dziczku 04.08.09, 20:31 Ciekawe, ale skąd wiecie że cena może osiągnąć dziesięć milionów (czego właścicielom życzę). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noducks tantiemy!!!!! 04.08.09, 20:43 jako przedstawiciel srodowisk tworczych stanowczo domagam sie od wlasciciela serwisu zaplate zaleglych tantiem + odsetki za bezprawne udostepnienie takich tytulow jak szachy, warcaby, kierki i inne. w odrebnym liscie podam nr konta Odpowiedz Link Zgłoś
bogulo2 Re: tantiemy!!!!! 04.08.09, 20:50 ja bym nie ryzykował zakupu - koles ma tylko 14 komentarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szuwarek75 Re: tantiemy!!!!! 04.08.09, 21:33 I tak cena minimalna jeszcze nie osiągnięta. Swoją drogą jeśli się sprzeda, niezłą prowizję zabierze Alledrogo Odpowiedz Link Zgłoś
laksmana Wcale się nie zdziwię, jeśli cena minimalna... 04.08.09, 21:58 ...nie zostanie osiągnięta. Wątpię, żeby właściciel serwisu chciał się podzielić z Allegro zyskiem ze sprzedaży (chyba, że to ten sam właściciel). Cena minimalna mogła zostać ustawiona na takim poziomie, żeby tylko zbadać wartość rynkową serwisu. Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
arbu-zek Re: tantiemy!!!!! 04.08.09, 22:10 wlasnie zostala osiagnieta. to 10 000 000 pln. Odpowiedz Link Zgłoś
solardragon już jest 700.000.000 05.08.09, 01:58 ja nie wiem czy ci kolesie są normalni, ale będzie niezły kipisz jak się to zakończy tak jak jest teraz :) ----------------------------------------- www.slodkiezycie.pl - portal społecznościowy dla CUKRZYKÓW, ich rodzin i LEKARZY DIABETOLOGÓW Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: tantiemy!!!!! 05.08.09, 00:14 noducks napisał: > jako przedstawiciel srodowisk tworczych stanowczo domagam sie od > wlasciciela serwisu zaplate zaleglych tantiem + odsetki za bezprawne > udostepnienie takich tytulow jak szachy, warcaby, kierki i inne. te tForca, najpierw naucz sie poprawnie wyslawiac, jak przystalo na .... przedstawiciela potem poszukaj spadkobiercow tego co wymyslil szachy, skoro bedziesz im musial przeslac te tantiemy Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 04.08.09, 21:28 hehe a pare lat temu naiwni zrzucali sie na serwery dla kurnika bo kurnik biedny :D teraz na pewno oddadza co do grosza :P Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 04.08.09, 21:55 Pamietam te zbiorke. Haha smierc frajerom. Gnojek zebral kase od ludzi, a teraz sprzedaje. To sie nazywa biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
br00net Zawistne głupie polaczki 04.08.09, 22:13 grałeś na kurniku? ile razy widziałeś tam reklamę? ja grałem wiele razy i wiele godzin, dodam przyjemnych powiem ci zawistny głupi polaczku - koszt serwerów to pryszcz, koszt łącza to pryszcz - najważniejszy tu to koszt robocizny Odpowiedz Link Zgłoś
protomek77 Re: Zawistne głupie polaczki 04.08.09, 22:44 gralem na kurniku widzialem mnostwo reklam powiem ci zawistny glupi "tu wpisz swoja narodowsc zdrobniale" skoro taki pryszcz to ciekawe czy oddadzą Odpowiedz Link Zgłoś
przybylskip Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 04.08.09, 21:49 11,5h miesięcznie, z których może 0,5h w miejscach z których możliwe jest zobaczenie jakiejkolwiek reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Chłopaki robią sobie PR za darmo... 04.08.09, 22:42 Na godzinę przed końcem aukcji, zamkną ją pod byle pretekstem... Badanie rynku byćmoże... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_w Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 04.08.09, 23:01 Kurnik kurnikiem a kury i koguty po ile ? Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz no i już ktoś spieprzył tą aukcję :-) 04.08.09, 23:37 niejaki Klocus podbija cenę co parę minut o dyszkę... W milionach oczywiście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia-monter-christo Re: no i już ktoś spieprzył tą aukcję :-) 05.08.09, 00:53 swan_ganz napisał: > niejaki Klocus podbija cenę co parę minut o dyszkę... W milionach > oczywiście lzesz, klocus666 tylko raz licytowal za 100 000 000 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
syczol Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 04.08.09, 23:40 haha cena już przekroczyła 30 milionów xD Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Hmm, nie wiem co myśleć o liście poniżej: 04.08.09, 23:40 Nie wiem co myśleć o znalezionym liście poniżej opublikowanym w sieci przez niejakiego starego kurnikowca (pewnie każdy ma swoje racje): "Kurnik powstał dzięki multum wolontariuszy,adminów i wiernych graczy którzy zaniedbywali swoje rodziny i tworzyli go od podstaw.Dlaczego?Bo to miała być pasja bez zarabiania mamony nieprawdaż Mareczku?Sprzedałeś nas i swoje ideały za 30 srebrników.Jak czytam teraz stare artykuły z twoimi wypowiedziami to mi się niedobrze robi.Jak tam z naszymi składkami dzięki którym kurnik funkcjonował?Zawiadamiam cię uroczyście że się zbieramy z pozwem do sądu o prawa do tego serwisu.Wykorzystałeś rzesze naiwnych ludzi którzy poświęcili temu projektowi 8 lat.Nam nigdy by do głowy nie przyszło żeby z kurnika zrobić koncern do bezczelnego łupania kasy.Mamy też dla ciebie dobrą wiadomość.Od roku widzieliśmy co ty wyprawiasz.Budujemy kurnik-bis taki prawdziwy jak było dawniej,bez reklam...kasy itd.....Otwarcie będzie 15 listopada.Cały kurnik się o tym dowie panie dorobkiewiczu." Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: Hmm, nie wiem co myśleć o liście poniżej: 04.08.09, 23:42 znaczy... Mareczek was wydymał? No to nie ładnie z jego strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
somatico Re: Hmm, nie wiem co myśleć o liście poniżej: 04.08.09, 23:55 swan_ganz napisał: > znaczy... Mareczek was wydymał? > No to nie ładnie z jego strony.... Audienda et altera pars - Niech zostanie wysłuchana i druga strona ... choć pewnie argumenty Pana Marka Futregi są dość prozaiczne. Po prostu kasa, Odpowiedz Link Zgłoś
uzurpator Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 04.08.09, 23:58 Niezle. Juz jest 100 baniek. ;] Chyba, nie wszyscy ogarnieli akcje. ';] Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 05.08.09, 00:06 To już chyba są żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
helghast Re: Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 05.08.09, 00:07 taaa i kupil trampki ost aukcja zal...sciemniacze w ch... Odpowiedz Link Zgłoś
pa-pe Re: Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 05.08.09, 00:15 Heh,ciekawe ile kont zawiśnie po tej aukcji.SAME POWARZNE OFERTY :) Odpowiedz Link Zgłoś
eldik Re: Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 05.08.09, 00:15 Gdyby moja żona oszczędzała na butach też bym miał kasę na ten kurnik Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha 100mln oferuje gość, co kupuje tenisówki za 20pln 05.08.09, 00:22 To jakaś kiepska zabawa. No i, czy kurnik jest wart 100mln? Śmiem wątpić Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Sprzedane! 05.08.09, 00:44 www.scottish.eu.com/chickens/chickens-in-chicken-house.jpg Mój ci on! Odpowiedz Link Zgłoś
jexiv2 Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 05.08.09, 01:54 ta teraz cena osiągnęła 700.000.000zl! sami podbijają cenę. Ciekawe ile wyniesie marża dla allegro! Odpowiedz Link Zgłoś
metalfan_1985 Re: Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 05.08.09, 02:26 Czy Wy jesteście na tyle bezmyślnie, że sądzicie iż ta transkacja dojdzie w ogóle do skutku? Serwis z gó...anymi gierkami więcej warty od fabryki samochodów? LOL! Odpowiedz Link Zgłoś
arbu-zek Re: Kurnik.pl wystawiony na aukcji Allegro 05.08.09, 12:47 no i po licytacji. 13 kont zawieszonych. Sprzedający powinien zakończyć aukcje przed czasem i sądownie domagać się od tego co wygrałby aukcję zapłaty tych 700 000 000zł, czy ile tam było. Przynajmniej ludzie mieli by nauczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek i tak go bede spamowal - sw_mikolajek :DDD 05.08.09, 04:16 i tak go bede spamowal - sw_mikolajek :DDD Odpowiedz Link Zgłoś