.09, 17:46 Ciąża wygląda na wczorajszą, sądząc po szampańskim humorze Cugier-Kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Tylko niech Cejrowskiego zabierze. 09.07.09, 17:50 On też obiecywał, obiecywał, i do dziś nie wyjechał. Ekwador czeka. A z kim pani artystka jest w ciąży? Jeden rycerz bez konta w banku ostatnio bardzo bronił jej czci, wykrył i zidentyfikował napastników... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger jan-mar zapytał słusznie kto jest tatą. 09.07.09, 18:11 jan-mar zapytał słusznie kto jest tatą. Ja obstawiam Jacka K. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Zamilcz, nalezy wspólczuc dziecku 09.07.09, 19:03 Urodzi chłopaka niskiego, z pociągiem do alkoholu. Przy złych układach może nawet braci bliźniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Zamilcz, nalezy wspólczuc dziecku 09.07.09, 19:13 zigzaur napisał: > Urodzi chłopaka niskiego, z pociągiem do alkoholu. > Przy złych układach może nawet braci bliźniaków. Ten z pociągiem do alkoholu gustuje w czarownicach. Te drugi w kotach. Córka poszła w tango z komuchem. Na szczęscie dla ludzkości więcej tego nasienia na świecie nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bratprezydenta Re: Zamilcz, nalezy wspólczuc dziecku 09.07.09, 20:33 To dopiero byłoby połączenie genów, słodka kotka i bulterier Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Jak się głupio mysli to sie głupio żyje 09.07.09, 18:13 Zastanawiam sie skąd tyle tego IQ wśród sympatyków PiS, pewnie prezes Jarosław tez chciałby sympatyków o wiekszym ilorazie. No cóż, samemu sie dało przykład - żądza władzy i zadufanie w przeszłosci wielu prowadziła na szafot bądź samoobójstwa, wyjątkiem był Stalin i zaczynam rozumiec przyjaźń Gruzińsko - Kaczyńską, Dżugaszwli idolem. Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:35 Wychodzi na to, że Kotka sama pogoni sobie kota. Tak to bywa, kiedy ktoś zada się z PiS(uarami)... Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:36 Kolejny odcinek piss-farsy Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Mężczyźni w Polsce szanują kobiety 09.07.09, 17:48 Wyjątkiem byli niektórzy zomowcy w stanie wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
maple_leafs Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:36 Oświadczenie publiczne o zamiarze opuszczenia kraju powinno stać się przesłanką do zastosowania środka zapobiegawczego w sprawie napaści na funkcjonariusza. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:37 kogo to wszystko obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
szary_myszek Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąży z 09.07.09, 17:40 PIS - m No nieźle . Kto by się tego spodziewał............... Odpowiedz Link Zgłoś
uwolnic_cyce Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 18:30 szary_myszek napisał: > PIS - m W ciąży z pisem? Ło matko, aż strach pomyśleć co wyniknie z takiego związku - PISKOTKI! Odpowiedz Link Zgłoś
przylga Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:37 Papapapa Kotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:37 A ta pani nie wie, że w ciąży nie wolno w ogóle pić alkoholu, nawet piwa ? Swoją drogą, niech wyjedzie, będzie wreszcie z nią spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
fakie Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:39 Ale przeciez kilka dni temu ta Pani mowiła ze nic jej o podobnym zajciu nie wiadomo ? Chyba zaczyna nabierac politycznych nawyków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:39 Pijana i w ciąży? No brawooo. Ależ się kobiecino skompromitowałaś, sama jesteś sobie winna... Odpowiedz Link Zgłoś
offal piwo do obiadu ... 09.07.09, 17:40 Piwo do obiadu dało jej 1,5 promila. Wiarygodność tej Pani jest zerowa, afera z napadem i pobiciem tez jest raczej kłamstwem. Sam na siebie ukręciła bicz a teraz sie skarży że dopadła ja nagonka medialna... co sie dziwieć jak przychodzi nawalona do sądu i szarpie sie z policja. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: piwo do obiadu ... 09.07.09, 18:50 jablka pewnie jadla i tez ma fabryke w zoladku. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Re: piwo do obiadu ... 09.07.09, 18:53 Na deser musi była szarlotka... 1,5 promila to chyba ponad litr, i to szybkiego picia, a nie do obiadu Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Słaba aktorka odgrywa jeszcze słabszy scenariusz 09.07.09, 18:06 i mam wrażenie, że kotolubny memlak poprztykał się z Kurskim i posłuchał pomysłu jakiegoś amatora, może jednej z tych skomlących nędz intelektualnych Bielana a może Gosiewskiego. Nie wiem kto tam konkuruje w propagandowych akcjach z Kuskim ale idzie mu tragicznie. Co tam w tych resztkach PiSu zostało? Cesarzu Kaczoru i jakieś plewy typu Szczypińska czy inni wyszarpnięci z plebsu naprędce do swoich ról upudrowani w pośpiechu jak Migalski (żenua i śmiech) a teraz słaba aktorka, znajoma z koła AA. Marnosć nad marnościami i wszystko marność. Panie Cesarzu Kaczoru, warto było tak swoje nazwisko zszargać i poniżyć, na wieki wieków amen, z tak niskich pobudek jak rządza władzy? Chyba że to był chitry pana plan pokazać wszystkich populistów w Polsce, powyciągać ich z gnoju na wabik i pokazać szerokiej publiczności jak wyglada pazerny gnój niszczący Polskę, zdyskredytować ten gnój i tyak oczyszczoną scene polityczną przekazać nowemu pokoleniu. Jeśli tak, to ogromne brawo, bo to działa doskonale! Odpowiedz Link Zgłoś
yan-mar Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:42 krzyżyk na drogę... a swoja drogą, czy wiadomo już kto jest ojcem? Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 18:04 yan-mar napisał: > a swoja drogą, czy wiadomo już kto jest ojcem? Hmm... Jacek? Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 21:48 Czy widział ktos pana Łyżwińskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
xi0nc Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 17:43 durna baba Odpowiedz Link Zgłoś
trudnyrynek Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:43 kolejne * kretynka story *..... Odpowiedz Link Zgłoś
mdkrajewski Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:45 jutro bedzie 24 godz jak jest w ciazy - powinna czym predzej w obstawie dwu mniejszych ale ambitnych wyjechac z kraju - do pislandii Odpowiedz Link Zgłoś
rollotomasi2743 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:47 Współczuję dziecku tej pani. Po pijanemu w 2-im miesiącu ciąży szarpać się z policją... Szkoda dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ws21 Szkoda dziecka? 09.07.09, 18:48 A mnie szkoda społeczeństwa, ktoremu przyjdzie z tym dzieckiem żyć .... Po takiej matce i domniemanym ojcu ..... To dopiero gagatek wyrośnie. Skrzyzowanie genów idiotki i bezczelnego polityka ...... A z tym wyjazdem, to pewnie do Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
janinna69 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 17:47 Jesli naprawde jest w ciazy to juz mi zal tego dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1 Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 17:48 Ciekawe co na to J.Kaczyński,może stwerdzi,że policja to elektorat PO i mści się na biednej Kotece.Biedny Jarek zapatrzony na w Platformę stara sie podkraść co niektóre kobitki dla PO.Podkradł Zytę ale nie długo się nią cieszył,Nely Rokity ma chyba już sam dość bo to blamaż i klapa,teraz Cuiger zachowuje się jak kotka na rozgrzanym blacie.Ma pecha. Odpowiedz Link Zgłoś
skuti Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 17:48 wyjezdzam do Amsterdamu ciurlac cotka , młotka itd... biały proszek jest the best ;) ® Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż.. 09.07.09, 17:49 A ja myślałem, że to Nelly jest szajbuską. Przepraszam, Nelly! Odpowiedz Link Zgłoś
iq58 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 21:41 slavko.matejovic napisał: > A ja myślałem, że to Nelly jest szajbuską. Przepraszam, Nelly! Nie przepraszaj przecież to Nelly powiedziała, że nie ma głupich kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
placek358 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 22:57 slavko.matejovic napisał: > A ja myślałem, że to Nelly jest szajbuską. Przepraszam, Nelly! Slavko ! Jesteś młody ! Nie lubisz starszych !!! Nie żal Ci , że to nie Ty sobie zar.......łeś ? Przeciez "kotka" jest "w porzo!" Odpowiedz Link Zgłoś
fan.ortografii Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ciąż... 09.07.09, 17:50 mitomanka, kwalifikuje się do leczenia psychiatrycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
robert666666_6 Re: Cugier-Kotka: Zostałam zaszczuta, jestem w ci 09.07.09, 18:12 ale partie wybrala sobie idealnie... w PIS prawie kazdy jak nie mitoman to paranoik Odpowiedz Link Zgłoś
ginx Cugier-Kotka jest w ciąż... 09.07.09, 17:50 W CIĄŻY I CHODZI PIJANA!. ŁADNIE JĄ pis WYCHOWAŁ, KTO Z KIM PRZYSTAJE... Odpowiedz Link Zgłoś