Dodaj do ulubionych

Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu

09.05.04, 21:43
wesole, nie ma co

radca
Obserwuj wątek
    • radca Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 21:44
      hmm, nie ma co mowic

radca
      • ivica Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 21:49
        jesli nie ma co mowic to daj cos powiedziec innym ktorzy maja cos do powiedzenia.
        • radca Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 21:52
          ivica napisał:

> jesli nie ma co mowic to daj cos powiedziec innym ktorzy maja cos do
          powiedzeni
          > a.
          >

- jak widze - KMIOTEK znowu w akcji ?

zaczepny MIREK nie przepuscilby - by nie zaatakowac

radca
          • ivica Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 21:55

czlowieku jaki atak... wyrazilem jedynie opinie na temat tego co napisales.

Czy dla ciebie atakiem jest to ze cokolowiek napisze. Idz wypij ziolka a jak ochloniesz to pomysl co ci tak zbulwersowalo w mojej wypowiedzi.
            • radca Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 21:57
              ivica napisał:

>
              > czlowieku jaki atak... wyrazilem jedynie opinie na temat tego co napisales.
              >
              > Czy dla ciebie atakiem jest to ze cokolowiek napisze. Idz wypij ziolka a jak
              oc
              > hloniesz to pomysl co ci tak zbulwersowalo w mojej wypowiedzi.

- juz ci kiedys napisalem,ze wyrazaj swoja opinie i swoje poglady - lecz ty
              masz szczegolne upodobanie do atakowania pewnych osob

• ivica Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 22:00
                czyli nie zamierzasz syskutowac. Masz pecha ja nie zamierzam sie kłócic
                • radca Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 23:35
                  ivica napisał:

> Masz pecha ja nie zamierzam sie kłócic

- ja rowniez nie zamierzam, ale jak wczesniej napisalem - nie pozwole sie
                  zaczepiac i obrazac

• ivica Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 23:36
                    tia...
                    • radca Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 23:43
                      ivica napisał:

> tia...

- mam nadzieje,ze to zrozumiesz
                      chyba,ze juz masz taki charakterek - to juz wtedy ci nic nie jest w stanie
                      pomoc :)
    • ivica Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu 09.05.04, 23:25
      Bardzo ciekawia mnie wyniki tych wyborow. Takie sparingi przed parlametarnymi.

Nie ma co sie klócic SLD zawsze bylo w Bydgoszczy silne. Jednak teraz duza czesc elektoratu przejmie Samoobrona (co prawda nie reprezentowana w RAdzie Miasta ale to efekt pewniego zaniedbania i slabiutkiej listy) natomiast te bardziej liberalna czesc pewnie zawlaszczy SDPL (swoja droga ciekawe kto z RM sie wylamie i przejdzie do Bankowskiej i Gruszki - moje typy to Olszewski, Sawka, Drozd, Patyk). PSL w Bydgoszczy nie liczy sie tak samo bedzie w regionie (ich glosy przejmie wspomniana Samoobrona - Czyzby parlament bez E.Kłopotka??)
      LPR teoretycznie jest silna ale to taki papierowy tygrys. wewnetrznie skonfliktowania (2 kluby w RM), liderzy albo to karieruja sie w Wawie (Eckhart), albo maja prokuratora na plecach (Hatka). Pozostają Radni ale oni rowniez nie sa zbyt silnymi osobistosciami. PiS no tu jest bogactow nazwisk (Schreiber, Kosma-Złotowski, Gralik, Latos) jednakze ten nadmiar bogactwa moze buy przyczyna konfliktow jak w AWS. PO coz nie ukrywam iz jest najblizsza memu sercu ale... Ale prawda jest iz w PO brakuje liderow (w przeciweinstwie do PiS) Prawde mowiac kto?? Piotrowska, Napieraj.....a potem dlugo dlugo nic. Pozostaja UW (niedobitki w postaci Czwojdy i Maciejewskiego) Inicjatywa dla Polski (nieudacznik Fraszczak, Heniu Pulchny vel. sklepik na Gdanskiej) zycze im dobrze - mam tam znajomych ale nie bardzo wierze w ich sukces.

Ktoś wiecej??
    • Gość: HEHE Re: Przydupaska Dombrowicza - IVICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:29
      Zazdrościsz PiS-owi. Za pieniadze podatników w stołek pierdzisz i zamiast
      pracować klikasz i surfujesz po internecie. Cóż, jaki prezydent, tacy
      pracownicy. A brzydkie na dodatek to to. Nie pomoże ci podkład i puder...
      • ivica . 09.05.04, 23:33
        Gość portalu: HEHE napisał(a):

> Zazdrościsz PiS-owi.

W zadnym przypadku

Za pieniadze podatników w stołek pierdzisz

Oooo ciekawe. Czy wedlug ciebie pracownicy administracji Panstwowej, samorzadowej nie placa podoatkow??

i zamiast
        > pracować klikasz i surfujesz po internecie. Cóż, jaki prezydent, tacy
        > pracownicy. A brzydkie na dodatek to to

to to??

. Nie pomoże ci podkład i puder...

ostro...puder....jakie nowosci...

a moze tak jakies merytoryczne zdanie zamiast steku wyzwisk??
    • Gość: Julek Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 11:29
      Zdumiała mnie osobiście wypowiedź p. Tuska, który prezentując kandydaturę
      skoczka z Gdańska p. Bendykowskiego stwierdził, że na listach PO potrzebni sa
      ludzie inteligentni itp. , no cóż jak widać nikt z kujawsko-pomorskiej
      Platformy nie był na tyle inteligentny żeby startować jako nr 1 z listy w
      okręgu, potrzebny był ktoś z zewnątrz, jak p. Bendykowski, czy p. Zwiefka.
      Takie wypowiedzi obrażają wyborców z kujawsko-pomorskiego.
      • Gość: Kaktus Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu IP: 193.19.104.* 11.05.04, 11:39
        W PiSie mamy kandydata z Torunia , którego sponsorem jest cżłowiek którego nie
        przyjęto do tej partii bo jest osobą kontrowersyjną i niejednoznacznią moralnie
        ale jako sponsor jest okej.
    • Gość: Emeryt Re: Ruszyła kampania wyborcza do europarlamentu IP: *.telsten.com / *.telsten.com 12.05.04, 00:16
      Ja nie mam zamiaru glosowac,bo zaden z tych kandydatow,moim zdaniem nie nadaje
      sie do reprezentowania Polski.Napewno zaden z tych przywiezionych w
      teczce.Jezeli juz to tylko nasi,lokalni przedstawiciele i pod warunkiem,ze
      biegle znaja jezyk angielski i nie przyniosa nam wstydu jako niemowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka