Dodaj do ulubionych

to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowania

17.08.04, 12:57
sie wycina obecnie klon sie loguje jako boski_zawodowiec przeciez to jest
chamstwo aby mnie kasowac a jego faworyzowac , no chyba ze to znowu kolezanka
adminki jako po znajomosci sie wyzywa za to ze ma mniej odpowiedzi niz ja.

zrobcie cos z tym.
Obserwuj wątek
    • niech Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 17.08.04, 14:21
      A skad wiadomo ze to nie ty jestes klonem boskiego_zawodowca?
    • boski_zawodowiec Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 17.08.04, 17:50
      boski.zawodowiec napisał:

> sie wycina obecnie klon sie loguje jako boski_zawodowiec przeciez to jest
      > chamstwo aby mnie kasowac a jego faworyzowac , no chyba ze to znowu kolezanka
      > adminki jako po znajomosci sie wyzywa za to ze ma mniej odpowiedzi niz ja.
      >
      > zrobcie cos z tym.

nędzna podróbko, żałosny jesteś, jest tylko jeden boski zawodowiec, którym jestem ja, a ty jestes jakąs popierdułką żerującą na mojej popularności tak z trudem zdobywanej na własnej urodzie i mądrości
      • kropka Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 17.08.04, 18:00
        i skromności, zapomniałeś dodać :)
    • pogromca_oszolomow niestety admini klonow nie banuja 17.08.04, 19:22
      Nick rozniacy sie od oryginalu jednym znakiem jest juz w rozumieniu adminow
      innym nickiem.Pomoc moga tylko inni forumowicze oraz ty sam zwracajac
      podszywaczowi uwage .
    • tebe Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 18.08.04, 11:25
      Kropka tak dramatycznie różni się od "_", że trzeba być ślepym, by was nie
      rozróżnić...
      Liwkidujemy praktycznie tylko podróby z vv (w) i rn (m)
      Pozdrawiam
      • Gość: piecyk gazowy Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:46
        Wczoraj na Komputerach nasz ulubieniec wpisał się jako piecyk_gazowy i Gray(!)
        nie rozróżnił (myślał, że to ja). To co mówić o innych...

Do Graya nic nie mam ofkoz.
        • bez_loginu4 Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 18.08.04, 11:51
          Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> Wczoraj na Komputerach nasz ulubieniec wpisał się jako piecyk_gazowy i Gray
          (!)
          > nie rozróżnił (myślał, że to ja).

---jak widac znajomosc IP grayowi z niczym nie pomaga

>To co mówić o innych...

----moze jakas charakterystyczna sygnaturka?
          innnym pomoze w identyfikacji, a co do graya...?
          jemu juz chyba nic nie pomoze :/
          >
          > Do Graya nic nie mam ofkoz.

---to sie rozumie samo przez sie ofkoz.
        • tebe Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 18.08.04, 11:53
          Wiesz, Ty nie przyzwyczajasz użytkowników do swojego zalogowanego ID, więc
          jestem w stanie to zrozumieć.
          Ale nie dyskutujmy o powodach :-)
          • Gość: piecyk gazowy Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 11:57
            OK, nie dyskutujmy, chcę tylko jeszcze zauważyć, iż nieco mnie zdziwiło, że
            userzy (bo nie tylko Gray) nie poznali, że to nie ja, mimo że gość pisał z
            małej litery i bez polskich znaków (ja tak nie piszę). Widocznie nie wszyscy,
            tak jak ja, zwracają uwagi na takie detale(?).
            • tak_zwany Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 18.08.04, 13:42
              Piecyk, źle na to patrzysz, nie pozali się tylko ci, którzy odpisali. Większość
              zauważyła i dlatego nic nie napisała.;)
      • niech Nieprawda... 18.08.04, 11:54
        ...maasowa zlikwiduje dowolny login jesli tylko w proszacym o to znajdzie
        bliska jej dusze sieciowego szalenca.
      • triss_meriqold6 Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 18.08.04, 13:33
        Poczekamy, zobaczymy (C) Messja
        • messja Re: to chamstwo moj klon dziala a moje sprostowan 23.08.04, 23:10
          triss_meriqold6 napisała:

> Poczekamy, zobaczymy (C) Messja

pozwolilam cytowac moja sygnaturke?
          chyba nie? wiec?

tak sadze.
          zalosne...
      • tebe uzupelnienie 18.08.04, 15:00
        czasem też q i g
        pozdr
        • Gość: piecyk gazowy Re: uzupelnienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 15:07
          Ja odgadłem hasło do piecyk.qazowy... Ze dwa posty kiedyś były na Komputerach.
          • niech Nieprawda, czesc 2 18.08.04, 15:25
            Znam inne przyklady. Tebe, strzelaj dalej.
            • miltonia ? 18.08.04, 15:59
              boski_zawodowiec napisał:

> nędzna podróbko, żałosny jesteś, jest tylko jeden boski zawodowiec, którym
              jestem ja, a ty jestes jakąs popierdułką żerującą na mojej popularności tak z
              trudem zdobywanej na własnej urodzie i mądrości

Jesli uroda wlasna, ze o madrosci nie wspomne, jest powalajaca, to dlaczego
              popularnosc zdobywsz z trudem?
        • triss_meriqold6 Re: uzupelnienie 18.08.04, 16:02
          Czasem czyli pelna uznaniowosc tu panuje..
        • boski.zawodowiec tebe no ale wejdz na forum kobieta tam kazdy myli 19.08.04, 15:07
          mnie z tym idiotą/ką
        • boski.zawodowiec ps. do tego on odpowiada tam gdzie ja dyskutuje 19.08.04, 15:08
          wiec wprowadza to totalny zament

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka