Dodaj do ulubionych

WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!!

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 17:31
CHCEMY WSZYSTKICH OSTRZEC!!W ZABIERZOWIE JEST RESTEURACJA "GRUBE RYBY"
MIELISMY TAM WESELE..PORAŻKA. NIE PODANO PRAWIE NIC Z TEGO CO ZAMOWILISMY, A
ZAPŁACILISMY FORTUNE!!!NA STOŁACH NIE BYŁO UWIERZCIE NIC OPRÓCZ NASZEGO
CIASTA, SAŁATKI Z POMIDORÓW I OGÓRKÓW, BYŁ TYLKO JEDEN RODZAJ WĘDLINY, NIE
PODANO 70% TEGO CO ZAMÓWILIŚMY!!RESZTA BYŁA NIE DO ZJEDZENIA!!ZAGINEŁO CIASTO
I ALKOHOL! WSZYSTKICH UPRZEDZAM..TEN LOKAL TO PORAŻKA, MY WSTYDZIMY SIE DO
DZISIAJ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kit Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 11.07.04, 13:26
      bo chcieliście palanty TANIO czyli dupę szkłem podetrzeć
      • Gość: Oszukani Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.04, 20:01
        Za cene którą zapłaciliśmy "palancie" robi się wesela na WIELKIM poziomie,
        takie tez miało byc i to...widzisz mało honoru jest w tym kiedy okrada się
        młodych ludzi w dzien ich wesela...a obiecuje wiele...
        POZDROWIENIA DLA WŁAŚCICIELA!!!!!

PS. DRUGIM RAZEM WYZBIERAJ ROBAKI Z SAŁATEK!!!!!!!!......PALANCIE.....
        • devilsine Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! 25.08.04, 01:15
          Przepraszam że się wtrącam ale czy moglibyście podać ile płaciliście od osoby?
          Czy DJ/orkiestra był wliczony i czy pobrano od was opłatę za wynajem sali. I
          jeszcze na ile osób było to wesele. Pozdrawiam i współczuje nerwów w tak
          ważnym dniu.

"Mam serce ale chowam je na lepszą okazje.
          Kto zbyt chojnie szafuje tym bogactwem, tyle go roztrwoni wówczas, gdy trzeba
          było oszczędzać, że mu go braknie w porze gdy trzeba być rozrzutnym..."
    • Gość: kobita1 Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 12:06
      "Grube Ryby" tanie????? Od kiedy????

Bylam tam dwa razy: pierwszy i ostatni!!! Jedzenie koszmarnie zle i koszmarnie
      drogie!!! Ten lokal to marna garkuchnia z pretensjami. Odradzam stanowczo!
      • Gość: ja.. Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 19:22
        slyszalam ze to totalna beznadzieja..
      • Gość: ewa Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.chello.pl 13.01.05, 14:48
        Potwierdzam w 100%, mam identyczne wspomnienia z tego lokalu.
      • Gość: rw Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:27
        toż to knajpa dla buraków z nowymi pieniędzmi ...
    • Gość: Pinezka Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.slagrecycling.com.pl 28.07.04, 14:27
      a ja mam male pytanko do OSZUKANYCH :)
      czy przypadkiem nie wplaciliscie calej kwoty za wesele PRZED impreza? :)
      pozdrawiam,
      P.
      • Gość: TAK Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 07:56
        Tak wplaciliśmy żecz w tym że nie znamy się na organizowaniu wesel lokal
        wybralismy z polecenia ludzi którzy mieli tam wesela sprzed lat. Mamy własne
        interesy których musimy pilnować dlatego tak postąpiliśmy.
        Teraz co jest wy już wiecie omijać z daleka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: z Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:28
          to nie jest nowa knajpa ..?
    • hm_tak Mądry Polak po szkodzie. 08.08.04, 21:45
      Bez urazy, ale w Zabierzowie - i nie tylko w Zabierzowie - każdy wie, że ten
      lokal to PRALNIA, a nie restauracja. A własciciele mają krytykę gdzieś, bo
      należą do mojego ulubionego gatunku ("opaleni mężczyźni bez włosów i szyj,
      którym nieodmiennie towarzyszą chude, pyskate blondyny"). Albo działają sami,
      albo przez podstawionych figurantów.
      • Gość: ; Re: Mądry Polak po szkodzie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 07:58
      • Gość: TAK Re: Mądry Polak po szkodzie. IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.04, 08:03
        a potem się dziwią że Polacy to rasiści, nie lubią tych czy tamtych a wogule to
        brak tolerancji ciekawe dlaczego
        • Gość: piotr Re: Mądry Polak po szkodzie. IP: *.wielkie-drogi.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 23:37
          tak byłem tam szukając pracy na kuchni tragedia kucharz nie rozumiał o co mi
          chodzi z podgrzewaniem talerzy a espresso jakie tam dostałem to największa porażka
    • Gość: ilka222 Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 21:41
      a to ciekawe co piszecie. właśnie leczę nogi po udanym weselu w GRUBYCH RYBACH,
      i unikam lodówki bo jestem przejedzona. Z treści wynika że chyba nie byliście
      uczestnikami wesele a jego obsługą (której się już na szczęście pozbyto)i z tąd
      wiecie że goście są okradani. Ale nie rozumiem, czy taka zemsta jest słodka...
      Trzeba było uczciwie pracować a nie pić i do pracy przychodzić w celu
      wytrzeźwienia. Ludzie moim zdaniem było S U P E R !!!!! Każdemu mogę polecić!!!
      Jak dla mnie jedyny feler to mały stopień oświetlenia centrum sali co utrudnia
      robienie zdjęć i nagrywanie kamerą bez lampy. Jako gość do końca wesela trzeźwy
      i mogący ocenić lokal BARDZO DZIĘKUJĘ ZA TAK SPRAWNĄ I SYMPATYCZNĄ OBSŁUGĘ.
      TRZYMAJCIE TAK DALEJ.
      • Gość: kobita1 Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 18:59
        No niezle, niezle:)))
        Gdybym byla wlascicielem knajpy tez pewnie probowalabym ratowc sytuacje i
        watpliwa reputacje. Ale zeby az tak nieudolnie???!!!

Wasza ulubiona pijana na kacu obsluga co kradnie i ja wywalili:
        kobita1
        • Gość: pewna panna mloda Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 17:41
          no cóż illka jak na "GOŚCIA" i to domyślam sie nie "GŁÓWNEGO" to sporo wiesz na
          temat spraw personalnych i innych owej knajpy, bo widzisz inaczej nie mogę
          nazwać tego miejsca... marna reklama...ja widzisz byłam GOSCIEM i to GŁÓWNYM
          jednym z takich jak "OSZUKANI" i wiesz co Ci powiem, pewnie długo nie musisz
          oglądac lodówki bo jestes pojedzona jedzeniem które zapomniałas podac, zas co
          do personelu to ktos kto pracuje po 30 godzin bez przerwy nawet kieliszkiem sie
          upije....to z rozmowy z całkiem fajnymi i przyzwoitymi ludzmi!!!!bynajmniej
          trzeźwymi na aszym weselu!!!!!!

pozdrawiam Wasza była naiwna
      • Gość: HEY HEY Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.04, 21:32
        Tak się składa że nie obsługą tylko Parą numer jeden. Przypuszczam że ten
        komętaż jest marną próbą ratowania biznesu przez właścicieli więc nie będę się
        do niego ustosunkowywał.

Ps. Dla wszystkich zainteresowanych z tego co się dowiedziałem od pijanych
        kelnerów to bebstrogonow był ze strusia bo to mięso jest tańsze i wogule
        kombinowane !!!!
        • Gość: kicia Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.server.ntli.net 11.01.05, 22:15
          cze te grube ryby to poprostu koszmar a wlasciciele to totalne pajace , udaja
          aktorow i bog wie kogo jescze a tak naprawde to jedzeniem mozna sie zatriuc
          byl tam taki barman tomek zajac- najwiekszy wiesniak malopolski ma nadziej ze
          juz obito mu ryj bo tylko na to zaslugiwal. Prosze o dalsze komentarze wtej
          sprawie

• Gość: wiśka Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 13:45
            wszystko racja, byłam tam latem w zeszłym roku, bo miejsce piękne, pogoda i
            możnaby zjeść coś za miastem. Koszmar, jak za najczarniejszych czasów komuny.
            Brzydko, wstrętne żarcie i koszmarni ludzie. A szkoda, w takim miejscu te
            plastikowe meble brrrrrrrr
    • brutus666 Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! 17.01.05, 14:51
      No to faktycznie dziwne. Byłem tam kiedyś na obiedzie. Fakt, że ze dwa lata
      temu i bardzo mi się podobało. Żarcie było smaczne, a obsługa całkiem miła
      (fakt, że trochę niekumata). Czyzby w ciągu dwóch lat az tak się pozmieniało?
      • Gość: ja Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.pracuj24.com / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 14:29
        z tego co wiem zmienił sie własciciel w zeszłym roku, zmiana totalna, to już
        zupełnie nie ten klimat co parę lat temu,teraz to marna przydrozna knajpa,
        byłem tam jakies 4 mies. temu, przyznaje takiego jedzenia dawno nie jadłem,
        było gorsze niz złe i na dodatek nie pierwszej świeżości, nie polecam...
    • Gość: lucy Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.server.ntli.net 24.01.05, 22:19
      TAk dokladnie ten lokal to jedna wielka porazka ,i jescze oszukuja na weselach
      tak strasznie ze niemmozna tego tolerowac , nas spotklo to samo co autorke
      pierwszego liwstu wszystkich ostzregam niech trzymaja sie z daleka od tego
      mafijnego biznesu. dajcie im spokojnie zbankrutowac :)
      • Gość: f f f f f Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 08:31
        eeeee ty pajacu, nawet tu trafiłeś? i kobitkę udajesz?
    • Gość: szymon Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: 62.173.88.* 26.01.05, 17:55
      tak, ta knajpa to teraz zrobila sie marna , nawet ladnie polozona ale z
      oszukiwaniem ludzi to daleko niezajdá chyba ze to jest jak wielu tu twierdzi
      przykrywka mafinnego piznesu, w takim razie gratuluje pomyslu, polak p[otrafi :-
      )
      • Gość: ciekawe Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:23
        co ty o tym, "angolu", możesz wiedzieć?
    • Gość: domini Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 26.01.05, 19:01
      czesc co wy tu gadacie znam ta knajpe bardzo dobrze i naprawde mi sie podoba
      • Gość: pampalini mocny Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.adsl.dynamic.seed.net.tw 27.01.05, 09:27
        skoro tak oszukancze to wstretne miejsce i ludzie traca fortuny i wieszja
        wszystko co sie da na grubych rybach, dlaczego jeszcze nikt nie poprosil o
        pomoc pih (panstwowa inspekcja handlowa), sanepid czy po prostu zalozyl sprawy
        w sadzie? takie wesele to mocny koszt i chyba strata kasy nie konczy sie
        komentarzem na forum w sieci- takim czy innym. nie wyobrazam sobie zaplacic za
        wesele i po otrzymaniu 10% z menu miec 'zle' wspomnienia, byc smutym i 'nie
        polecac' lokalu. sprawa idzie do sadu w trybe natychmiastowym, za oszustwo i
        kupe innych rzeczy. odszkodowania finansowe, straty moralne, bla, bla, bla...
        to proste... i po problemie.
        • Gość: aaaa Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.pracuj24.com / *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 19:34
          a jak wygrasz sprawe z mafią???? myslisz ze to realne??? policja dobrze wie co
          sie dzieje i zapada w tej chwili cisza....myslisz ze dwoje mlodych ludzi,
          którzy dopiero co sa na starcie wygra z takim biznesem?????mało
          realne!!!!!!!!!!....jedni z poszkodowanych.
          • Gość: pampalini mocny Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.adsl.seed.net.tw 31.01.05, 06:19
            a grozil wam kto?!!
            czyli mieliscie zaplacic kase i nie pisnac ani slowa... hmm, dobrze ze chociaz
            wpuscicli was do lokalu... nie mowiac o dziesiecioprocentowym menu. tylko po co
            w takim razie tam isc, skoro bezkarkowcy z kilometra tam blyszcza swoja
            opalenizna i zlotem? wiadomo- zaufanie spada do zera.
            a umowa jaka byla? zgodna z jakimikolwiek zasadami?
            zabierzowska mafia i jej wtyki we wszystkich urzedach... malo przekonywyjace.
          • Gość: rw Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:32
            a to nie znany aktor kabaretowy jest właścicielem tego przybytku?
            • Gość: na czasie Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.adsl.seed.net.tw 31.01.05, 10:08
              byl.
              • Gość: Łysy czesc slawus ;-) n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:05
                • stapelia Re: czesc Hom i Suavus:)) n/txt 01.02.05, 14:30
              • Gość: Anulka Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:37
                Ale wy ludzie chrzaniecie, jaka mafia- ten kto to napisłą nie ma zielonego
                pojecia o tym co sie tam dzieje!
                Restauracja nalezy do mało sympatycznego goscia zajmujacego sie pesudo
                aktorstwem ( jemu zdaje sie ze jest oki a tak naprawde to mała, nic nie
                znaczaca weszka!). Gość ten jest tak bojazliwy ze boi sie nawet klientów z
                wschodnim akcentem i posyła na wywiady wsoja jeszce mniej kumata managerke.
                Jedzenie jest takie sobie ( przyzwoite) ale jak na klase pod która lokal sie
                ten podpisuje to faktycznie nie jest zaciekawie.
                Najgorsze w tym wsztystim jest to, ze w tym momencie zajmuje sie tym Pan Piotr
                ( zawsze urywajacy sie za podszewką fasady gej), osoba znajaca teorie ale nie
                potrafiaca przełozyc tego na praktyke( mam nadzieje ze ktos obije mu te
                czerwona od solarum twazyczke i przesztanie grac "boga" - bo nim nie jest!)
                A co do obsługi- chłopaki sa cool-tak trzymać.

Ps. Panie Grzegorzu niech sie Pan przyjrzy managerce i jej facetowi bo kosza
                Pana na kase jak mało kto- lepszy był tylko Janek:-)
                Jesli bedzie mieła Pan jakies pytania prosze o kontakt, mam dowody!!!!
        • Gość: ojciec chrzesny:)) Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.bas1.mvw.galway.eircom.net 01.02.05, 00:23
          jaka mafia o czym wy ludzie mowicie naogladacie sie glupot w telewizji i potem
          wyobrazian dziala. ze sie nazywa grube ryby to nie odrazu mafia. znam ta knajpe
          bardzo bobrze i nie ma nic wspolnego z mafia. a wiascicielem jest aktor teatralny
          pozdrawiam
    • marghot Czy Wy nie spisaliście umowy? 01.02.05, 14:41
      Zazwyczaj tak się postępuje w przypdaku organizowania wesel, imprez firmowych
      itp.
      Sorki, ale to też Wasza wina, że nie zadbaliście o stronę formalną
      przedsięwzięcia.
      Jeśli podano nie to co zamówiliście, to dlaczego zapłaciliście?
    • Gość: Ale sie narobiło.. Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 15:46
      ojojoj
      • Gość: werte Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 14:47
        no właśnie.to już pan kabareciarz nie jest właścicielem??to kto??który to
        aktor??
        • Gość: ojciec Re: WESELE W ZABIERZOWIE "GRUBE RYBY"-OSTRZEGAM!! IP: *.compower.pl 26.08.05, 08:20
          ra czasami w teatrze stu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka