Gość: Frolie IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 28.02.05, 16:42 Dziewczyny podajcie adresy stron sklepow z fajnymi ubraniami...chodzi mi np o strony takich sklepów jak Riverisland, Veromoda...itd:) Z góry dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: coco Re: oto i one: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:05 www.pepegi.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frolie Re: oto i one: IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 28.02.05, 17:05 Gdzie??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JUICE Re: Fajne stronki z ubraniami IP: *.devs.futuro.pl 28.02.05, 17:55 www.zara.com www.veromoda.comwww.riverisland.com www.benetton.com www.c-and-a.pl www.camaieu.com www.promod.com www.dieselshop.pl www.galeriacentrum.pl www.gino-rossi.com www.hm.com www.montonfashion.pl www.simple.pl www.tally-weijl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Fajne stronki z ubraniami IP: *.toya.net.pl 01.03.05, 13:52 Polecam www.bebe.com ciuszki z Usa niestety niedostepne na rynku polskim ale jest na co popatrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmietana z rana Re: Fajne stronki z ubraniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:25 ja dodam jeszcze www.orsay.com (polska strona w budowie) www.esprit.com www.troll.com.pl www.reserved.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: Fajne stronki z ubraniami 28.02.05, 17:57 A nie umiesz korzystać z wyszukiwarki? Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frolie Re: Fajne stronki z ubraniami IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 01.03.05, 22:29 A co jak nie umiem? Zrobisz mi cos?:/ Wiesz jezeli bym nie potrzebowała pomocy to bym o nia nie prosiła, a ciebie nikt o zdanie nie prosił. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_ale_nie_idiotka Re: Fajne stronki z ubraniami 02.03.05, 11:42 Oj bez_mapy ty zawsze musisz sie kogos czepnac. Jak chcesz sie z kims poklocic to wejdz na czata tam ludzie sie czesto kloca i bedziesz w swoim zywiole. No zycze powodzenia w dalszym czepianiu sie ludzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lililajka Re: Fajne stronki z ubraniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:50 a ja niedawno odkryłam fajnego bloga o modzie i urodzie. Jest tam dużo linków! www.trendy.extazy.pl Odpowiedz Link Zgłoś