Gość: laik IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.03.06, 18:53 Witam:) Jestem laikiem komputerowym;) Chcę podłączyć dźwięk z komputera do wieży stereo. Co w takim wypadku jest mi niezbędne? Czy polega to na podł Pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
gastovski Re: podlaczenie dzwieku z komputera do wiezy 02.03.06, 18:57 Potrzebujesz kabelka. Z jednej strony kabel ma wtyczkę typu "jack" (jak słuchawki) którą wtykasz w "line out" w karcie dźwiękowej. Z drugiej kabelek musi mieć cinche / RCA które wtykasz w "line in" w wieży. Link Zgłoś
tony100 Re: podlaczenie dzwieku z komputera do wiezy 02.03.06, 18:59 Jest potrzebny Tobie tylko kabelek.Idz do pierwszego z brzegu hipermarketu i kup(ok 5-7zeta)Z jednej strony musi miec małego jacka,a z drugiej podwójnego chincha.Jak powiesz sprzedawcy o co Ci chodzi to napewno da Ci odpowiedni kabelek.Podłączacz z tyłu na wyjscie i masz.:-) Link Zgłoś
Gość: laik Re: podlaczenie dzwieku z komputera do wiezy IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 02.03.06, 19:03 Dziękuję ślicznie :))) Link Zgłoś