citisus 07.08.04, 12:50 Ja dziękuję za taką pocztę. Q.... Jeszcze wczoraj wszystko było a dziś pusto Fuj, bez ostrzeżenia. Ostrzegam wszystkich !!!!!! Poczta w gazecie jak system argentyński. Korzystasz na własne ryzyko !!!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: piecyk gazowy Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 13:02 To chyba jakaś "epidemia": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=14736863 Link Zgłoś
citisus Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 07.08.04, 13:03 A może admini społeczni w nowej roli ????? Link Zgłoś
citisus Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 07.08.04, 13:06 Sprawdzłem, też ostał się 1 list w kopiach roboczych..... Link Zgłoś
postmaster Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 07.08.04, 13:35 Rzeczywiscie w wyniku bledu, niektorzy uzytkownicy maili - posiadajacy loginy zaczynajace sie na litery a,b,c,d,e zakfalifikowani zostali blednie jako nie spelniajacy punktu 17 regulaminu, co pociagnelo za soba usuniecie zawartosci ich skrzynek. Zawartosc tych skrzynek pocztowych jest przywracana. Przepraszamy. Postmaster Link Zgłoś
citisus Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 07.08.04, 18:01 postmaster napisał(a): > Rzeczywiscie w wyniku bledu, niektorzy uzytkownicy maili - posiadajacy loginy > zaczynajace sie na litery a,b,c,d,e zakfalifikowani zostali blednie jako nie > spelniajacy punktu 17 regulaminu, co pociagnelo za soba usuniecie zawartosci > ich skrzynek. > Zawartosc tych skrzynek pocztowych jest przywracana. > > Przepraszamy. > > Postmaster Kurcze, wróciły 4 (słownie cztery) maile z tego 2 wasze bzdurne reklamy, które były dawno temu wykasowane. Czy to jakiś nowa akcja reklamowa ???!!!! Link Zgłoś
postmaster Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 07.08.04, 18:09 Wroci i reszta, juz niedlugo. Link Zgłoś
niech Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 07.08.04, 18:36 Na pocieszenie uzyszkodnikom i postmajstrowi zadedykuje slowa piosnki: "czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał z centrali! czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy, czekamy wszyscy na jednej fali! centrala nas ocali centrala nas ocali, ocali ocali, ocali ocali, ocali ocali, ocali ufamy, ufamy ufamy, ufamy ufamy, ufamy ufamy, ufamy czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał czekamy na sygnał z centrali! czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy, czekamy wszyscy na jednej fali! centrala nas ocali centrala nas ocali, ocali ocali, ocali ocali, ocali ocali, ocali czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy, czekamy czekamy, czekamy..." Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 18:43 ROTFL Link Zgłoś
doraa Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 07.08.04, 18:56 postmaster napisał(a): > Wroci i reszta, juz niedlugo. No ja czekam ciepliwie, ale chciałabym wiedziec ile to jest" niedługo"? nawet dzieci wiedza, ze niedługo to jest słówko, które nie znaczy "szybko" Link Zgłoś
efedra Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 08.08.04, 04:52 postmaster napisał(a): > Wroci i reszta, juz niedlugo. A u mnie ani drgnelo - w dalszym ciagu mam dwa listy, ktore przyszly dzis po poludniu. Link Zgłoś
dadaczka Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 07.08.04, 19:09 ja tez czekam - zgineło wszystko, łącznie z adresami :( a na dodatek sprawdziłam: nic nie dochodzi na pocztę Link Zgłoś
Gość: beata212001 Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie IP: *.range81-154.btcentralplus.com 07.08.04, 20:55 Przed chwila sprawdzilam poczte i wrocilo 37%, brakuje jeszcze z jakis 15% - tych z ostatniego miesiaca. Mam nadzieje, ze to niedlugo naprawde bedzie niedlugo. Pozdrawiam Link Zgłoś
postmaster Re: Ufff wróciły....... 08.08.04, 10:36 Odtwarzanie poczty trwa dalej, osoby które jeszcze nie odzyskały poczty, prosze o cierpliwość. Postaramy się przywrócić zawartośc skrzynek jak najszybciej. Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Ufff wróciły....... IP: *.chello.pl 08.08.04, 13:35 Nic do mnie jak dotąd nie wróciło....naprawdę juz się niecierpliwię. Jak długo jeszcze to może potrwać? Link Zgłoś
postmaster Re: Ufff wróciły....... 08.08.04, 17:50 Odtwarzanie poczty trwa - aby przyspieszyć ten proces prosze przesylac informacje o brakującej poczcie na adres: postmaster@gazeta.pl Wszystkie brakujące listy zostaną na pewno przywrócone Link Zgłoś
efedra Ratunku!!!!. 08.08.04, 19:40 Od kilku godzin mialam juz PRAWIE wszystko. A teraz znow WSZYSTKO zniknelo! Skrzynka jest dokladnie, kompletnie pusta. A przy okazji - gdzie mozna sobie poczytac regulamin poczty? Link Zgłoś
postmaster Re: Ratunku!!!!. 08.08.04, 19:49 Od kilku godzi Wszystkie maile "efedry" sa w skrzynce . Prosze sie ponownie zalogowac Postmaster Link Zgłoś
dziuunia Re: Ratunku!!!!. 08.08.04, 19:55 A u mnie dalej pusto,pomimo że wysłałam maila informującego o skasowaniu poczty. Link Zgłoś
efedra Re: Ratunku po raz drugi!!!!. 08.08.04, 21:45 postmaster napisał(a): > Od kilku godzi Wszystkie maile "efedry" sa w skrzynce . > Prosze sie ponownie zalogowac > > Postmaster Szanowny Postmasterze, Dlaczego przy probie otwarcia ktoregokolwiek listu (probowalam kilkakrotnie) dostaje odpowiedz: "Nie mozna polaczyc sie z serwerem pocztowym - PRZEPRASZAMY" ? Inni uzytkownicy poczty (pytalam) tego problemu nie maja. Link Zgłoś
dorotex Re: Ufff wróciły....... 08.08.04, 23:16 Informację o utracie danych wysłałam w jeszcze w sobotę. Zbliza się poniedziałek i NIC mi nie wróciło ani na moment. Proszę o zwrot...... Link Zgłoś
snajper55 Kiedy kolej na następne literki alfabetu ? ;)) _nt 08.08.04, 20:55 citisus napisał: > Łącznie ze spamem gazetowym. Link Zgłoś
brruno Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 08.08.04, 21:29 mi też wszystko wycięło! i nic nie wraca!! wysłałam wiadomość do postmastera i kicha grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link Zgłoś
anka_ka_rp Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 08.08.04, 22:03 U mnie w skrzynce - pustka. Tylko książka adresowa na pocieszenie została. W dodatku nie mogę wysłać mail'a do postmastera, bo nie udaje mi się połączyć z serwerem pocztowym:-( HELP Link Zgłoś
niech Jestescie okropni! 08.08.04, 22:16 Tylko narzekacie! Pomyslcie o Sudanie, samoluby!!! Link Zgłoś
sceptyk Ale jaja 08.08.04, 22:44 ze tak powiem. Ludzie skarza sie, ze poczta na GW nawala. Paroksyzm smiechu zwija mnie w rulonik. Link Zgłoś
postmaster Re: Ale jaja 09.08.04, 07:52 Odtwarzanie poczty jest w dalszym ciągu kontunuowane - aby przyspieszyć ten proces prosze przesylac informacje o brakującej poczcie na adres: postmaster@gazeta.pl Wszystkie brakujące listy zostaną na pewno przywrócone. Link Zgłoś
aniela Re: Ale jaja 09.08.04, 09:06 zacial Wam sie program. (ja poprosze o odpowiedz nr 3. czuje ze 3 to szczesliwa dla mnie cyfra) Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Ale jaja IP: 212.20.131.* 09.08.04, 13:19 Anielo, czy postmaster to Adam może? Jura Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Ale jaja IP: 212.20.131.* 09.08.04, 13:26 aniela napisała: > mam nadzieje, ze nie. Adam rzadko schodzi do ludu :) No to gdzie ja go znajdę celem zaproszenia? Jura P.S. Jak pewnie zauważyłaś kontynuuję nagabywanie. Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Ale jaja IP: 212.20.131.* 09.08.04, 13:34 Założyłaś już login na www.zagraj.pl? Jeśli nie to pospiesz się, bo jeszcze wczoraj login "adam_jest_debest" był wolny. Jura Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Ale jaja IP: 212.20.131.* 09.08.04, 13:43 Nie trzeba sprawdzać. Nie da się niestety tworzyć loginów ze znaczkami "+" i "=" :( Jura Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Ale jaja IP: 212.20.131.* 09.08.04, 13:45 No i jeszcze abstrachując (ciekawe czy przejdzie to słowo?) od problemów technicznych noe podoba mi się Twoja propozycja. Ty - taka pogodna optymistka i taki pesymistyczny nik? Nie byłoby lepiej A+A=WSM? Jura Link Zgłoś
aniela Re: Ale jaja 09.08.04, 13:49 a nene, to jakby przy slubie planowac rozwod juz (byl kiedys taki pomysl UPR chyba, ale nie znalazlam w nim-pomysle znaczy- upodobania) Link Zgłoś
aniela Re: Ale jaja 09.08.04, 13:46 o! znaczy sprawdzales! a czyje inicjaly wpisywales? (mozesz mowic, nikt nie slucha ;) Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Ale jaja IP: 212.20.131.* 09.08.04, 13:51 Ty mnie tu kobieto złota od zasadniczego tematu nie odciągaj, tylko odpowiedz, kiedyż to będę mógł z Tobą zagrać? Jura Link Zgłoś
aniela Re: Ale jaja 09.08.04, 13:58 musze wpierw troche pocwiczyc na trzy rece. bo mi sie srodkowa placze przy grze niezdarnie :) Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Ale jaja IP: 212.20.131.* 09.08.04, 14:09 aniela napisała: > musze wpierw troche pocwiczyc na trzy rece. bo mi sie srodkowa placze przy grze > > niezdarnie :) Wymówka oryginalna wielce i skuteczna chyba, bo nie wiem co odpowiedzieć z tego prostego powodu, że nic nie rozumiem. Trzy ręce? środkowa? Objaśnisz co nieco? Jura Link Zgłoś
aniela Re: Ale jaja 09.08.04, 14:19 aha, no normalnie przeciez. srodkowa zwykle wyciagnieta trzymam ku gorze, wiec nie ma wprawy w grach. przyuczyc ja musze do brylowania :) Link Zgłoś
efedra Bez jaj 09.08.04, 13:13 postmaster napisał(a): > Odtwarzanie poczty jest w dalszym ciągu kontunuowane - aby przyspieszyć ten > proces prosze przesylac informacje o brakującej poczcie na adres: > postmaster@gazeta.pl > Wszystkie brakujące listy zostaną na pewno przywrócone. Wyslalam, ale wszystkie listy wysylane wczoraj z mojej skrzynki zginely gdzies po drodze. Wysylalam kilka, zaden nie doszedl - ani do uzytkownikow gazety.pl, ani do innych. Czy takie problemy sa tez brane pod uwage? Link Zgłoś
brruno Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie 11.08.04, 23:36 U mnie dalej pusto, a u Was? Link Zgłoś
Gość: beata212001 Re: Wyczyszczono mi skrzynkę pocztową w gazecie IP: *.range217-44.btcentralplus.com 12.08.04, 12:28 U mnie wszystko jest na miejscu juz od soboty wieczorem. Cierpliwosci.. Link Zgłoś