Dodaj do ulubionych

Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ...

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 00:40
Opanuj sie czlowieku bo licznik przekrecisz :>
Obserwuj wątek
    • hiubi Blady nie jesteś gorszy ;-) 07.06.02, 00:50
      Bez oba. Akurat trafiłeś na mają CPF (Codzienna Porcja Forum). A takie CPF-y
      nie zdarzają mi się wcale często - średnio 1,324 dziennie ;-))
      Hiubi
      • hiubi Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) 07.06.02, 00:52
        Zjadło mi się literkę... Miało być:

Bez obaw....

A tak w ogóle, to zauwazyłem, że popełniam coraz więcej błędów (nawet pewnie
        tu, na forum). Jak to dobrze, że maturę już mam za sobą ;-) Ale chyba muszę
        poszukać czegoś o dyslekcji, może i mnie bierze ;-))
        Hiubi
        • Gość: Blady Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 00:57
          Ja nie wiem czy ty to kontrolujesz ale zrobiles w 10 minut 6 wpisow :)
          • Gość: Maciek Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 07.06.02, 04:04
            A ty nie masz czym sie zajac tylko kontrolowac ilosc cudzych wpisow; bez przesady !!
            Kazdy pisze tyle ile uwaza za stosowne. Po to jest to forum, nieprawdaz.
            • Gość: Blady Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 07:39
              Macku jestes nastepnym ktory albo nie widzi pewnych znaczkow albo sie nie moze
              powstrzymac. :)

Dla ty co nie wiedza lub ich pamiec dziala wybiorczo istnieje cos takiego jak
              emotikony.
            • Gość: Blady Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 07:42
              A co do kontrolowania. Siedze na forum 24 h na dobe i patrze kto ile wpisow
              dokonuje. Moje zycie prywatne nie istnieje, zapisze sie chyba od AF
              (anonimowych forumowiczow) ;)
              • naka Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) 07.06.02, 07:52
                No to mamy nastepnego . Sami statystycy ??? W takim razie poprosze raz w
                miesiacu o szczegółowe sprawozdanie, "do 5 nastepnego miesiaca za miesiac
                poprzedni":))
                Naka.
              • hiubi Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) 08.06.02, 18:03
                Tylko nie pomyl przypadkiem AF z AA ;-))
                Hiubi
          • hiubi Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) 07.06.02, 14:16
            Tylko 6 w 10 minut. Dziś może się poprawię i będzie lepiej ;-))
            Hiubi
    • pinch Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 07.06.02, 08:37
      Gość portalu: Blady napisał(a):
      > Opanuj sie czlowieku bo licznik przekrecisz :>

Prawie 14 tys to maly przebieg ;-) Jeszcze zapewne obowiazuje gwarancja(ale do
      PIH-u nie bede chodzil sprawdzac) ;-)
      Forum to jednak "fenomen"... z reguly w innych dziedzinach chodzi o "skręcenie"
      licznika... ;-)
      • roman_j Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 07.06.02, 09:18
        pinch napisał(a):

> Forum to jednak "fenomen"... z reguly w innych dziedzinach chodzi o "skręcenie"
        > licznika... ;-)

No właśnie, a nasze forum to fenomen wśród fenomenów, bo działania służące nabijaniu licznika prawie tutaj nie występują. I niech sobie nas wyprzedzają Radomie, Białestoki i inne miasta. My ich wszystkich bijemy na głowę. Jesteśmy liderami w konkurencji fair play... ;-))

• pinch Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 07.06.02, 09:34
          roman_j napisał(a):

> No właśnie, a nasze forum to fenomen wśród fenomenów, bo działania służące nabi
          > janiu licznika prawie tutaj nie występują. I niech sobie nas wyprzedzają Radomi
          > e, Białestoki i inne miasta. My ich wszystkich bijemy na głowę. Jesteśmy lidera
          > mi w konkurencji fair play... ;-))

Zgadzam sie w 100%.
          Ps. Duzy przebieg odstrasza potencjalnych kupcow ;-)

• Gość: ●Werdan● Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... IP: *.tpnet.pl / *.petrotel.com.pl 07.06.02, 09:46
          > No właśnie, a nasze forum to fenomen wśród fenomenów, bo działania służące nabi
          > janiu licznika prawie tutaj nie występują. I niech sobie nas wyprzedzają Radomi
          > e, Białestoki i inne miasta. My ich wszystkich bijemy na głowę. Jesteśmy lidera
          > mi w konkurencji fair play... ;-))

Romanie, pieknie to ujales :))
          • naka Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 08.06.02, 08:45
            Hiubi ?? a gdzie twoje wpisy ??? Czyżby ci komórka całą noc dzwoniła ???
            Naka.
            • hiubi Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 08.06.02, 18:07
              Jestem, już jestem. Ostatnio mam troszkę rozregulowany czas (mundial, mgr,
              podróże, itd).
              Ach kurcze, żeby tak wszyscy za mną tęsknili ;-))

PS.
              Tej komórki to chyba nigdy mi nie darujesz ;-))
              Hiubi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka