Gość: qaw IP: *.waw.pl / *.waw.pl 22.06.04, 18:29 czy polecacie pralki tej firmy? spodobała mi sie taka jedna model al 130 ma jak mi sie wydaje dosc atrakcyjna cene jak na osiagi 1400zl czy warto kupic to cudo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sea Re: Hoover IP: 80.50.28.* 27.06.04, 14:23 ja mam pralke hoovera i jestem zadowolony 1200 obrotów ciekawe programy (prawie wszystkich używałem) wg mnie jest OK. Może troche głośna ale akurat mi to nie przeszkadza. Choć nie wiem czy przy tej ilości obrotów można ciszej to przecież prawie samolot hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotana Re: Hoover IP: *.coi.waw.pl 08.07.04, 17:47 ja mam pralke hoovera, nie pamietam modelu, elektroniczna z systemem whisper (cicha), jest w porzo, aczkolwiek miala od poczatku zepsuty wyswietlacz elektroniczny ale szybko wymienili na nowy, spoko pierze i ma tzw. inteligentny system ze jak wloze mniej prania to skraca czas i podobno zuzywa mniej wody (ale kto to wie??? :) mam tez lodwke hoovera i nie jestem zadowolona bo strasznie wysokie sa w niej temperatury, wczesniej mialam elextrolux i mrozila jak wsciekla, a ta przy prawie najwyzszym wskaźniku na skali mrozi ledwo ledwo i w lodowce mam 10 stopni, wydaje mi sie to troche duzo no i to tyle pozdro Odpowiedz Link Zgłoś