Dodaj do ulubionych

czy odkurzacze hoover dobre są?

30.03.17, 13:52
Muszę szybko się zdecydować, bo mój znowu padł-już nie wyrobię na te odkurzacze-akurat jest jakas promocja, dodają odkurzacz ręczny-przydałby się.
Nie chce już elektroluxa, nigdy go nie lubiłam-to się zemścił i padł.
czy wrócić do starego poczciwego zelmera?
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 14:23
      Przerabiałam Hoovera. Nie. Mam zelmera i jestem bardzo zadowolona.
      • beata985 Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 14:41
        no naprawdę bardzo mi pomogliście big_grin
        chyba jednak wybiorę elektrolux..tongue_out
        a te bezprzewodowe??- dużo schodów mam, kable mi sie plączą, tylko one jakieś słabe 100w sad
        dysona nna razie pod uwagę nie biorę.
    • dyzurny_troll_forum Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 14:25
      beata985 napisała:

> Nie chce już elektroluxa, nigdy go nie lubiłam-to się zemścił i padł.
      > czy wrócić do starego poczciwego zelmera?

Używałem kiedyś Zelmerów, potem używałem Philipsa a teraz właśnie Hoovera. Za darmo jakby dali to bym do Zelmera nie wrócił. Przykro mi!
      • joanna_poz Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 14:41
        czyli to chyba kwestia szczescia.
        Hover zepsuł mi się po roku działania, a potem w kolejnym roku 2-gi raz.
        miałam go tak dośc, że juz nie naprawiałam.

kupiłam zelmera, uzytkowałam przez długi czas, jak padł kupiłam kolejnego zelmera.
        Zadnych Hooverów, nawet za darmo.
        • dyzurny_troll_forum Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 14:46
          joanna_poz napisała:

> czyli to chyba kwestia szczescia.
          > Hover zepsuł mi się po roku działania, a potem w kolejnym roku 2-gi raz.
          > miałam go tak dośc, że juz nie naprawiałam.
          >
          > kupiłam zelmera, uzytkowałam przez długi czas, jak padł kupiłam kolejnego zelm
          > era.
          > Zadnych Hooverów, nawet za darmo.

Jeżeli chodzi o padalność to chyba wszystkie podobnie, chcociaż mój Hoover ma prawie 5 lat. Moim zdaniem zasadnicza różnica jest w jakości pracy. A i faktem jest, że do Hoovera jest _umiarkowana_ dostępność akcesoriów.
          • joanna_poz Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 14:48
            i bardzo mała dostępność serwisów.
            przynajmniej wtedy, kiedy ja go miałam było fatalnie. i fakt, na naprawę czekałam długo.
            m.in. też dlatego nie miałam ochoty naprawiać go kolejny raz.
            • annpierle Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 16:31
              zwroc uwage tez na halas. Mialam raz hoovera, z promocji wlasnie: z zewnatrz domu bylo slychac, ze odkurzacz jest w uzyciu (przy zamknietych oknach).
              Od tej pory, juz nigdy!
    • anagat1 Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 16:42
      Ja mialam emergency odkurzaczowe przed Swietami.. W koncu wzielismy dysona. Ale philipsa tez rozwazalismy i pan polecal. Jednak wybralismy bezworkowy.
    • ann.38 Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 17:16
      Mój Hoover pracuje fajnie tylko, ze ciągle trzeba czyścić filtry vale to chyba taka słabość bezworkowych.
    • mikams75 Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 17:28
      hoover to najlepszy odkurzacz jaki mialam, sluzyl dlugie lata. Ale nie wiem, czy obecne sa rownie dobre jak te kiedys.
      • beata985 Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 17:32
        a no właśnie, zelmer, który kupiłam 20 lat temu to juz później modliłam się , żeby go szlag trafił....teraz odkurzacz za odkurzaczem....jak nowe buty niemalże.
      • hugo43 Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 17:37
        Kupilam 3 lata temu bezworkowy,tani,z angielska wtyczka na allegro. Dziad popsuć się nie chce.
    • old.hipster Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 18:50
      Miałam Hoover i byłam niezadowolona. Jakoś często się zapytał i źle ciągnął.
      Teraz mam Zelmer, jest bardzo OK.
      • old.hipster Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 30.03.17, 18:50
        *zapychał
    • dziennik-niecodziennik Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 31.03.17, 10:28
      pewnie juz za późno, ale mam hoovera i serdecznie polecam. prawie dziesięć lat działa bez zarzutu. jedyny problem to worki - oryginalne sa dosc drogie, a zamienniki czasem ciezko dostac.
      • beata985 Re: czy odkurzacze hoover dobre są? 31.03.17, 13:48
        nie, nie za późno ale już olewam na razie temat, kupuje zwykły severin,
        bez sensu płacić ileś setek jak znowu podziała nie wiadomo jak długo, moze kiedys się zdecyduję na porządny jakiś...zobaczę.
        dzięki za rady smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka