Gość: Blady IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 00:40 Opanuj sie czlowieku bo licznik przekrecisz :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiubi Blady nie jesteś gorszy ;-) 07.06.02, 00:50 Bez oba. Akurat trafiłeś na mają CPF (Codzienna Porcja Forum). A takie CPF-y nie zdarzają mi się wcale często - średnio 1,324 dziennie ;-)) Hiubi Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) 07.06.02, 00:52 Zjadło mi się literkę... Miało być: Bez obaw.... A tak w ogóle, to zauwazyłem, że popełniam coraz więcej błędów (nawet pewnie tu, na forum). Jak to dobrze, że maturę już mam za sobą ;-) Ale chyba muszę poszukać czegoś o dyslekcji, może i mnie bierze ;-)) Hiubi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 00:57 Ja nie wiem czy ty to kontrolujesz ale zrobiles w 10 minut 6 wpisow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) IP: *.tnt5.montreal.qb.da.uu.net 07.06.02, 04:04 A ty nie masz czym sie zajac tylko kontrolowac ilosc cudzych wpisow; bez przesady !! Kazdy pisze tyle ile uwaza za stosowne. Po to jest to forum, nieprawdaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 07:39 Macku jestes nastepnym ktory albo nie widzi pewnych znaczkow albo sie nie moze powstrzymac. :) Dla ty co nie wiedza lub ich pamiec dziala wybiorczo istnieje cos takiego jak emotikony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blady Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 07:42 A co do kontrolowania. Siedze na forum 24 h na dobe i patrze kto ile wpisow dokonuje. Moje zycie prywatne nie istnieje, zapisze sie chyba od AF (anonimowych forumowiczow) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) 07.06.02, 07:52 No to mamy nastepnego . Sami statystycy ??? W takim razie poprosze raz w miesiacu o szczegółowe sprawozdanie, "do 5 nastepnego miesiaca za miesiac poprzedni":)) Naka. Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) 08.06.02, 18:03 Tylko nie pomyl przypadkiem AF z AA ;-)) Hiubi Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Blady nie jesteś gorszy ;-) 07.06.02, 14:16 Tylko 6 w 10 minut. Dziś może się poprawię i będzie lepiej ;-)) Hiubi Odpowiedz Link Zgłoś
pinch Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 07.06.02, 08:37 Gość portalu: Blady napisał(a): > Opanuj sie czlowieku bo licznik przekrecisz :> Prawie 14 tys to maly przebieg ;-) Jeszcze zapewne obowiazuje gwarancja(ale do PIH-u nie bede chodzil sprawdzac) ;-) Forum to jednak "fenomen"... z reguly w innych dziedzinach chodzi o "skręcenie" licznika... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
roman_j Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 07.06.02, 09:18 pinch napisał(a): > Forum to jednak "fenomen"... z reguly w innych dziedzinach chodzi o "skręcenie" > licznika... ;-) No właśnie, a nasze forum to fenomen wśród fenomenów, bo działania służące nabijaniu licznika prawie tutaj nie występują. I niech sobie nas wyprzedzają Radomie, Białestoki i inne miasta. My ich wszystkich bijemy na głowę. Jesteśmy liderami w konkurencji fair play... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pinch Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 07.06.02, 09:34 roman_j napisał(a): > No właśnie, a nasze forum to fenomen wśród fenomenów, bo działania służące nabi > janiu licznika prawie tutaj nie występują. I niech sobie nas wyprzedzają Radomi > e, Białestoki i inne miasta. My ich wszystkich bijemy na głowę. Jesteśmy lidera > mi w konkurencji fair play... ;-)) Zgadzam sie w 100%. Ps. Duzy przebieg odstrasza potencjalnych kupcow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ●Werdan● Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... IP: *.tpnet.pl / *.petrotel.com.pl 07.06.02, 09:46 > No właśnie, a nasze forum to fenomen wśród fenomenów, bo działania służące nabi > janiu licznika prawie tutaj nie występują. I niech sobie nas wyprzedzają Radomi > e, Białestoki i inne miasta. My ich wszystkich bijemy na głowę. Jesteśmy lidera > mi w konkurencji fair play... ;-)) Romanie, pieknie to ujales :)) Odpowiedz Link Zgłoś
naka Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 08.06.02, 08:45 Hiubi ?? a gdzie twoje wpisy ??? Czyżby ci komórka całą noc dzwoniła ??? Naka. Odpowiedz Link Zgłoś
hiubi Re: Hiubi widze Cie a raczej twoje szalenstwa ... 08.06.02, 18:07 Jestem, już jestem. Ostatnio mam troszkę rozregulowany czas (mundial, mgr, podróże, itd). Ach kurcze, żeby tak wszyscy za mną tęsknili ;-)) PS. Tej komórki to chyba nigdy mi nie darujesz ;-)) Hiubi Odpowiedz Link Zgłoś