katrina79 09.12.05, 15:21 Macie jakies pomysły? Co byście kupiły, oprocz tradycyjnych wyprawek do szpitala ? Napiszcie Wasze proozycje, a pozniej ja Wam napisze, co ja wymyslilam i co kupilam dla dzidzi mojej kumpeli na kilka dni przed porodem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anyamama Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 09.12.05, 22:12 nie mam pojecia-a co wymyslilas?? Odpowiedz Link Zgłoś
katrina79 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 14:22 No wiec zastanawialam sie nad czyms co byloby niepsodizanka i dla mojej kumpeli i dla jej dizdz i trafiłam na .... www.babystyle.pl/sklep/ubranka_skarpety_skrapetki/Skarpetki%20Niespodzianka%20%C5%BC%C3%B3%C5%82te%20(7-8)_209.html Moim zdaniem fajny prezencik im zrobie )) Odpowiedz Link Zgłoś
anyamama Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 15:07 slodkie te buciki) napewno sie przydadza. pozdrawiam) Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 17:27 hehe, sadzac po wszystkich twoich postach to jestes katrino79 wlascicielka/lem tego sklepu i ostro sie reklamujesz))) Odpowiedz Link Zgłoś
katrina79 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 11.12.05, 00:32 Hmm, nio coz, zawiode Cie Pokazalam to Wam, bo uwazam, to ako fajny prezencik dla przyszlej mamy i jej dzidzi i cos INNEGO niz wyprawki, ktore sie dostaje za kazdym razem i inne ubranka. A, ze jestem osoba nieprzecietna i nie lubie robic tego co wszyscy robia wiec pomyslalam, ze wymysle cos, z czego moja kumple abedzie bardzo zadowolona A z kolei , uwazam ze pomysl jest niezly wiec sie z Wami nim tutaj dziele Odpowiedz Link Zgłoś
nikkkaa Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 21:42 hmm ja też sie rozreklamuję.. ale mzoe to nie jest zly pomysł Parę moich znajomych kupiło bodziaka luyb t-shirt niemowlęcy ( o tej porze roku raczej bodziaka) z nadrukiem imienia dla nowoprzybyłego obywatela. Nadruk robimy bardzo estetycznym flockiem ( pluszowy , wypukły wzór). Zajrzyj na www.znadrukiem.pl lub obejrzyj sobie aukcje internetowe www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1205025 Na pewno taki prezent z imieniem wyczekanego maluszka jest dobrym pomysłem Ale moze trafisz na coś jeszcze fajniejszego)) Pozdrawiam ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 10.12.05, 23:24 A mi koleżanka po prostu powiedziała czego potrzebuje i kupuję jej kombinezon dla dzidzi (powiedziała że może być nawet używany, byle fajny, niezniszczony i w ogóle ok), więc może lepiej podpytać... i zprezentować coś naprawdę potrzebnego? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 dla mnie to nieoryginalne... 12.12.05, 08:19 Dla mnie te skarpetki szczerze powiedziawszy to nie jest jakiś oryginalny pomysł.Moja siostra która jest w ciązy już sobie takie skarpetki kupiła sama, ja po urodzeniu córki dostałam 3 pary! Nie powiem bo są śliczne ale nie jakoś nadzwyczajnie orginalne! Już predzej mi sie podoba np kupno Albumu Małego Dziecka-gdzie wkleja się zdjecia malucha, wypełnia rubryki itp.To moim zdaniem jets bardziej oryginalniejsze niż skarpetki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrina79 Re: dla mnie to nieoryginalne... 12.12.05, 09:09 Myslalam tez o tym...ale jest problem...z albumem musialabym kupic aparat hihihi bo niestety kumpela nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bogusia1231 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 12.12.05, 12:51 Popieram album, zdjęc wkleja się bardzo mało, a kilka napewno ktoś zrobi, a wpisuje się duzo ważnych informacji o życiu dziecka (pierwsze ruchy, ząbki, szczepienia itp), w naszym mamy tez odciski stópek. POLECAM Oczywiście elemnty wyprawki sa też bardzo wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
jadis76 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 12.12.05, 19:06 dla mnie to też malo oryginalny prezent i niespecjalnie ladny, ale to kwestia gustu mojej córci kupowalam skarpetki w zupelnie innym stylu, ale może "kumpeli" się spodobają Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 12.12.05, 20:25 www.prodoks.pl/index.php?opc=szczegol&id=006308 Odpowiedz Link Zgłoś
kaliaa Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 12.12.05, 22:59 zapowiada sie super ale czy ktos widzial ta ksiazke w srodku? czy jest duzo miejsca na wpisy? Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 13.12.05, 00:27 Kupiłam ją mojej siostrzenicy w sklepie - jest przepiękny i całkiem niedrogi. Kupiłam go w sklepie, ale specjalnie go znalazłam w necie, żeby go pokazać. Jak ktoś nie ma pomysłu np. na prezent, to naprawdę polecam, bo warto. Co druga strona to piękne zdjęcie, ślicznie i przejrzyście wszystko zrobione. Poza typowymi rzeczami, np. odcisku rączki jest, między innymi, koperta na pierwszy kosmyk włosów... i w ogóle jest super! Gdybym sama nie miała dwóch innych albumów, to na pewno bym go kupiła mojemu synkowi. A gdybym taki dostała, to byłabym zachwycona takim prezentem. Za taką cenę naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
emma_euro_emma Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 13.12.05, 00:29 A jak klikniesz "Powiększ", to będzie w powiększeniu okładka i możesz kliknąć wtedy dwójeczkę, to będzie przykładowe zdjęcie jakiejś strony ze środka. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia801 Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 13.12.05, 08:23 Co do tego albumu co powyżej to mi sie średnio podobał.Ogladałam go w księgarni i w zasadzie mi przypominał coś w rodzaju pamiętnika (chociaż album małego dziecka jest pamietnikiem ale coś mi tam nie pasowało, tak za poważnie. Bardzo duzy wybór tego rodzaju albumów był w Smyku i tam podobał mi się pt.;Jestem juz na świecie" Dziecinne rysunki,znak zodiaku moje stopki, raczki,moja pierwsza kąpiel,oto mój tata, moja mam, nasz dom...moje ząbki i duuzo fajnych szczegółów.I co ważne dużo miejsca na zdjęcia maluszka.A kosztował coś 24zł.Super.W zasadzie jest troche na rynku tych albumów i każdy może coś wybrać. co do prezentu dla maluszka to możesz kupić np.śpiworek do spania albo rożek-na tą porę roku prezent w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_ala Re: Coś wyjątkowego dla nadchodzącej dzidzi :-) 13.12.05, 04:53 Mloda Mama najbardziej cieszyla sie z: - spioszki z grzechotkmi w stopkach - kombinezonik rozowy (drzalam, ze jednak bedzie chlopaczek, ale kombinezon byl przepiekny, dziecko mozna latwo umiescic i jest cielutki - mam nadzieje) - miarka-mis dla dziecka - co jakis "okres wzrostu" jest miejsce na zdjecie - niestety miarka jest w calach - spoiszki z taka kolderka-paczworkiem (czy jak to sie tam pisze) w owieczki - www.fisher-price.com/us/infanttoys/product.asp?s=miracles_milestones&id=33855&index=1&pos=1 (Mama po czasie doniosla, ze cos podobnego miala zamiar sama kupic... mnie podobalo sie wszysko, ale ja patrze z niepraktycznego punktu widzenia acha, tutaj modne sa jeszcze takie szkatulki na pierwszy zabek i pierwszy "loczek"... srebrnpodobe (nie wiem czy na prawde ze srebra) lub kolorowe. czasem dodaja tez skarbonke - na pierwszy grosik. to ostatnie moze bc przydatne dla Mamusi - odwiedzajacy moga swobodnie i bez skrepowania wspomoc oboje. Jezeli oczywsciemaja takie zyczenie Nikt nie musi czuc sie zobowiazany lub skrepowany. podobaja mi sie tez srebrne lyzeczki z wygrawerowanym imieniem i data urodzin dzieciaczka mam nadzieje, ze Malutkiej tez sie wszysko podoba Odpowiedz Link Zgłoś