Dodaj do ulubionych

Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-)

09.12.05, 15:21
Macie jakies pomysły? Co byście kupiły, oprocz tradycyjnych wyprawek do
szpitala ?

Napiszcie Wasze proozycje, a pozniej ja Wam napisze, co ja wymyslilam i co
kupilam dla dzidzi mojej kumpeli na kilka dni przed porodem smile
Obserwuj wątek
    • anyamama Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 09.12.05, 22:12
      nie mam pojecia-a co wymyslilas??
      • katrina79 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 14:22
        No wiec zastanawialam sie nad czyms co byloby niepsodizanka i dla mojej kumpeli
        i dla jej dizdz i trafiłam na ....
        www.babystyle.pl/sklep/ubranka_skarpety_skrapetki/Skarpetki%20Niespodzianka%20%C5%BC%C3%B3%C5%82te%20(7-8)_209.html
        big_grin Moim zdaniem fajny prezencik im zrobie smile))
    • anyamama Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 15:07
      slodkie te bucikismile) napewno sie przydadza. pozdrawiamsmile)
    • carminamama Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 17:27
      hehe, sadzac po wszystkich twoich postach to jestes katrino79 wlascicielka/lem
      tego sklepu i ostro sie reklamujeszsmile)))
      • katrina79 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 11.12.05, 00:32
        Hmm, nio coz, zawiode Cie wink Pokazalam to Wam, bo uwazam, to ako fajny prezencik
        dla przyszlej mamy i jej dzidzi i cos INNEGO niz wyprawki, ktore sie dostaje za
        kazdym razem i inne ubranka.
        A, ze jestem osoba nieprzecietna i nie lubie robic tego co wszyscy robia wiec
        pomyslalam, ze wymysle cos, z czego moja kumple abedzie bardzo zadowolona smile
        A z kolei , uwazam ze pomysl jest niezly wiec sie z Wami nim tutaj dziele smile
    • nikkkaa Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 21:42
      hmm ja też sie rozreklamuję.. ale mzoe to nie jest zly pomysł
      Parę moich znajomych kupiło bodziaka luyb t-shirt niemowlęcy ( o tej porze roku
      raczej bodziaka) z nadrukiem imienia dla nowoprzybyłego obywatela.
      Nadruk robimy bardzo estetycznym flockiem ( pluszowy , wypukły wzór).
      Zajrzyj na www.znadrukiem.pl
      lub obejrzyj sobie aukcje internetowe
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1205025
      Na pewno taki prezent z imieniem wyczekanego maluszka jest dobrym pomysłem
      Ale moze trafisz na coś jeszcze fajniejszegosmilesmile))
      Pozdrawiam ciepło
    • madzialena11 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 23:24
      A mi koleżanka po prostu powiedziała czego potrzebuje i kupuję jej kombinezon
      dla dzidzi (powiedziała że może być nawet używany, byle fajny, niezniszczony i w
      ogóle ok), więc może lepiej podpytać... i zprezentować coś naprawdę potrzebnego?
    • karolcia801 dla mnie to nieoryginalne... 12.12.05, 08:19
      Dla mnie te skarpetki szczerze powiedziawszy to nie jest jakiś oryginalny
      pomysł.Moja siostra która jest w ciązy już sobie takie skarpetki kupiła sama,
      ja po urodzeniu córki dostałam 3 pary! Nie powiem bo są śliczne ale nie jakoś
      nadzwyczajnie orginalne!
      Już predzej mi sie podoba np kupno Albumu Małego Dziecka-gdzie wkleja się
      zdjecia malucha, wypełnia rubryki itp.To moim zdaniem jets bardziej
      oryginalniejsze niż skarpetki.
      Pozdrawiam
      • katrina79 Re: dla mnie to nieoryginalne... 12.12.05, 09:09
        Myslalam tez o tym...ale jest problem...z albumem musialabym kupic aparat hihihi
        bo niestety kumpela nie ma uncertain
    • bogusia1231 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 12.12.05, 12:51
      Popieram album, zdjęc wkleja się bardzo mało, a kilka napewno ktoś zrobi, a
      wpisuje się duzo ważnych informacji o życiu dziecka (pierwsze ruchy, ząbki,
      szczepienia itp), w naszym mamy tez odciski stópek. POLECAM
      Oczywiście elemnty wyprawki sa też bardzo wskazanesmile
    • jadis76 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 12.12.05, 19:06
      dla mnie to też malo oryginalny prezent
      i niespecjalnie ladny, ale to kwestia gustu
      mojej córci kupowalam skarpetki w zupelnie innym stylu, ale może "kumpeli" się
      spodobają wink
      • emma_euro_emma Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 12.12.05, 20:25

www.prodoks.pl/index.php?opc=szczegol&id=006308
        • kaliaa Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 12.12.05, 22:59
          zapowiada sie super ale czy ktos widzial ta ksiazke w srodku? czy jest duzo
          miejsca na wpisy?
          • emma_euro_emma Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 13.12.05, 00:27
            Kupiłam ją mojej siostrzenicy w sklepie - jest przepiękny i całkiem niedrogi. Kupiłam go w sklepie, ale specjalnie go znalazłam w necie, żeby go pokazać. Jak ktoś nie ma pomysłu np. na prezent, to naprawdę polecam, bo warto. Co druga strona to piękne zdjęcie, ślicznie i przejrzyście wszystko zrobione. Poza typowymi rzeczami, np. odcisku rączki jest, między innymi, koperta na
            pierwszy kosmyk włosów... i w ogóle jest super! Gdybym sama nie miała dwóch innych albumów, to na pewno bym go kupiła mojemu synkowi. A gdybym taki dostała, to byłabym zachwycona takim prezentem. Za taką cenę naprawdę warto.
          • emma_euro_emma Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 13.12.05, 00:29
            A jak klikniesz "Powiększ", to będzie w powiększeniu okładka i możesz kliknąć wtedy dwójeczkę, to będzie przykładowe zdjęcie jakiejś strony ze środka.
            • karolcia801 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 13.12.05, 08:23
              Co do tego albumu co powyżej to mi sie średnio podobał.Ogladałam go w księgarni
              i w zasadzie mi przypominał coś w rodzaju pamiętnika (chociaż album małego
              dziecka jest pamietnikiem smile ale coś mi tam nie pasowało, tak za poważnie.
              Bardzo duzy wybór tego rodzaju albumów był w Smyku i tam podobał mi się
              pt.;Jestem juz na świecie" Dziecinne rysunki,znak zodiaku smile moje stopki,
              raczki,moja pierwsza kąpiel,oto mój tata, moja mam, nasz dom...moje ząbki i
              duuzo fajnych szczegółów.I co ważne dużo miejsca na zdjęcia maluszka.A
              kosztował coś 24zł.Super.W zasadzie jest troche na rynku tych albumów i każdy
              może coś wybrać.
              co do prezentu dla maluszka to możesz kupić np.śpiworek do spania albo rożek-na
              tą porę roku prezent w sam raz.
    • ciocia_ala Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 13.12.05, 04:53
      Mloda Mama najbardziej cieszyla sie z:

- spioszki z grzechotkmi w stopkach
      - kombinezonik rozowy (drzalam, ze jednak bedzie chlopaczek, ale kombinezon byl
      przepiekny, dziecko mozna latwo umiescic i jest cielutki - mam nadzieje)
      - miarka-mis dla dziecka - co jakis "okres wzrostu" jest miejsce na zdjecie -
      niestety miarka jest w calach sad
      - spoiszki z taka kolderka-paczworkiem (czy jak to sie tam pisze) w owieczki
      -
      www.fisher-price.com/us/infanttoys/product.asp?s=miracles_milestones&id=33855&index=1&pos=1
      (Mama po czasie doniosla, ze cos podobnego miala zamiar sama kupic...smile

mnie podobalo sie wszysko, ale ja patrze z niepraktycznego punktu widzenia smile

acha, tutaj modne sa jeszcze takie szkatulki na pierwszy zabek i pierwszy
      "loczek"... srebrnpodobe (nie wiem czy na prawde ze srebra) lub kolorowe. czasem
      dodaja tez skarbonke - na pierwszy grosik. to ostatnie moze bc przydatne dla
      Mamusi - odwiedzajacy moga swobodnie i bez skrepowania wspomoc oboje. Jezeli
      oczywsciemaja takie zyczeniesmile Nikt nie musi czuc sie zobowiazany lub skrepowany.

podobaja mi sie tez srebrne lyzeczki z wygrawerowanym imieniem i data urodzin
      dzieciaczka

mam nadzieje, ze Malutkiej tez sie wszysko podoba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka