Gość: macha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:14 Co sądzicie o nowym osiedlu na Bielanach Belveder Bielany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkl Re: Belveder Bielany,co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:41 właśnie kupiłem tam mieszkanko. Developer znany, juz pare rzeczy wybudował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Belveder Bielany,co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 00:48 Na tym forum jest dużo wątków o tej inwestycji i firmie "na skraju miasta". Bardzo ciekawa lektura, jak ludzi można nabijać w butlę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Bardzo kiepska lokalizacja .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:03 Bielany i t okolica. Można tylko przemilczeć Odpowiedz Link Zgłoś
paulajal Re: Bardzo kiepska lokalizacja .... 18.12.05, 18:05 A ja kupiłam w "Na skraju miasta" na Skoroszach i jestem b zadowolona:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Bardzo kiepska lokalizacja .... IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:28 cos wam ten bloczek zaczyna sie rozpadac- pelno jest rys na tynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Bardzo kiepska lokalizacja .... IP: 194.246.124.* 10.03.06, 16:20 Z tego co wiem to budynku jeszcze nie otynkowali... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Belveder Bielany,co sądzicie? IP: *.catv.net.pl 15.02.06, 22:01 Ja też kupiłam tam mieszkanie i do tej pory byłam zadowolona z obsługi i współpracy. Jednak... zauważyłam ostatnio że powstające budynki zamiast 8 pięter będą miały 9 - co potwierdziono telefonicznie w biurze sprzedaży. Małe śledztwo wykazało, że zmiany (a jest ich podobno więcej) nie zostały zatwierdzone przez Nadzór budowlany. Co więcej, choć jest to wiadomość niepotwierdzona, została podobno wydana decyzja o wstrzymaniu prac na budowie ze względu na znaczne odstępstwa od projektu. Budowa trwa więc najprawdopodobniej inwestor realizuje samowolę budowlaną licząc na cud. Zaczynam się serio denerwować a najgorsze w tej całej sytuacji jest to że inwestor o niczym biednych klientów nie informuje a Naczelny Architekt Miasta i Inspektor Nadzoru Budowlanego niechętnie udzielają jakichkolwiek informacji nabierając wody w usta - bo jak twierdzą nabywca mieszkania nie jest stroną w toczącym się postępowaniu... Pozostawiam pod rozwagę...bo mi jej zabrakło choć kupione mieszkanie bardzo mi się podoba:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Belveder Bielany,co sądzicie? IP: *.aster.pl 19.03.06, 23:05 czy rzeczywiscie prace stanely? wiadomo cos wiecj o tych 9 pietrach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinteresowany Re: Belveder Bielany,co sądzicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 09:34 a dokladnie gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Belveder Bielany,co sądzicie? IP: *.catv.net.pl 27.03.06, 20:51 Zapraszam na forum dla przyszłych mieszkańców i tych którzy jeszcze nie podjeli decyzji forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35090&w=31987280 Odpowiedz Link Zgłoś
tignes Re: Belveder Bielany,co sądzicie? 02.06.06, 13:03 Witam, Stare forum osiedla Belvedere Bialny (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=35090&w=31987280&a=36541573), z którego sporo osób korzystało do tej pory niestety zostało przez przypadek skasowane bez zarchiwizowania. Wszystkich dotychczasowych użytkowników, pozostałych przyszłych mieszkańców oraz inne zainteresowane osoby zapraszamy na nowe forum mieszkańców osiedla Belvedere Bialany. bb.mdn.pl/bb/index.php Pozdrawiam, Tignes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Belveder Bielany,co sądzicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 10:39 byłam w ubiegłą sobotę na budowie i prace przebiegają sprawnie. Mam nadziejeę, że najpoźniej 1 marca zamieszkam już w moim nowym mieszkanku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Aniu IP: *.centertel.pl 15.07.06, 07:37 Myślę, że do marca zamieszkasz w swoim mieszkanku ale jak dalej tak pójdzie (cały czas nie zostały zatwierdzone zmiany w planie budowy) to nie otrzymasz notarialnej własności mieszkania. Będziesz mieszkała tam również nielegalnie, bo budynek nie zostanie faktycznie "odebrany do użytku", co nie oznacza, że nie będzie można wejść do lokali ale będzi to bezprawne :). Pozdrawiam i nie denerwuj się to pewnie tylko kwestia czasu. Odpowiedz Link Zgłoś