Dodaj do ulubionych

oj, Horodyńska, Horodyńska...

26.10.04, 14:32
Nawet te trzy fakultety, w tym turystyka – nie pomogą ci…
„alergenTy”…
„branZoletka”…

Oj, Horodyńska…
Obserwuj wątek
    • atlantis75 Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:34
      lisovva napisała:
      > Nawet te trzy fakultety, w tym turystyka – nie pomogą ci…
      > „alergenTy”…
      > „branZoletka”…

Też to wyłapałam. Szczególnie wcięły mnie te alergenty ;)))

• lezka_z_posen Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:37
        ja w ogóle nie kumam,dlaczego z Niej taką pięknośc robią.lubie sobie popatrzeć
        na ładne babki,ale Horodyńska nie podoba mi nic a nic.
        • atlantis75 Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:41
          lezka_z_posen napisała:

> ja w ogóle nie kumam,dlaczego z Niej taką pięknośc robią.lubie sobie
          popatrzeć
          > na ładne babki,ale Horodyńska nie podoba mi nic a nic.

Horodyńska na pewno ma figurę, czyli wąską talię i chyba niezły biust. Za to
          twarz taka jakaś nieciekawa...
          Ale tam! A jej koleżanka z programu Marzena? Ta to dopiero mnie "wyprowadza" z
          równowagi ;) Wargi jak dwie dżdżownice te stroje, które postarzają ją o kilka
          ładnych lat...
        • lisovva Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:42
          Wg mnie jest obleśna. Mówi tak, jakby miała polip w nosie. Ma obrzydliwe,
          rozlazłe nozdrza. Ani inteligencją, ani wrodzoną mąrdością nie grzeszy. Cóż...
          • kraxa ostatnio wywntrzniala sie w Vivie czy inym na zywo 13.12.04, 11:41
            Jaka to jest szczesliwa ze swoim narzeczonym, jak go kocha bardzo. a potem
            przydybalam w gali bodajze ich wspolna fotke z "otwarcia parasola w dupie".
            Normalnie zramolale dziadzisko, nawet "bleszczaty na jedno oko" nie uwierzy w
            szczerosc uczucia. ale w sumie klient jest z tej samej pólki ca maz
            FelicjaDskiej niejaki rybkowski biznesmen, karampuk samusionkowej czy teraz
            najswiezsza zdobycz Liszowskiej jak ja pokurcz Rozmus dupa do wiatru wsyatwil.
            Biznesmeni z branzy chinskich trampek i nasze rodzime swiezdki...
      • lisovva Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:40
        No widzisz, Atlantis...
        UrÓdź to dzieciątko i zajmij miejsce tej piękności o inteligencji wybitnej...
        • atlantis75 Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:43
          lisovva napisała:

> No widzisz, Atlantis...
          > UrÓdź to dzieciątko i zajmij miejsce tej piękności o inteligencji wybitnej...

O, jak miło, że zaglądasz na ciąRZę i porUd
    • Gość: buzia Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.k.mcnet.pl 01.12.04, 16:48
      a gdzie się zapodziała nasza faworyta?znikneła z miasta kobiet i pojawiła się w
      zajawce "Paris Paris"?degradacja czy awans?musi być niezła z francuskiego ;-)
    • extravirgin Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 01.12.04, 16:58
      jej mama jest profesorem - wywalili ja zresztą za plagiaty jakieś z uczelni
      potem była sekretarzem stanu w Ministerstwie Nauki i Informatyzacji, nie
      zdziwię się jak młoda Horodyńska niedługo zdobędzie doktorat!
      • Gość: a Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:04
        Rogalską i Sadowską bardzo lubię, Horodyńskiej niecierpie.Figure na pewno ma
        bardzo dobrą,za to twarz,fryzura-szok.Tez mnie razi jej wiecznie rozszerzony
        nochal..
    • Gość: Maciuś Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:58
      Horodynska to paskuda ktorej wlasne wyobrazenie o sobie jest odwrotnie
      proporcjonalne do stanu faktycznego. Bleeee...I jeszcze raz bleeeeeeeeee...
      • Gość: ada Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.devs.futuro.pl 11.12.04, 20:28
        Jej matka mnie uczy i dochodzę do wniosku że jaka matka taka córka, niecierpię
        ani tej ani tej. bllleeeeeee
    • Gość: felk Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 23:07
      a co prowadzi horodynska
      • Gość: ada Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.devs.futuro.pl 11.12.04, 23:12
        ale która?
    • Gość: 123 Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:24
      Tak ta pani powiedziała??? Niezły dramat - szkoda, że nie widziałam... To
      pewnie ten plasterek ;)))
    • mameluch Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 13.12.04, 11:53
      jest gdzies zdjecie tej calej Horodynskiej? bo wszyscy ciagle o niej, a ja nie
      wiem jak toto wyglada;) a google graficzne nie za bardzo chce jej szukac.
    • Gość: xyz Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:23
      a co powiecie o tej drugiej?Rogalska?ta to dopiuero pasztet!kto ją tak ubeira?
      chyba stylistki jej nie lubią,bo ubierają ja i czeszą koszmarnie
      Sadowską zresztą tez

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka