Dodaj do ulubionych

Jaką firmę wybrać-pomóżcie!

16.11.04, 07:54
Witam!
Niedługo muszę kupić sprzęt do kuchni.
Nie mam na razie pojęcia jakiej firmy wybrać.
Do zabudowy-zmywarka, płyta ceramiczna (elektryczna), kuchnia elektryczna,
okap kuchenny.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ghost Re: Jaką firmę wybrać-pomóżcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:06
      MOgę Ci z czystym sumieniem polecić:
      zmywarka 45cm Electrolux ESL4131 - oszczedna,cicha, w sam raz!
      • jacekpiotr Re: Jaką firmę wybrać-pomóżcie! 16.11.04, 08:36
        Co oznacza 3 w 1; możliwość opóźnienia pracy do 9h?
        Zużycie wody i energii niezłe!!
        Oto opis.

Pojemność 9 kpl., temperatury 45C, 50C, 55C, 65C, 70C, Opcja 3 w 1, funkcja
        SPOT CONTROL, 9 programów, program BIO, łagodny program do mycia szkła, program
        zmywania intensywnego, program szybkiego zmywania, opcja dodatkowego suszenia
        elektrycznego,turbosuszenie, możliwość opóźnienia pracy do 9h, system
        zabezpieczeń przed zalaniem, cyfrowy wskaźnik programów, regulowany kosz górny,
        koszyk na sztućce, wskaźnik braku płynu nabłyszczającego, wskaźnik braku soli,
        zmiękczacz wody, długość przewodu zasilającego 1,60 m, długość węża dopływowego
        1,50 m, długość węża odpływowego 1,50 m, klasa energetyczna A, skuteczność
        zmywania A, skuteczność suszenia A, poziom hałasu 49 dB, zużycie wody 13 l,
        zużycie energii 0,8 kWh, wymiary 818x446x555 mm
    • Gość: ksdrs Re: Jaką firmę wybrać-pomóżcie! IP: 195.94.215.* 16.11.04, 09:26
      W piatek zakupilem sprzet Bosha (lodowka, zmywarka, okap, kuchenka gazowa i
      piekarnik)
      Jesli zdecydujesz sie na Boscha to proponuje promocje w megamedia.pl. Przy
      zakupie piekarnika+kuchenki+ dodatkowo lodowki lub okapu dostajesz rabat 800 na
      zmywarke. Sklep moge z czystym sumieniem polecic a co do sprzetu nie wypowiem
      sie narazie (prace instalacyjne trwaja).
      ksdrs
    • Gość: jarek Re: Jaką firmę wybrać-pomóżcie! IP: 195.137.246.* 16.11.04, 12:00
      ja i moja rodzina ma gorenje. bez żadnego problemu i w dobrej cenie
      w stosunku do funkcji jakie te wyroby posiadają.
    • evian2 Re: Jaką firmę wybrać-pomóżcie! 16.11.04, 23:31
      Jak niedawno dostałes spadek, to weź Miele:) .
      A tak poważnie, to wg mie Boscha, Siemensa, względnie Electrolux.
      Udanego wyboru!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka