risza 07.01.06, 16:25 ...przepraszam.Na dzisiejszej immartykulacjii, bądź pasowania na rycerza PiSu, nijakiej Zyty POGilowskiej. Marcinkiewicz zachowywał się jak znany błazen Dyl Sowistrzał, Gomuła przy nim to mąż stanu...:000 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t-800 Re: Obraziłam pamięć Gomułki... 07.01.06, 17:00 risza napisał(a): > zachowywał się jak znany błazen Dyl S > owistrzał, Dyl czasem tutaj się udziela na forum. :-] Odpowiedz Link Zgłoś
dyl.sowizdrzal Re: Obraziłam pamięć Gomułki... 07.01.06, 17:07 t-800 napisał: > Dyl czasem tutaj się udziela na forum. :-] Dzięki za pamięć, Panie Kolego.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dyl.sowizdrzal Re: Obraziłam pamięć Gomułki... 07.01.06, 17:07 risza napisał(a): > ...przepraszam.Na dzisiejszej immartykulacjii, bądź pasowania na rycerza PiSu, > nijakiej Zyty POGilowskiej. Marcinkiewicz zachowywał się jak znany błazen Dyl S > owistrzał, Gomuła przy nim to mąż stanu...:000 Wszystko było prawie ok. Kaziu zapomniał tylko parę razy nóżką zakręcić. A tyle razy przypominałem mu o tym na lekcjach! Obiecuję, że następnym razem przygotujemy jakieś szczególne atrakcje. Uśmiech, rąsia i do przodu. Dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Re: Obraziłam pamięć Gomułki... 07.01.06, 17:36 A Pan Prezydent ,całując rękę p. Gilowskiej ,nie schylił sie, ale takową rękę podciągnął do ust. Kultura z PiSu? A Gomułce dajcie choć spokój przed 50 rocznicą Polskiego Pażdziernika! Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Z konferencji prasowej 07.01.06, 17:41 - Panie premierze. Czy dobrze jest, kiedy na czele rządu stoi pajac? - To świetne pytanie! Będę się musiał nad tym zastanowić... Odpowiedz Link Zgłoś
risza Re: Obraziłam pamięć Gomułki... 07.01.06, 19:06 Przepraszam Cię wirtualny Sowizdrzale. Zapomniałam, że on był mądry pod maską idioty. W przypadku Kazimierza nie ma mowy o masce...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bracia_zbrojek Re: Obraziłam pamięć Gomułki... 08.01.06, 02:09 Zgrzyta Pogilowska Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Re: Oj bolą zęby od zgdzytania, oj bolą... :) 08.01.06, 02:14 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=34576848&a=34602641 Odpowiedz Link Zgłoś
psychul Re: Obraziłam pamięć Gomułki... 08.01.06, 13:50 Pogilowska a to dobre. Czyli ze smarków już wyrosła Odpowiedz Link Zgłoś