Dodaj do ulubionych

Prywatne zabiegi w publicznej placówce

IP: *.dyn.optonline.net 31.03.06, 01:20
Panie profesorze jak panu nie wstyd!!!
Mam nadzieje , ze nikt nie "wyciszy" tej sprawy , a pan profesor Klimek ,
ktory jest zwyklym zlodziejem trafi do wiezienia.
Obserwuj wątek
    • Gość: KIKA Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.devs.futuro.pl 31.03.06, 06:29
      Ja też miałam robione badania dla prof.Klimka na klinice, przez laborantki
      kliniki, i płaciłam na klinice.
      • Gość: znajomy Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 16:20
        Kawał sku...yna !!!!
        • Gość: jarek Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 22.06.06, 11:46
          Pracowalem u tego bandyty 8 lat, to szujA jakich mało, jest totalnym medycznym
          ZEREM!!!!!!!JEGO SYNALEK CHAM I PROSTAK TEŻ...
          • Gość: michal Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.su.krakow.pl 22.06.06, 13:18
            wiecie że ten gangster klimek bral pieniądze za etat w szpitalu od lekarzy
            janeczko ten od IVF zapłacił 10 tys dolarów w 1992 roku a Balajewicz 25tys za
            ordynaturę... to kawał chama i słoma mu z butów wychodzi jego synowi też...
            • Gość: prof. znany Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 22.06.06, 13:45
              Rudolf klimek jest chamem i kutasem nie z tej ziemi niby taki odwazny ale
              tylko jak się go bali, bo jak sam dyzurował 30 lat temu to srał w gacie jak sie
              coś dzialo i chowal do WC, operacji zrobił może 5 i to z pomoca ludzi których
              potem gnoił taka SZUJA!!!
      • Gość: Marek Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:52
        Wiecie co prof KLIMEK mowi teraz o swoich pacjentkach- niech te msciwe kobiety
        ktore nie
        moga zajsc w ciaze udowodnia ze bralem pieniadze za jakies zabiegi i badania w
        Klinice na KOPERNIKA !!! Bez komentarza !!!
        • Gość: Jeneral Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 22.06.06, 13:55
          A wiecie że HOMA przez tego kutasa klimka odchodzi na rok???niech go wszyscy
          zostawią to gnoja nikt w pierdlu nie odwiedzi...
      • Gość: lekarz Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 22.06.06, 11:45
        Rudolf Klimek to zwykły przestepca i oszust... ludzie zglaszajcie sie do
        prokuratury, bo bandyta winien siedzieć w więzieniu..
      • Gość: Prok.R Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 22.06.06, 13:48
        Rudolf już ma przesrane ale Marek jego syn niech tez sra w gacie, bo
        prokuratura ma już zeznania 9 pacjentek, które twierdzą ,że jako Kierownik
        Kliniki brał kasę za zabiegi...On czyli kutafon klimek MAREK nie bedzie jużza
        rok Ordynatorem!!!Może bedzie nawet siedział...
        • Gość: Paweł Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 22.06.06, 13:57
          Zawsze mówiłem do mojego ojca,że miejsce bandyty jest w więzieniu- i to sie
          potwierdza, marek K. jest zwykłym łachmytą ,któremo ojciec szaman wmawiał,że
          był cudownym dzieckiem...a jest naprawde zwykłym gnojkiem...
    • Gość: dr Wsadzili kij w mrowisko IP: *.su.krakow.pl 31.03.06, 07:49
      Stopnień nadużyć, poziom chamstwa, ilość protekcjonizmu przekracza granice
      wyobraźni. Czyżby koniec PZPR-owskiego układu w Instytucie Ginekologii?
    • Gość: rónież oszukana Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:02
      W tej samej klinice w roku 1996 i 1999 doc. Krzysztof Klimek prowadził moje
      leczenie endrometriozy (laparotomia i lapatoskopia) wyznaczajac stawkę za każdy
      zabieg. W przypadku laparoskopi wyznaczył 1400 zł i powiedział że nigdzie
      taniej mi nie zrobią tego zabiegu, kiedy oświadczyłam że jestęm ubezpieczona
      roześmiał się drwiąco. proponował równiwż zabieg in vitro, którego w roku 1999
      nie wykonywano w Krakowie.oczywiście nie skorzystałamz z propozycji Pana doc.
      Lapatpskopię wykonał w tej samej placówce inny lekarz w ramach ubezpieczenia.
      • Gość: grazyna Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 22.06.06, 13:53
        Zgłoś to w prokuraturze, nie bądź głupia to gnój nie z tej ziemi, jego ojciec
        to cham i gangster...
        • basikma Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce 06.11.07, 21:55
          JESTEM PACJETKA DOKTORA OD 4 MIESIECY I PO PRZECZYTANIU TYCH WSZYSTKICH OPINI
          JESTEM ZSZOKOWANA.W TYM MIESIACU MAM ISC NA ZABIEK INSYMINACJI I POWIEM SZCZERZE
          ZE MIALAM WATPLIWOSCI CO DO CENY BO W INNYCH KLINIKACH KOSZTUJE TO 500-600ZL A
          TU 1800 ALE ZAUFALAM MU.PROSZE NAPISZCIE CO O TYM SADZICIE I NIECH SIE ODEZWA
          KOBIETY KTORE MIALY JUZ ROBIONA INS. CZY POMOGLO
    • Gość: Marion Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: 217.70.63.* 31.03.06, 08:10
      Nic mnie nie dziwi , chodziłam do Pana Profesora w latach 70 . Przyjmował w
      przyszpitalnej przychodnii a brał pieniądze za każda wizytę . A po kilku latach
      leczenia powiedział mojej mamie ,że nic się nie da zrobić .
      • Gość: irena Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.su.krakow.pl 23.06.06, 12:11
        Stary Klimek to szaman wmawia kobietom, że poroniły na wczesnym etapie a tak
        naprawde to chce pokazać ,że pomógł im zajść w ciążę -pojecie ciąży
        biochemicznej to jego remedium ,stary łobuz i tyle, kanciarz a jego syn nie
        jest lepszy- taki typ pederasty-gangstera, rozumiecie stare ale mocne BMW
        zamiast fiuta i poczucie wladzy,która niedługo się skonczy...
      • Gość: lekarz ginekolog Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.psych.lsu / *.psych.cm-uj.krakow.pl 26.06.06, 15:27
        Wytłumaczcie mi jak to jest,że Profesor klimek nie bada od wielu lat swoich
        pacjentek ginekologicznie-jak prowadzi ciąże i jak może diagnozować? Przeciez
        pierwszym obowiazkiem lekarza jest zbadać pacjentkę- wiem,że żadna nie jest
        przez niego badana!!!
    • Gość: rónież oszukana Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 08:25
      Przepraszam pomyliłam nazwisko doc. pan JÓZEF KRZYSIEK
      • Gość: gp Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:06
        SUPER! Wreszcie ktoś zabrał się za porządek w największej małopolskiej
        łapówkarni. Poziom medyczny (mimo, że to klinika) nie idzie w parze z
        wysokościami opłat, w wielu szpitalach małopolski poziom jest w niektórych
        procedurach równy, bądź nawet wyższy niż u Panów Profesorów. Poziom korupcji w
        Klinice Ginekologii kilkakrotnie przewyższa poziom korupcji w Małopolskim
        Oddziale NFZ. Czekamy na dalszy ciąg. Dla dobra kobiet.
        • Gość: BWO Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 17:17
          cieszę się, że po latach od mojego przypadku, ktoś wreszcie zabrał się za
          obecnego profesora a docenta z okresu mojego jedynego z nim kontaktu.Po 7
          zabiegach związanych z endometriozą, zostałam wysłana na konsultację do Paa
          Docenta Klimka - ordynator który wydał mi skierowanie do kliniki, dołączył list
          ze swoją prośba o konsultacje mojego, trudnego diagnostycznie przypadku- wizyta
          wyglądała tak; Pan docent zapoznał się z dokumentacją,listem od ordynatora i
          nie badając mnie odpowiedział- cyt" jak panią tam tyle razy rżnęli,(chodziło
          oczywiście o ilośćzabiegów)to niech panią dalej rżną",Będę to pamietać do końca
          życia.Jak w kontekście tych wypowiedzi , mozna odczytać wyżej wymienioną opinię
          o znamienitym, zasłużonym odznaczonym....
    • Gość: nana Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 09:07
      Aż dziw bierze, że sprawą zajęto się dopiero teraz. Wystarczy spojrzeć na
      jakiekolwiek forum, w którym mówi się o krakowskich ginekologach... Pan profesor
      jest tam baaardzo znany...
    • Gość: jk Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.autocom.pl 31.03.06, 09:15
      Ciężka sprawa będzie ze skazaniem profesorka. Za dużo w tym kraju jest układów.
      łapówkowicze działaja sobie oficjalnie i bezkarnie. W przypadkach wyroków,
      dostają je w zawieszeniu. Powinni iść po prostu siedzieć.
    • Gość: katka Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.autocom.pl 31.03.06, 09:52
      Teraz syn profesora jest tam ordynatorem...wszędzie tylko kasa i układy
    • Gość: Tytus A to Polska wlasnie! To jest gangrena co toczy... IP: *.ipt.aol.com 31.03.06, 10:45
      ...nasz kraj. Lekarze, dla ktorych panstwowe szpitale sa prywatnym folwarkiem.
      Sedziowie, ktorzy handluja wyrokami. Sluzby specjalne inwigilujace na fuche...

To jest syf. Czy PiS ma racje czy nie? To nie jest wazne. Ktos to bagno musi
      osuszyc. Jak Kaczor kwaka o "ukladzie" to wszyscy sie smieja. Ja nie - bo dla
      mnie uklad to nieformalne przyzwolenie wplywowych ludzi ("lumpeneli") ktorzy
      wiedza, toleruja, zachecaja i wrecz zyja z patologii wyzej opisanych.
    • nfa05 nienaganna postawa etyczna 31.03.06, 11:08
      Pracownikiem uczelni może byc tylko 'osoba o nienagannej postawie etycznej',
      tak mowi tez statut UJ. Więc albo to co czyni R.K. i in jest nienaganne
      etycznie albo jest zatrudniony niezgodnie ze statutem i ustawą.
    • nfa05 doktor honoris causa Śląskiej Akademii Medycznej 31.03.06, 12:01
      Prof. Rudolf Klimek doktor honoris causa Śląskiej Akademii Medycznej w
      Katowicach.
      www3.uj.edu.pl/alma/alma/41/01/07.html
      'Prof. Rudolf Klimek jest osobowością nieprzeciętną. prezentuje niezłomnie
      postawę, która pozwoliła w niespotykany sposób połączyć wszechstronną wiedzę
      medyczną z ideami humanizmu i humanitaryzmu w codziennej działalności służącej
      zdrowiu i życiu człowieka. Swoją ciężką i ofiarną pracą, w wielu przypadkach
      pionierską, wpisał się na trwałe w historię położnictwa i ginekologii i
      historię wielu uczelni medycznych w Polsce. ...Kreśli się w ten sposób sylwetka
      Prof. Rudolfa Klimka jako wrażliwego i odpowiedzialnego lekarza humanisty i
      naukowca. Ocena życia i działalności naukowej i lekarskiej Prof. Rudolfa Klimka
      wyłamuje się ze stereotypowego wartościowania. Dotyczy uczonego wielkiej klasy,
      człowieka ogromnej pracowitości, erudycji oraz wrażliwości. Człowieka, który
      przysporzył sobie, ale i nam wszystkim wielu wyrazów szacunku i uznania,
      kierowanych zarówno przez ludzi zawodowo związanych z medycyną, jak i przez
      tych, którzy na jej skuteczną pomoc liczą. '
      • Gość: gp Re: doktor honoris causa Śląskiej Akademii Medycz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:09
        Proszę dziennikarzy o pilne pilotowanie tej sprawy.Chociażby ze względu na
        ilość komentarzy. Może uda się oczyścić kolejną stajnię Augiasza.
    • Gość: muniek Ot kolejna profesorska twarz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:08
      Coś nie tak z tymi profesorami.
    • Gość: Pacjent Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 12:19
      Pamiętajcie, ze to wierzchołek góry lodowej o czym każdy pacjent dobrze wie
    • martamaria10 Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce 31.03.06, 14:31
      Mój Ty Boże! - chciałoby się krzyknąć. Prywatne wizyty i zabiegi w publicznych
      placówkach służby zdrowia, za które się płaci, to przecież norma. I każdy o tym
      wie. Najdroższy jest oczywiście szpital uniwersytecki. Np. za cesarkę, nawet ze
      względów medycznych, ŻĄDA się ok. 3 tys. zł. Jeśli znajdziesz się w
      jakimkolwiek krakowskim szpitalu, a nie masz lekarza prowadzącego (czyli
      takiemu, któremu płacisz), to jesteś nikim. Jaka szkoda, że nie można na forach
      podawać nazwisk tych wszystkich łapówkowiczy. I jeszcze jedno: dlaczego Urząd
      Skarbowy czy jakakolwiek inna instytucja nie przyglądnie się zarobkom tych
      ludzi. Podobno pensje lekarzy są głodowe. Tak, tak, wiem, że mają prywatne
      gabinety, pracują w spółdzielniach etc. Ale czy rzeczywiście stać ich na
      luksusowe samochody, wczasy na Florydzie, i niejeden dom, właśnie z tych
      zarobków? Czy takim wielkim problemem jest porównanie PIT-ów z wartością
      chociażby takiego „domku”?
      Marta
      • Gość: Marion nie przyprawiajmy wszystkim gęby IP: *.is.net.pl 31.03.06, 19:41
        Ja jestem leczona w Krakowskiej Klinice Endokrynologii , moim lekarzem jest Pani
        doktor Przybylik-Mazurek i w zyciu nie dalam jej ani zlotowki. Lezalam dwa
        tygodnie na tej klinice i mimo tego ,że lecze sie od dziecka w roznych klinikach
        tylko Pani doktor Mazurek zrobila mi wszystkie testy . Jest lekarzem z powolania
        . Niestety takich lekarzy w swoim ponad 40 letnim zyciu / obfitujacym w ciagly
        kontakt z lekarzami roznych specjalnosci / spotkalam niewielu . Takim lekrzem z
        powolania jest Pan Profesor Maksymilian Siekierzynski z WIM z Warszawy
        /ul.Szaserow , niestety odkad przestal byc szefem kliniki endokrynologii i
        terapii izotopowej pacjent czuje sie tam jak zbedny smiec . Leczyl mnie takze
        Profesor Rudolf Klimek i tak jak pisalam wczesniej za porady w panstwowej
        przychodni bral pieniadze.
        • Gość: zaprawdę Re: nie przyprawiajmy wszystkim gęby IP: *.range86-132.btcentralplus.com 27.12.06, 17:54
          a od kiedy ta Pani tam pracuje?
      • Gość: lekarz Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 12:50
        A czy pomiędzy domkami stojącymi na osiedlach czy pod miastach mieszkaja sami
        lekarze, czemu nikt nie zapyta skąd na ten dom ma hydraulik, inżynier,
        sekretarka itp. Przeciez oczywiste jest, że lekarz powiniem mieć większe zarobki?
        A tak swoją droga mam najgorszy samochód na osiedlu.
    • Gość: sceptyk Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.plusgsm.pl 31.03.06, 15:44
      Smutne,prof. bez odrobiny honoru i etyki. Ś.p. prf. Kotarbiński,Tatarkiewicz
      przewracają się w grobach patrząc na wspólczesną "profesurę". ŻENUJĄCE!!!
    • Gość: alonzo Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.interia.pl 31.03.06, 16:19
      Blagam Was - szukajcie dalej co robi "profesor" Klimek. To wierzcholek gory
      lodowej JEGO poczynan. Zapytajcie czym leczy bezplodne pary, ile bierze za
      wizyty i zabiegi, co im opowiada. 20 lat temu przyjal porod ? I to by sie
      zgadzalo z tym, co robi od 20 lat.
    • Gość: Krzysztof K. Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 31.03.06, 17:20
      Kiedy wreszcie ktoś się weźmie poważnie za sprawę haraczy pobieranych przez
      lekarzy!
    • Gość: gosia Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.chello.pl 31.03.06, 19:51
      Mam Pytanie :Czy jest może na łaczach ktoś kto leczy się u Pana Klimka???
      chciałabym porozmawiac ...
    • Gość: Kika Czyta to ktoś kto się u niego leczy????????? IP: *.chello.pl 31.03.06, 19:53
      prosze dajcie znać !!!
      • Gość: obecna pacjentka Re: Czyta to ktoś kto się u niego leczy????????? IP: *.broker.com.pl 02.04.06, 22:10
        Leczę się u Profesora Klimka od ponad 12 lat. Mojej Babci uratował życie, bo
        kiedy żaden inny lekarz nie potrafił jej pomóc, on znalazł dla niej lekarstwo.
        Teraz Babcia ma 86 lat i wszyscy dziwią się że ze jeszcze żyje. Nadal przyjmuje
        hormony które jej Profesor zapisał. Moja mama też się u niego leczy. Jestem
        przekonana, że jest to najlepszy ginekolog i endokrynolog o jakim kiedykolwiek
        słyszałam w Polsce i za granicą.
        Ja przed pójściem do niego "przerobiłam" kilku innych lekarzy którzy
        spowodowali tylko, że moja choroba się pogłębiła. Miałam cystę a lekarze nawet
        tego nie zauważyli chociaż była wielkości 10cm. Profesor Klimek dał mi
        odpowiednie lekarstwa i wszystko zniknęło. Nie musiałam iść na żadną operację.
        Jestem mu bardzo wdzięczna i znam wiele osób którym pomógł i jeżeli ktoś będzie
        kwestionował jego wiedzę to znaczy, że jest zupełnym kretynem. Chciałam też
        dodać na koniec, że chodziłam do niego na klinikę na Kopernika i nigdy nie
        dawałam mu pieniędzy a mimo to traktował mnie bardzo dobrze. Teraz chodzę do
        prywatnej kliniki i płacę bo jest za co.

• Gość: K. Re: Czyta to ktoś kto się u niego leczy????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 22:19
          Ciesze sie ze napisal ktos, kto wierzy i jest chodzacym przykladem kompetencji
          prof. Klimka. Czekam na wiecej postow.
        • Gość: a Re: Czyta to ktoś kto się u niego leczy????????? IP: *.ghnet.pl 03.04.06, 06:32
          wypowiadaj sie babo na temat. mowil ktos o jego kompetencjach lekarskich?,
          NIEEE. mowa o tym ze wzial lapowke!!!! i wykorzystywal do prywanych celow
          sprzet szpitalny!!!!
        • Gość: Misiek Re: Czyta to ktoś kto się u niego leczy????????? IP: *.compower.pl 21.05.06, 19:19
          Hmmm... a co ja mam powiedziec na inseminacje za 1800pln robione w 10DC. Tfu,
          tzn. w dni, kiedy Klimek jest w pracy ? Jak mam sie czuc, gdy na recepcie byly
          te same leki przepisywane dziesiatkom innych par ?
        • Gość: Shha Re: Czyta to ktoś kto się u niego leczy????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:34
          A jesteś pewna że miałaś tą cyste ? mnie zrobił laparoskopie bo "niby" miałam
          ciąze pozamaciczna .... Po okazało się że WYPAROWAŁA i laparoskopia nie była
          potrzebna... 10 centymetrowa cysta nie znika sobie po lekarstwach !!! Ludzie
          nie bądzcie naiwni !
    • Gość: ela77 Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.ghnet.pl 31.03.06, 21:34
      ech. wreszcie ktos sie odwazyl. przeciez takich pacjentek jest setki, niech sie
      zglosza i pokaza ze rozumieja co to etyka zawodu lekarza. niech nikt nie
      probuje ukrecic glowy sprawie. w bydgoszczy udalo sie aresztowac profesora
      neurochirurgi (ponoc bezpardonowego lapownika). chcecie zeby wasze pieniadze
      szly na alfy romeo profesorow ? i utrudnialy dostep chorym na kliniki
      uniwersyteckie bo przyjmuje sie tam i operuje "swoich" pacjentow?
      ten "profesor" hanbi tytul lekarza i pracownika uniwersytetu.

jesli macie jakies przyklady i walsnie doswiadczenia, wpisujcie jej tutaj moze
      ktos wladny to przeczyta,

• Gość: Anna Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:54
        Brawo dla tej odwaznej dziewczyny,przebudzcie sie wszyscy poszkodowani,on
        powinien trafic za kratki!!!
        • Gość: marekp Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.ghnet.pl 01.04.06, 09:12
          bylem studentem medycyny w latach 80tych, pamietam te prywatnie przyjmowane juz
          wtedy pacjentki na oddzialach, na szpitalnych panstwowym i publicznym sprzecie,
          a kasa pewnie szla do kieszeni docentow i profesorow, w tym glownie
          wymianianiego w artykule, zygac sie chcialo, ale nikt nic wszechwladnym
          wychowankom PRLu zrobic nie mogl. a teraz???
    • Gość: Byla pacjentka Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 10:45
      To jedyny "lekarz" jakiego spotkalam wmawiajacy ciaze na podstawie wykresow
      temperatur,podobno podawal do nosa T A B A K E dla ulatwienia zajscia w ciaze a
      moze raczej dla uzaleznienia- przeciez to tyton w koncu.Ja rowniez jestem
      posiadaczka faktury za AIH na kwote 1800 zl,moge poswiadczyc ze robil ten
      zabieg w klinice na Kopernika i jest na rachunku pieczatka prywatnej
      kliniki "profesora" FC. To s z a m a n !!!!!!!!
      • adzia1111 Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce 01.04.06, 11:19
        Pięknie!Może teraz wyjdą wszystkie brudy na wierzch.Drogie Panie zacznijcie
        pisać prawdę jak to było podczas leczenia.Pan Klimek i jego załoga.W końcu
        niech wyjdzie na jaw ile pacjentek przychodzi do kliniki na dyżury lekarzy!!!
        Korzystaja ze sprzetu a inkasują dla siebie.Gratuluje Pani,wspaniale.
      • Gość: Mąż żony Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.chello.pl 02.04.06, 02:25
        Moja żona była pacjentką kliniki kilka lat temu.Przy którejś z wizyt proesor w/w
        stwierdził że wina nie możności utrzymania ciąży jest słaby materiał genetyczny
        ojca (mój)Zlecono mi oddanie materiału do badania.Załatwiałem to na ul.Kopernika
        (W toalecie dla pacjentek) a rachunek był wystawiony przez Fertylity Clinic
        :-)).Napisany ręką pracownicy szpitala Uniwersyteckiego.Nie możliwe żeby
        dyrekcja szpitala o niczym nie wiedziała.A teraz pali im się grunt pod nogami i
        wielka afera bo dyrekcja zgłosiła do prokuratury zawiadomienie o przestępstwie
        HE HE HE (WSZYSCY SĄ W TO ZAMIESZANI)
    • Gość: anna Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.crowley.pl 01.04.06, 11:29
      Lapowkarstwo w szpitalu uniwersyteckim to jedno, natomiast to co wyprawia prof
      Klimek to osobna sprawa. Znam kilka dziewczyn ktore do niego trafily. Wszystkie
      niezaleznie od problemu dostaly ten sam zestaw lekow. Niewazne czy byly po
      poronieniu, czy w ogole nie mogly zajsc w ciaze, czy mialy zdiagnozowane
      przyczyny nieplodnosci (np niedroznosc jajowodow, zaburzenia hormonalne), czy
      tez nie. Wszystkie przeszly ten sam schemat "leczenia", wszystkim profesor
      mowil to samo (np trzecia wizyta - "nieplodnosc to wina meza"). Tym dwom, ktore
      dotrwaly najdluzej wykonywal inseminacje na Kopernika, inkasujac kwote 1500zl
      (rachunek na Fertility Clinic). Dluzej zadna nie wytrwala, rowniez ze wzgledow
      finansowych. Gratuluje tej jednej odwaznej, ktora skierowala sprawe do sadu, bo
      ten oszust okradl i oszukal setki malzenstw. Wstyd!!!
    • Gość: Ewa Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.bitech.krakow.pl 01.04.06, 15:55
      Czy nie widzicie dobrej strony pomocy jaką przez wiele lat
      prof.Klimek????????????????????????Jest wspaniałym specjalistą któremu wszyscy
      powinniśmy być wdzięczni.
      • Gość: polonistka Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:16
        Ewa?????Mozesz jasniej?????
      • Gość: gp Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 20:30
        Ewa? Jesteś synem prof. Klimka?
      • annb wszyscy?? 01.04.06, 21:52
        ja się nie poczuwam
        a ty masz misję?
        • Gość: pielęgniarka(mama) nie tylko profesor IP: *.chello.pl 02.04.06, 02:09
          Byłam pacjenką prof Klimka w 1999 roku to co teraz wyszło na światło dzienne to
          rąbek całęj machiny (wyciągania kasy od zdesperowanych i pragnących mieć dziecko
          za największe cierpienia kobiet).Wypadałoby przyjrzeć sie ówczesnemu
          ordynatorowi Mariuszowi B.sposóbowi w jaki nas naciągano .Za cesarke wówczas
          płaciło się 15oozł -całe szcęście że udało mi sie urodzić siłami natury i nie
          przy ordynatorze.Mniej miała szcęścia pani która rodziła w dniu imienin 19.01.99
          pana ordynatora musiała poczekać aż ktoś ,,świeższy ,,sie nią zajmie po 12
          godzinach męki (dobrze że zakończyło sie pomyślnie dzięki panu dr
          G.Najsmutniejsze jest to że na krzywdzie i bólu innych dorobili sie .
      • Gość: do ewy Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 15:37
        wdzieczni za puste portfele , zle diagnozy?
      • Gość: zibim7 Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.chello.pl 02.04.06, 20:09
        Wszyscy znają ciemną stronę klimka ,ale Ktoś odważył się o tym powiedzieć.Brawo!!!
      • Gość: Misiek Re: Prywatne zabiegi w publicznej placówce IP: *.compower.pl 21.05.06, 19:13
        Za co wdzieczni ? Ze oskubal z grubej kasy szydzac z nieszczesliwych ludzi ?
    • Gość: aaron a syn? IP: *.ghnet.pl 02.04.06, 09:40
      a syn pana profesora (ja nie bede wymienial nazwisk!!!), to chyba konczyl
      medycyne ale w pcimiu dolnym, a doktorat i habilitacje zalatwil mu tato albo
      ktos za niego napisal. pamietam wyklady z nim ... zenada, ten czlowiek nie
      potrafi wladac prawidlowa terminologia i jezykiem lekarskim ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka