Dodaj do ulubionych

szukam dobrego ginekologa z Tychow

IP: *.* 22.02.03, 11:20
Poszukuję dobrego ginekologa w Tychach.Zwlaszcza takiego, który w razie komplikacji i problemów w czasie ciąży nie schowa głowy w piasek tylko będzie walczył.Dziewczyny, jeśli macie jakiegoś sprawdzonego ginekologa (moze prowadzil Wasze ciaze?) bardzo prosze o namiary.Dziekuje i serdecznie pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: iwo1 Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow IP: *.* 22.02.03, 16:39
      JA chodziłam w Tychach do doktor Izy Sirko przyjmuje w Tychach na osiedlu H ,prowadziła moją ciąże i potem otoczyła mnie opieką w szpitalu .Polecam Iwo
      • Gość: EdyR Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow IP: *.* 23.02.03, 22:20
        hej. chodziłam do Adama Dyrdy - prywatny gabinet ul. Skalna 160 (przy oś. R), 60 pln za wizytę. Rzetelny, pracuje w szpitalu, ma opinie takiego, co w razie problemów zawsze podejmuje najlepsza dla mnatki i dziecka decyzję. Krążą opinie typu "uratował moje dziecko" Ja na szczęście nie poznałam tego na włsanej skórze.. Polecam. Ed.
    • Gość: anitas Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow IP: *.* 24.02.03, 19:30
      pracuje w szpitalu w tychach na poloznictwie {jestem polozna} i nie polecam ani jednego ani drugiego, ale jak chcesz wiecej informacji to pisz na priva
      • mika45 Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow 29.04.04, 12:20
        Dzień dobry!!

pzreczytałąm , ze jest Pani położną, chciałabym zapytać którego ginekologa z
        Tych Pani poleca. Błagam Pania o pomoc, bo każdy poleca innego,a mnie zależy
        na dobrym ginekologu. Prosze o o kontakt. Czekam z niecierpliwoscią
    • Gość: maja27 Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow IP: *.* 24.02.03, 22:17
      Ja chodziłam z ciążą do dr. Krzystyniaka. Byłam zadowolona, zawsze poświęcał mi dużo czasu, zawsze było USG i nie trzeba za to extra płacić. Polecamrównież oprócz kontaktu z ginekologiem, kontakt z jakąś położną ze szpitala w Tychach, bo na pewno tam chcesz rodzić. Ja chodziłam na kilka prywatnych spotkań do pewnej położnej w Pszczynie, która pracuje w Tychach w wojewódzkim. Dało mi to bardzo dużo, zwałaszcz jeżeli chodzi o poród. Dr. Krzystynuak przyjmuje na E. koło liceum Kruczkowskiego.Jak chcesz więcej informacji, to chętnie pomogę. Muja Julka ma już 16 mieisęcy, ale mam nadzieję na drugiego bobasa.Trzymaj się ciepłoewa
      • Gość: gilcerka Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow IP: *.* 28.02.03, 22:12
        CZEŚĆ :hello:Ja również tak jak Ewa (Maja27) polecam dr.Krzestyniaka jest fachowcem w swojej dziedzinie - NAJLEPSZY :D
    • Gość: kreania Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow IP: *.* 01.03.03, 23:15
      Ja polecam dr. Gware . Przyjmuje na placu Nawary. Mialam ciaze zagrozona i wiem ze dzieki jego opiece wszystko bylo ok. Mozna do niego zadzwonic o kazdej porze dnia i nocy. Polecam gorąco!
      • Gość: AniaSK Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow IP: *.* 03.03.03, 11:02
        Ja też podłączę się pod poprzedni post - chodzę do dra Gwary (prowadził też moją ciążę zagrożoną) i nie mam żadnych zastrzeżeń (ma przemiłą Panią Położną :)).
        • faga Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow 21.10.03, 22:27
          Jestem pacjentką dra Gwary i uważam że jest fachowcem w swojej dziedzinie. Na
          początku moja ciążą była zagrożona ale dzięki jego opiece wszystko jest ok.
          Natomiast dra Krzysztyniaka bym gorąco odradzała, po pierwsze dlatego że robi
          USG podczas każdej wizyty kontrolnej czyniąc z tego atrakcję samą w sobie, po
          drugie naraża pacjentki na stres opowiadając niestworzone historie typu"pani
          dziecko będzie karzełkiem" co jest po prostu śmieszne!!!!
          Kobiety omijajcie tego gina szerokim kołem!!!!!!!
    • isia_50 Re: szukam dobrego ginekologa z Tychow 29.04.04, 14:34
      Polecam dr Leona Kolnego (227-44-77), przyjmuje w domu w Starych Tychach.

Rzeczowy, kompetentny, bardzo kulturalny, potrafił konkretnie odpowiedzieć na
      każde pytanie, a uwierz, że miałam ich mnóstwo. Prowadził moją ciążę, ponad to
      jestem jego pacjentką od 6 lat. Zawsze uśmiechnięty. Wizyta 60,-zł (z USG). W
      czasie ciąży miałam USG w trakcie każdej wizyty (tylko widok dzidzi i
      zobaczenie, że wszystko jest O.K. uspakajał mnie... do następnej wizyty). Nie
      miał nic przeciw by w trakcie wizyty wchodzić z mężem. Poza tym jest za
      wszystkim co naturalne - leki jeśli konieczne, poród naturalny - chyba, że
      przeciwskazania medyczne, karmienie piersią - jak najbardziej. Trafiłam do
      niego po rekomednacji mojej przyjaciółki, której prowadził ciążę bliźniaczą. I
      pewnie z drugą ciążą też bym do niego chodziła (planuję poczęcie wkrótce),
      gdyby nie to, że mam fatalne wspomnienia ze szpitala wojewódzkiego w Tychach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka