lisovva 26.10.04, 14:32 Nawet te trzy fakultety, w tym turystyka – nie pomogą ci… „alergenTy”… „branZoletka”… Oj, Horodyńska… Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atlantis75 Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:34 lisovva napisała: > Nawet te trzy fakultety, w tym turystyka – nie pomogą ci… > „alergenTy”… > „branZoletka”… Też to wyłapałam. Szczególnie wcięły mnie te alergenty ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:37 ja w ogóle nie kumam,dlaczego z Niej taką pięknośc robią.lubie sobie popatrzeć na ładne babki,ale Horodyńska nie podoba mi nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:41 lezka_z_posen napisała: > ja w ogóle nie kumam,dlaczego z Niej taką pięknośc robią.lubie sobie popatrzeć > na ładne babki,ale Horodyńska nie podoba mi nic a nic. Horodyńska na pewno ma figurę, czyli wąską talię i chyba niezły biust. Za to twarz taka jakaś nieciekawa... Ale tam! A jej koleżanka z programu Marzena? Ta to dopiero mnie "wyprowadza" z równowagi ;) Wargi jak dwie dżdżownice te stroje, które postarzają ją o kilka ładnych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
lisovva Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:42 Wg mnie jest obleśna. Mówi tak, jakby miała polip w nosie. Ma obrzydliwe, rozlazłe nozdrza. Ani inteligencją, ani wrodzoną mąrdością nie grzeszy. Cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
kraxa ostatnio wywntrzniala sie w Vivie czy inym na zywo 13.12.04, 11:41 Jaka to jest szczesliwa ze swoim narzeczonym, jak go kocha bardzo. a potem przydybalam w gali bodajze ich wspolna fotke z "otwarcia parasola w dupie". Normalnie zramolale dziadzisko, nawet "bleszczaty na jedno oko" nie uwierzy w szczerosc uczucia. ale w sumie klient jest z tej samej pólki ca maz FelicjaDskiej niejaki rybkowski biznesmen, karampuk samusionkowej czy teraz najswiezsza zdobycz Liszowskiej jak ja pokurcz Rozmus dupa do wiatru wsyatwil. Biznesmeni z branzy chinskich trampek i nasze rodzime swiezdki... Odpowiedz Link Zgłoś
lisovva Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:40 No widzisz, Atlantis... UrÓdź to dzieciątko i zajmij miejsce tej piękności o inteligencji wybitnej... Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 26.10.04, 14:43 lisovva napisała: > No widzisz, Atlantis... > UrÓdź to dzieciątko i zajmij miejsce tej piękności o inteligencji wybitnej... O, jak miło, że zaglądasz na ciąRZę i porUd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.k.mcnet.pl 01.12.04, 16:48 a gdzie się zapodziała nasza faworyta?znikneła z miasta kobiet i pojawiła się w zajawce "Paris Paris"?degradacja czy awans?musi być niezła z francuskiego ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
extravirgin Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 01.12.04, 16:58 jej mama jest profesorem - wywalili ja zresztą za plagiaty jakieś z uczelni potem była sekretarzem stanu w Ministerstwie Nauki i Informatyzacji, nie zdziwię się jak młoda Horodyńska niedługo zdobędzie doktorat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:04 Rogalską i Sadowską bardzo lubię, Horodyńskiej niecierpie.Figure na pewno ma bardzo dobrą,za to twarz,fryzura-szok.Tez mnie razi jej wiecznie rozszerzony nochal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuś Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 18:58 Horodynska to paskuda ktorej wlasne wyobrazenie o sobie jest odwrotnie proporcjonalne do stanu faktycznego. Bleeee...I jeszcze raz bleeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.devs.futuro.pl 11.12.04, 20:28 Jej matka mnie uczy i dochodzę do wniosku że jaka matka taka córka, niecierpię ani tej ani tej. bllleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felk Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.04, 23:07 a co prowadzi horodynska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.devs.futuro.pl 11.12.04, 23:12 ale która? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 12:24 Tak ta pani powiedziała??? Niezły dramat - szkoda, że nie widziałam... To pewnie ten plasterek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... 13.12.04, 11:53 jest gdzies zdjecie tej calej Horodynskiej? bo wszyscy ciagle o niej, a ja nie wiem jak toto wyglada;) a google graficzne nie za bardzo chce jej szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: oj, Horodyńska, Horodyńska... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 12:23 a co powiecie o tej drugiej?Rogalska?ta to dopiuero pasztet!kto ją tak ubeira? chyba stylistki jej nie lubią,bo ubierają ja i czeszą koszmarnie Sadowską zresztą tez Odpowiedz Link Zgłoś