Dodaj do ulubionych

"Morskie Oko" w Otwocku

26.10.05, 21:47
Witam,

Poszukuję informacji na temat inwestycji TBM Dom (MakDom) "Morskie Oko" w
Otwocku. Może już ktoś podpisał umowę, albo może mieszka w zbudowanych już
blokach?

Zastanawiam się nad podpisaniem umowy.

Pozdrawiam,

mac.st
Obserwuj wątek
    • Gość: Czapla Re: "Morskie Oko" w Otwocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 00:35
      Witam, dzisiaj podpisalem.. :).. oby wszystko sie udalo. Jak narazie bez problemow
      • mac.st Re: "Morskie Oko" w Otwocku 19.11.05, 14:45
        Serdecznie witam Sąsiada! :-)

Już się obawiałem że sam będę tam mieszkał.. :-)

Na razie współpraca z deweloperem układa się gładko. Są pomocni i kontaktowi.
        Oby tak było do końca.

Martwi mnie natomiast brak startu na budowie - co prawda w Otwocku nie byłem
        już jakieś 2tyg. ale zdaje się że niewiele się tam dzieje - podobno coś się
        przeciąga ze zgodą na wycinkę drzew na placu budowy.

Z drugiej strony ogromna szkoda, że w ogóle muszą coś wycinać, te brzózki są
        wyjątkowo fajne. Mam nadzieję że oszczędzą co się da - przy pierwszych dwóch
        budynkach jakoś im się to udało.

Pozdrawiam

Mac.St
        • Gość: Czapla Re: "Morskie Oko" w Otwocku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:47
          Witam sasiedzie ;)

Zapraszam na rozmowe mailowa :).. czapla(malpa)post.pl ... lub GG: 378 761

Ogolnie umowe podpisalem w piatek, wlasnie podczas podpisywania umowy dostali
          zgode na wyciecie jakistam brzoz .. chyba wlasnie chodzilo o te co blokuja
          budowe budynku nr. 3.

Odezwij sie na maila.. to dokladnie bedziemy sledzic stan budowy :)

Pozdrawiam i czekam na odzew ! :)
        • Gość: flatline Re: "Morskie Oko" w Otwocku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.12.05, 22:21
          Witam, zastanawiam się nad zakupem mieszkania na tym osiedlu. Jedno co mnie
          poważnie niepokoi to bardzo niekorzystna umowa - próbowałeś ją może negocjować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka