Gość: Zbigniew IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 16:13 Dzisiaj się narodził nowy forumowicz :))) Zbigniew drugi a właściwie Rafał:)) Pępkówkę zaczniemy ustalać jak żona wróci do domu i będę mógł się wyrwać:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: colgate Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: 194.204.148.* 22.06.02, 16:15 No to gratulacje !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.krakow.pl 22.06.02, 16:23 No to moje gratulacjie i jeszcze gratuluje wyboru imienia ...sam jestem Rafał :D (będą z niego ludzie...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 16:25 gratuluje,wszystkiego dobrego dla maluszka i rodzicow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trudny Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.sp / 192.168.5.* 22.06.02, 16:31 I ode mnie serdeczne gratulacje. Imie oczywiście trafione jak malo kto potrafi. Rafałów znam i samych zacnych od Prof. Rafała W. poczawszy .....a co mam wymieniać. Raz jeszcze serdeczności i nowoprzybyłemu i Mamusi i Tatusiowi. A tak prawdę mówiąc to Mamusia Ci chyba na Dzień Ojca chciała trafić i masz prawie;;-)) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 16:38 ogrooooooomne gratulacje dla uroczej mamy, zacnego taty i fantastycznego brata :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.client.attbi.com 22.06.02, 17:04 Gratuluje!!!! Im wiecej Rafalow tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq No gratulacje! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 17:06 Gratuluję serdecznie, od razu mu forum pokaż...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Pępkówka czas ustalać:) 22.06.02, 17:11 Serdeczne gratulacje Zbigniewie :-) Pozdrowienia dla żony co to biedna musiała się męczyc w taki upał Wszystkiego najlepszego dla małego Roberta, żeby nie czuł się odsunięty jak wszyscy będą się zachwycać tym najmniejszym Życzę Ci Zbigniewie aby każdy dzień spędzony z Twoimi dziećmi był równie radosny i słoneczny jak dzisiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakfan Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.02, 19:02 Przyjmij i ode mnie gratulacje Zbigniewie! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pępkówka czas ustalać:) 22.06.02, 21:01 Gratulacje!!! malo to oryginalne, ale juz prawie wszystko zostalo wyzej powiedziane. :-))) Zycze mu, zeby doczekal uczciwych finalow mistrzostw swiata ! (i meczu korea:hiszpania 0:10) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 21:14 I ja dorzucam od siebie rowniez serdeczne gratulacje znarodzin kolejnego potomka !!! To wielkie szczescie miec syna. Wszystkiego co tylko najlepsze !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 21:30 Gratulacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Pępkówka czas ustalać:) 22.06.02, 21:45 Gość portalu: kiwi napisał(a): > Gratulacje ! jw :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Pępkówka czas ustalać:) 23.06.02, 01:46 Jeju, ale to jest wzruszajace. Gratulacje Zbigniew:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakretka Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.proxy.aol.com 23.06.02, 02:09 Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Pępkówka czas ustalać:) 23.06.02, 20:51 PIEKNA SPRAWA! dobra robota:-D aby Wam sie dalej mnozyło, dzieliło, i abyscie SZCZĘŚLIWI zawsze byli! Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 20:57 dora5 napisał(a): > dzieliło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Pępkówka czas ustalać:) 23.06.02, 21:09 Gość portalu: mtq napisał(a): > dora5 napisał(a): > > > dzieliło > > !!! a pewnie, zawsze się dzieli np. chlebem przy stole, jednym cukierkiem na dwoje + mama, Mtg! nie robisz tego? nie dzielisz sie z rodziną, bratem:-D))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 21:15 Aha, o to chodzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Pępkówka czas ustalać:) 23.06.02, 21:19 Gość portalu: mtq napisał(a): > Aha, o to chodzi :-))) A co myślałeś?:-D Odpowiedz Link Zgłoś
dora5 Re: Pępkówka czas ustalać:) 23.06.02, 21:26 dora5 napisał(a): > Mtg! miało byc: mtq! za zle wciśnięty klawisz bardzo przepraszam:-D choc to z trudem wybaczalne:-D jeszcze raz mtq:-)))))))))))))))))))))))))))) Dora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.06.02, 22:34 pamiętam sąsiada z Wiśnicza. Miał trzy córki, jak mu sie syn urodził, chodził od domu do domu, każdemu opowiadał o swoim szczęsciu, kazdego gorzałka czestował....chłopak chowa sie na schwał:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Pępkówka czas ustalać:) 23.06.02, 22:38 Roznie sie zycie uklada. Dzieci, dzieci, fajne sa... ale jak sie ma duzo roboty ze soba samym to dzieci zawadzaja. Dora, przygody czesto tez sa niezel bez dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora5 Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.06.02, 23:03 muzaaa!wiem ja zawsze staram widziec same pozytywy i cieszyc sie z tego co jest, to pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 23.06.02, 22:57 Wlazłem po trzech dniach i co widzę: zblizamy sie do 40 mln "obywatelów"!!! Przy wydatnej pomocy Zbigniewa!!! Gratuluję i życzę cierpliwości!! A tak poza tym to z doświadczenia : małe dzieci - mały kłopot, duże dzieci - duży kłopot. Dlatego jeszcze raz cierpliwości!!!! :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Pępkówka czas ustalać:) 24.06.02, 10:22 serdeczne gratulacje, a jak czujesz sie dzisiaj Zbigniewie? a poza tym jak w temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Pępkówka czas ustalać:) 24.06.02, 12:02 Dopiero dziś, po weekendowej nieobecności wlazłem na forum, a tu taka radosna nowina. Gratulacje dla Żony przede wszystkim i Ciebie Zbigniewie. Urodził się Twój Rafał niemal dokładnie tego samego dnia co mój młodszy syn (21.06), też trwały wówczas mistrzostwa świata, tylko, że naszych wszyscy się wtedy bali, a gospodarzom pomagały ściany ale nie sędziowie. Odpowiedz Link Zgłoś
maagi6 Re: Pępkówka czas ustalać:) 24.06.02, 12:38 Ja takze skladam gratulacje i pozdrawiam Ciebie oraz dzielna zone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAKUS Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.bci.net.pl 24.06.02, 14:48 Nie bede oryginalny- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MALUSZKA I RODZICOW! Myslcie juz nad nastepnymi bobaskami, aby nie bylo Rafciowi smutno. Aha, pamietaj, ze ma byc wychowany na prawdziwego Krakusa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 14:54 Ale on juz ma braciszka- Roberta. Choc nie zaszkodzi, by byla jeszcze siostrzyczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosia Re: Pępkówka czas ustalać:) IP: *.ceti.pl 24.06.02, 16:49 Ode mnie również gratulacje!!! Życzę całej waszej rodzinie wiele szczęścia i radości. I niech mały Rafałek wyrośnie na wielkiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Dziękuję wszystkim :)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 22:32 Za życzenia, żona z drugim synkiem wraca jutro:)) Co do pępkówki to chyba 7 lipiec niedziela. Muzaaa (będzie!!!, jjotka podobno też:)) się zgodziła na połączenie jej powitania w Krakowie i mojej pępkówki. Ale mam prośbę do skks bądź peteena o wskazanie jakiegoś fajnego miejsca, może wincenty (skks ma tam chody i może mógłbym conieco z alkoholi przynieść i spożyć z zainteresowanymi:) pozdrawiam i zapraszam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Dziękuję wszystkim :)) IP: *.chello.pl / *.chello.pl 24.06.02, 22:57 Twoja prośba, drogi Zbigniewie, jest dla mnie rozkazem!!!!:))) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Dziękuję wszystkim :)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 22:59 Gość portalu: skks napisał(a): > Twoja prośba, drogi Zbigniewie, jest dla mnie rozkazem!!!!:))) > :-))) skks To jak Wincenty? Tam raczej trafię. Mogę coś przynieść pod rękawem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Dziękuję wszystkim :)) IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 24.06.02, 23:04 A przynieś co chcesz:)))) Byleś uniósł:)) :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Dziękuję wszystkim :)) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:05 Gość portalu: skks napisał(a): > A przynieś co chcesz:)))) Byleś uniósł:)) > :-))) skks No to ustalone :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Wincenty 24.06.02, 23:24 Co to za miejsce? Gdzie sie znajduje? Fajnie tam jest?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Wincenty IP: *.chello.pl / *.chello.pl 24.06.02, 23:26 A kiedy z Polski wyjechałas? :-))) skks I kiedy byłas w Krakowie ostatnio? :-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Wincenty 24.06.02, 23:30 To nic nie ma do rzeczy, bo Wincenty mogl sobie funkcjonowac nawet jak tu bylam. Czy to jest miejsce ktore naprawde wszyscy znaja albo znac powinni?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Wincenty IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 24.06.02, 23:35 No jeżeli nie to nie:)) A jest to taka knajpka z dość ładnymi piwnicami w samym centrum Każmirza- przy ul. Józefa:)) róg Jozefa i Szerokiej :-))) skks PS. Zaraz znajdę link do fotografii- gdzieś było muszę sobie przypomnieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Wincenty IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:38 Gość portalu: skks napisał(a): > No jeżeli nie to nie:)) > A jest to taka knajpka z dość ładnymi piwnicami w samym centrum Każmirza- przy > ul. Józefa:)) róg Jozefa i Szerokiej > :-))) skks > PS. Zaraz znajdę link do fotografii- gdzieś było muszę sobie przypomnieć:) Byłem, widziałem, naprawdę warto:)) Zresztą pomagali w organizacji naszej majówki:)) No i można coś przynieść:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wincenty 24.06.02, 23:42 Gość portalu: skks napisał(a): > No jeżeli nie to nie:)) > A jest to taka knajpka z dość ładnymi piwnicami w samym centrum Każmirza- przy > ul. Józefa:)) róg Jozefa i Szerokiej te piwnice naprawde bardzo mi sie podobaly. mowie serio - lubie trakie 'labirynty', ladnie i przyjemnie. no i okolica tez ladna, choc moze ten budynek naprzeciwko... w kazdym razie to wg mnie taka 'esencja' kazimierza, ale ja sie moze nie znam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Wincenty IP: *.chello.pl / *.chello.pl 24.06.02, 23:54 A to to trochę Każmirza: www.geocities.com/kazimierz_krakow/ janskap.w.interia.pl/kazimierz1.htm - to strasznie źle wchodzi!!! ale warto! ;-))) skks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andr Re: Wincenty IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 13:53 Swietne !!! Nigdy wczesniej na tych stronach nie bylem. Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś